torstai 25. syyskuuta 2014

Synttärit!


Tänään koulu alko aikasin. Tunnit meni ihan ok, vaikka oli jokseenkin pihalla japanin tunnilla.. eli siis melko pihalla mitä enemmän tuntia loppua kohti mentiin. Söin lounasta yhden japanilaisen kaverin kanssa (joka on miespuolinen). Kaksin. Ja se on ihan söpö. Oh myy. Hahah. No juteltiin siinä niitä ja näitä. Se on lähössä lyhyelle vaiholle tässä syksyn aikana kanssa. Iltapäivästä tuntien jälkeen menin käymään internatiol fair:ssä ja istahdin Suomen pöytään. A oli siellä juttelemassa jollekkin tytölle, joka oli kiinnostunu Suomeen vaihtoon menemisestä. Juteltiin siinä sen kanssa hetken aikaa, kunnes se sai tarpeeks tietoa itselleen ja sanoi heipat meille. Istuskelin siinä viiteen asti, kunnes se tapahtuma loppu. Loppuvaiheessa myös R piipahti siihen käymään, A:ta ennen Suomessa vaihossa ollu, ja sillä oli ollu tänään valmistujaiset! Otettiin siinä kuva yhdessä kaikki ja suuntasin siittä sitten takasin dormille. Yritin lukee vähän kanjikokeeseen, joka on huomena, mutta se oli jotenkin liian ylivoimanen tehtävä ja menin makaa sänkyy ja nukahin vahingossa. Onneks heräsin siinä viittävaille seittemän. Tänään oli T:n syntymäpäivä ja oltiin menossa juhlistaan sitä yakiniku ravintolaan! Mulla oli aikaa about 20min siinä sit valmistautua. Tosin luulin, että mulla on joku tunti aikaa, mutta tarkastin ajan siinä 19:10 ja kokoontumisaika olikin 19:15, hupsista. Onneks mulla oli kaikki valmiina.

Tavattiin aulassa kaikki osallistujat ja lähdettiin käveleen. Se paikka oli tosi lähellä. Suurin osa puhu kiinaa ja me 4 eurooppalaista oltiinkin sit vähän että ei tajuta mitää! Noh, siitä huolimatta oli hauskaa ja hyvää ruokaa. Tässä saatte kuolata seuraavaks meijän ruokia.

Lehmän kieltä. Tää oli niin hyvää!


Joku possujuustotikku.


Siitakesieniä.


Raskauskalaa niinkun H sitä nimitti ja kieltäyty syömästä hahah maistu ihan muikulta.


Uppopaistettua kanaa, niin hyvää.


Katkarapua.


Kanaa..?Koska oli synttärit, oltiin myös hommattu kakku! Oli herkkua.


T:llä on chekikamera ja se otti paljon kuvia. Nää oli niin hauskoja.


Tää on mun suosikki.


Tässä on viä se ruokapaikka ulkoapäin.


Kun tultiin takasin dormille, yritin tässä vähän opiskella huomiselle japanin tunnille. Stressaa. Viikonloppuna on matka Kiotoon ja stressaan vaan sitä kun en ehi tekee läksyjä! Millon ehin tekee kaiken, ahistaa.

Kohta ois hyvä mennä nukkuunkin. Jos vielä jaksaisin kerrata vähän sitä ennen kanjeja..


Milla ☆


2 kommenttia:

 1. Vähän hyvän näkösiä ruokia!!! *q*


  Ja nytkö jo te ootte menos Kiotoon! vähä äkkiä menee aika o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyviä, parasta oli toi ensimmäinen, lehmän kieltä :D mutta oikeesti tosi hyvää.
   Ja niimpä, huomenna on superaikainen herätys.

   Poista