perjantai 19. syyskuuta 2014

4th floor takoyaki party


Tänään aamulla oli melko vilposta. Kävelin koululle tapaan tuutoria ja alkokin sit sataan, enkä tajunnu ottaa sateenvarjoo mukaa. Tapasin tuutorin sit siä koulun yhessä aulassa ja istuttiin siihen sit opiskeleen. Alussa oli kyllä niin awkward tunnelma että huhhuh. Kyllä se autto tosi paljon, ja ei menny niin paljon aikaa, kun itekseen olis kaikki tehty. Vaikka siltikin meillä meni 2h siinä. No, saimpahan tehtyä ne läksyt siinä sen avustuksella sit. Nähdään yleensä varmaa kerran viikossa 1-2h verran. No jos sitä sit siinä tulis aika vähän hauskemmaks, kun vähän oppii tunteen.

Lähin siit sit takas dormille ja heti kun on sateinen päivä ei jaksa tehä mitää. Makasin varmaa 3h vaan sängyssä ihan kuolleena ja kuuntelin musiikkia. Illasta meillä oli sit 4 kerroksen takoyaki party! Päästiin kokkaileen takoyakia, jossa ei tosin ollu mustekalaa vaan possua. Lisäks kaalia. Sit tehtiin jälkikäteen myös sellasia suklaakakkupalloja.

Takoyakin tekoon tarkotettu paistirauta tai mikskä tota nyt kutsuis.


Aika vähän täytettä viä tässä vaiheessa :D Päästiin kaikki sit kokeileen niitten pyörittämistä. Se oli aika hankalaa aluks, ne vaan hajos.


Valmiit pallot okonomiyakikastikkeella, majoneesilla ja katsubushilla. Nam.


Sit niitä kakkupalloja. Ne palo tosi herkästi, se rauta oli varmaa liian kuuma.
Kokkailtiin siinä joku pari tuntia. 

Meijän oli tarkotus mennä tänään käymää yhellä temppelillä, mutta kun sato ei oltu varmoja mennäänkö. No kun saatiin syötyä nii oltiin et vois tässä viä jotain tehdä ja lähettiinkin sit silti haha. Ulkona oli himo kylmä. Käveltiin siinä sit aikamme, oisko sinne ollu matkaa joku 4km. Se näköala sieltä oli kyl upee.

Mentiin sit portaita alas ja siellä oli vähän tällanen creepy alttari, pelottava. Etenkin näin pimeellä.
Nähtiin myös tällanen torii tunneli.Tää video näyttää ihan kun jostain kauhupelistä!!! Viä kun T tulee tossa lopussa tonne alas hahahah ai kauhee! Vähän hyvä.

Siellä oli kamalia hämähäkkejä välillä millon missäkin ja ne oli niin hirveitä, hyi että. 

Matkalla dormille päin näky tällanen kauppa. Luin sen nimen ääneen ja mietin, että miks se kuullostaa niin tutulta ja tajusin et oho, täähän on suomee myös :DD Tää oli siis supermarketti.


Huomenna pitäis leipoo pullaa ja mennä toiseen takoyaki partyyn. Oops. Se on yhden kaverin home stay perheessä. Apua. Kui osaan olla tarpeeks kunnioittava oikeeta japanilaista perhettä kohtaan, kun meen viä kaiken lisäks niitten kotiin?! Lisäks, että pitäis keksiä joku järkevä tapa viedä ne pulla sinne. Japanilaiset on nii tarkkoja kaikkien lahjojen käärimisissä yms, ja kiva viedä ne tyylii vaa jossai laatikossa sit... Täytyy käydä ensin sellanen myös ostaan. Toivottavasti 100yen kaupasta löytyis.


Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti