sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Rento viikonloppu


Eilen me leivottiin T:n, yhden taiwanilaisen vaihtarin, kanssa korvapuusteja! Leivottiin sen takia, koska oltiin menossa yhden kaverin, joka asuu hostfamilyssä, niin sen luo kylään. Aateltiin, että voitais viedä jotain mukana ja aateltiin sit leipoo. Pullat onnistu hyvin ja T pääsi kokeileen kanssa leipomista. Oli kuulemma mielenkiintosta. Mun paketti Suomesta päin saapu myös eilen!Lähettiin sit alkuillasta sinne kylään päin. Meillä oli sielläkin tiedossa takoyaki party :D Kuten edellispäivänäkin. Pääsin pyöritteleen vähän enemmän tällä kertaa.
Host äiti oli tehny kaikkee hyvää ruokaa. Jopa perunamuusia!!


Saatiin pienet omiyage tuliaislahjat. Kumamon keksi.


Jälkiruoaks hedelmiä ja vihreetäteetä.Illalla oli kuulemma ruoan jälkee tarkotus mennä karaokeen, mistä en tienny mitään, mut se suunnitelma peruuntu sit. Yhellä vaihtarilla oli eilen synttärit ja aika moni oli juhlistamassa sitä rannalla, joten lähettiin sitten sinne päin. Rannalle kun päästiin, niin osa oli lähössä just sillon takasin päin, kello oli siinä vaiheessa 23 paikkeilla. Mentiin kattomaan ketä siellä vielä oli ja kyllä siä viä ihmisiä oli. Mentiin sinne päin jutusteleen ja vietettiin siinä muitten seurassa joku about tunti. Oli aika mielenkiintosta.

Ei ole mun kuva, nappasin facebookista. Tässä vaiheessa osa oli jo siis lähteny.

Osa tyypeistä lähti sit siinä puolenyön jälkeen klubille tai kotiin. Me jäätiin meijän pienessä porukassa vielä siihen rannalle istumaan ja pölistiin toinen tunti siinä vaikka mitä. Oli kiva ilta. Onneks on ihania vaihtarikavereita.

Dormille tultiin takas varmaan puol kahen aikoihin. Nukkuun menin varmaa vasta 3 jälkeen, hupsista. 


Aamulla nukuin pitkään. Nousin vasta vähän ennen 12. Jumitin siinä sit hetken, pesin pyykkiä ja opiskelin kanjeja. Lähin sit joskus kolmen jälkeen Tenjiniin päin haahuileen. Halusin käydä H&M:ssä ja Forever21. Shoppailin siellä itekseni hetken aikaan ja ostinkin tällä kertaa jopa jotain. Kävin myös siellä yhessä leipäkaupassa. Ja siellä oli tällasta eurooppalaisempaa leipää! Kaikesta sitäkin on onnellinen.


Laitoin sit ruokaa ja tein jauhelikastiketta ja perunoita.. empä oo täällä aiemmin tätä tehny.


Löysin myös kaupasta viimein rasvatonta maitoo. Tai ainakin mun ymmärtääkseni tän pitäis olla rasvatonta. Ainakin se maistu paljon paremmalta kun normi maidot. En siis oikein tykkää maidosta, niin tää on ainoo maito mitä tykkään juoda, vaikken sitäkään niin hurjasti.


Shoppailun tuloksia: sormus hm:ltä + sukkikset. Paita Forever21:stä. Toi paita oli niin ihana värinen(mikä ei näy oikein eduksee näissä kuvissa) ja mun oli pakko kokeilla sitä ja olin et okei, ostan. Vielä sitä on ehkä vähän kuuma käyttää mut ehkä sit kuukauden päästä.
Lähin sit illalla käymään lenkillä! Ekaa kertaa Japanissa päin. No eipä se sen kummemmin Suomessa lenkkeilystä eronnu. Ehkä sitä vaan tiedostaa täällä että "tässä sitä nyt gaijin lenkkeilee, mitäs katotte siinä". Myöskään ei oikein sellasta selkeetä lenkkipolkua yms paikkaa täällä oo, nii sit menee vähän missä menee, tuolla kävelyteillä vaan. Jos sais oikeesti otettua tavaks, että kävis ainakin 3 kertaa viikossa. Pysyis ehkä jossai kunnossa, kun täällä tulee välillä syötyä vähän miten tulee.


Oon muuten aina yhtä yllättäny kun nään ton laskurin tossa blogin reunassa, että oonko muka oikeesti ollu jo noin kauan Japanissa?


Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti