lauantai 6. syyskuuta 2014

花火大会Tänään oli ohjelmassa käydä katsomassa ilotulitusnäytöstä Kashiissa. Sitä ennen oli tarkotus lähteä käymän Ohori puistossa, mutta oli jotenkin niin laiska olo aamulla, että en menny sinne sit. Haluun kyllä käydä siä vielä. Sinne vois mennä vaikka piknikille.


Sain puettua itteni tähän yukataan ihan itse. Jeij. Obin ois kyllä voinu sitoo tiukemmalla, mut aina kun tein ton rusetin sen löysty pikkasen... 


Lähdettiin sit siinä 17:00 aikoihin metrolla ensin Hakataan, jossa vaihdettiin junaan. Ihan hirveesti ihmisiä liikeellä, paljon näky ihmisiä yukata päällä. Oltiin kyllä oikein nähtävyys taas japanilaisille, kun iso ryhmä ulkkareita ja osa vielä yukatat päällä.

Päästiin sit tungos junassa viimein Kashiihin, ja se näytti oikein söpöltä paikalta. Tunnelma oli korkeella ja ihmiset ilosia. Käveltiin aika pitkä matka sinne ilotulitusalueelle. Siellä oli paljon ruokakojuja ympäri katuja. Vitsi mikä ihana tunnelma.

Kattelin näitä kojuja ja olin et nyt ostan ruokaa! Ostin tosta kojusta hashimakin. Se oli sellanen jännä lettu niinkun käärittynä ja päällä okonomiyaki kastiketta ja katsubosheja. Ihan hyvää, ehkä vähän liian taikinaista.Tässä on viimiset 5 minuuttia. Kivan isoja ilotulituksia! Tää koko näytös kesti siis tunnin. Sen takia ihmiset on noin majottautunu viltteineen ja kaikkineen.


Oltiin sit hetki sen päättymisen jälkeen vielä tuolla ja se tungos oli ihan järkyttävä. Erehdyin menee noitten kojujen eteen ja jäin varmaa 10min loukkuun sinne, enkä päässy mihkään. Lähettiin sit viimein asemalle päin ja siä saikin sit odottaa 3 junaa ennen kun mahtu ite kyytiin. Ja sit kun pääsi se oli nii täytee pakattu et huhhuh, ihmiset vaa tunki sisälle. Siinä sen verran oltii ahtaasti et mun toi obi hankaili muita ihmisiä vasten ja se löysty sit vähän siinä, onneks kesti kuitenkin dormille asti, ei ehkä enää nii nätin näkösenä. Hakatassa kun vaihto metroon, niin oli jo paljon mukavempi matkustaa. Ja vitsi siihen sattu vieree hyvän näkönen jätkä.. ahaahah vähään aikaan taas. Se jäi viä pois Nishijinillä.


Haluisin ostaa uuden kameran. Tää on lentäny ties minne nii monta kertaa, että ei ota enää kauheen hyviä kuvia. Ja onhan tää aika monta vuotta vanhakin. En tiiä viittiikö täältä kuitenkaan kameraa ostaa. Täytyy ehkä tutkia vaihtoehtoja.


Mun jalat on nii kuolleet kun kävelin noilla kengilla tuolla ja joutu seisoo aika paljon. Väsyny olo muutenkin, vois mennä nukkumaan. Huomenna on ohjelmassa on se kauhutalo! On nii innoissani siittä!


Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti