maanantai 15. syyskuuta 2014

Izakaya @ Tenjin


Sunnuntai aamupäivä meni opiskellessa, tai yrittäessä opiskella. Tuntuu, että on motivaatio vähän hukassa opiskelun suhteen, varsinkin japanin kurssin suhteen. En tiiä millä sitä sais ittensä opiskeleen kunnolla. Päätän yleensä aina, et nyt opiskelen ja työnnän koneen sivuun ja kirjat esille. Sit alotan ja menee ehkä 5min ja tuijotan seuraavat 15min vaan tyhjään kaukaisuuteen, miettiessäni, että jos tässä jotain oppis. Ihan hirveesti hommaa ja tuntuu, että vaikka kui ajottaa kaiken, aina löytyy joku uus juttu ja sit tulee vaa sellanen fiilis, että mistä sitä nyt oikein aloittais.

No aamupäivä meni siinä opiskellessa. Illasta lähdettiin sit yhen toisen vaihtarin kanssa joka on samasta koulusta kun minä, C, Tenjiniin päin tapaan M ja R, ketä oli ollu aikasemmin vaihtareina Suomessa. Meillä oli tänään aikomus mennä kaikki yhessä izakayaan istuu iltaa ja pitää hauskaa. Izakaya mihin mentiin oli kyllä nii kivan näkönen paikka! Mutta sekin oli kyllä nii sellasessa paikassa, et jos et tiedä että siä on sellanen, sää et ikinä päädy sinne. Kyllä siä vaan sit iltaa pitkin ihmisiä riitti. Meijän mukaa tuli myös R, joka oli ollu Norjassa vaihdossa.


Parissa izakayassa, missä ollaan käyty on tällanen tosi jännä tilaussysteemi. On menu ja toi kynä. Tolla kynällä painetaan sitä ruokaa, mitä haluaa. Sen jälkeen käytetään tota tuolla yläreunassa olevaa läpyskää, mistä valitset tolla kynällä määrän montako niitä ruokaa haluun. Sit kun oot tilannu kaiken mitä haluat, painat tota vihreetä, ja sun tilaus on suoritettu. Sit niitä ruokia tuodaan sinne pöytään. Meillä oli tabenomihoudai, eli syö ja juo niin paljon kun jaksat. Izakaya on muutenkin siis sen tyyppinen ravintola, että siä tilataan paljon erilaisia ruokia ja annokset on suhtkoht pieniä, ja ne jaetaan yleensä kaikkien kesken.Tässä kuvia osasta ruoista, mitä tilattiin. Ei muistanu kuvata kaikkee.Tilattiin sit myös sakee, koska halusin. Joo, ei se ihan mun juttu oo.


Tää paikka oli sellasen pienen portaikon kolmannessa kerroksessa.
Ilta meni tosi nopeesti ja oli hauskaa. Jossai vaiheessa sinne tuli tosi iso porukka ihmisiä ja ne oli niin kovaäänisiä :D Se oli huvittavaa. Ne laulo siinä keskenään vaikka mitää karaokee ollu koko paikassa ja muuta mukavaa.


Meijän 3h aika loppu siinä vähän kymmenen jälkeen ja käveltiin sit takas asemalle päin. Otettiin metro C:n kanssa takasin dormille. Dormilla aulassa istu muutama tyyppi ja jumiuduttiinkin siihen sit pariks tunniks jutteleen. Ne pääsi oikein vauhtiin siinä puhuun kaikista j-pop ryhmistä ja horoskoopeista. Tuli siinä jostain matkailustakin puhuttua ja mistä kaikesta. Samalla kun istuskeltiin siinä, ihmisiä tuli pikkuhiljaa tiputellen takasin baarista. Kun puheenaihe siirty kauhuleffoihin, en yhtää tiiä mitä kautta, mutta siinä vaiheessa ihmiset alko lipuu huoneisiinsa haha. 


Tänäänkin aamupäivä on menny aikalailla siinä, että on yrittäny jotain opiskella. Jotenkin läksytkin on houkuttelevampia kun kokeisiin luku, mikä on toisaalta outoo. Oonkin tehny varmaa kaikki läksyt nyt jo sit.. Jos sitä sais viä jotain tässä illan aikana kerrattua. En tiiä onkohan illalla ihmisiä menossa rannalle. Varmaan ainakin itekseni käyn kävelyllä jos ei muuten. Jaksa koko päivää istua sisällä.


Oon kuunnellu larukua aika paljon tässä lähiaikoina. Tää on nii nätti biisi, tykkään tästä liveversiosta tosi paljon.Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti