tiistai 16. syyskuuta 2014

夏祭り


Eilen oli nätti taivas parvekkeelta katsoessani.
Tänään aamu meni opiskellessa ja voivotellessa kanjeja. Kauheesti yritin kerrata. Kolmen aikaa mulla alko economyn tunti. Niin turha kun taas voi olla. Kerrattiin kauheesti asiaa, mitä mentiin vaa viimeks. Kamalia yhtälöitä. Tunti meni siinä sit ja pääsin viimein takas dormille. Tänään oli kesän lopun viimeinen matsuri Hakozaki temppelillä. Meidän suunnitelmissa olikin mennä sinne. Lähtö oli siinä vähän ennen kuutta. Otettiin juna Hakozakimiyamaeen. Nähtiin siellä joukko japanilaisia kavereita, tunsin aiemmin vaan yhden niistä, mutta se oli tuonut paljon kavereita mukanaan. Meitä oli yhteensä 13, 6 vaihtaria ja 7 japanilaista. Lähdettiin siitä sitten tutkimaan sitä matsuria. (lisään kuvia meistä kun saan niitä)

Tässä ensin muutama kuva, millanen sää oli tänään päivällä.

Päästiin sit viimein Hojouyaan. Tosi paljon kaikkia myyntikojuja, lähinnä ruokaa ja jotain pelejä yms. Tuli ehkä vähän mieleen Suomen vapputori, mutta paaaljon parempi. Ja tää kestää ihan siis tosi monta päivää, jonkun viikon verran. Ja nää kojut pysyy täällä ihan yömyöhään asti. Ihmisiä riitti tungokseen asti, vaikka tää tapahtuma oli alkanu jo viime torstaina.
  

Nää oli ihan hullun kalliita nää maskit. 1000yen.Tälläsiä "yoyoja". Vähän kun ilmapalloja, jossa oli vähän vettä sisällä, sidottuna sellaseen nauhaan.Sai myös pyydystää kaloja.
Sielläkin oli kummitustalo. Ei vaikuttanu kauheen pelottavalta.Niin paljon ruokaa! Ostinkin tällasen taiyakin, oon kuolannu niitten perään jo jonkin aikaa. Paljon eri täytevaihtoehtoja.

Kakikouria jälleen! Piti viä ostaa kerran, koska niitä ei enää kohta katukuvasta löydä. Ja tossa oli vielä lisäks persikkamaku. Nam.
Käytiin myös siellä temppelissä heittämässä 1yen kolikot sinne alttarille ja toivottiin sit jotain.Ekaa kertaa nähtiin irtokarkkia. Ja kattokaa tota hintaa! Hyi.


Suklaabanaaneja. Jos ostit yhden sait mahdollisuuden voittaa toisen, jos voitit ton myyjän kivi-paperi-saksissa. Kaveri voitti sen ja sai toisen.
Nää okonimiyakit näytti niiin hyviltä. Jos olisin ollu yhtää nälkäsempi oisin ostanu ehottomasti.


Siis kui tällasessa paikassa ei oo yhtään roskiksia?! Sit käy näin.


Juttelin jonkin verran kaikkien kanssa jotain. Aika hyvin keskustelut suju japaniks. Jossai vaiheessa tuli jotain kommelluksia että mitä, nyt en tajua yhtää mitä haluut sanoo. Sit kun ei kaikki osannu oikein englantia nii oli vähän et ööö joo selvä. Suunniteltiin jos mentäis koko porukalla vielä joskus izakayaan istuun iltaa. Se ois tosi kiva. Osa lähti myös tän kuvan ottamisen jälkee izakayaan, mutta meillä kaikilla vaihtareilla oli kokeita nii palattiin takasin. Myös yks japanilainen lähti meijän kanssa samaan aikaan ja otti saman junan. Erottiin sen kanssa kun vaihdettiin kaikki junaa. Se oli kyllä nii söpö, heti kun se lähti omaan junaansa, kaikki me tytöt oltiin että "Y oli nii söpö ei että, ja se on niin ujo, aaa söpööö" jne. H ehkä katto meitä muita katseella da fuck guys.Huomenna on kanjikoe. Apuaaa... Ylihuomenna kielioppi + sanasto koe, se ehkä kauhistuttaa enemmän. Mitähän niistäkin tulee.


Milla ☆Ei kommentteja:

Lähetä kommentti