tiistai 23. syyskuuta 2014

Söpöjä otuksia


Maanantaiaamut on aina aikasia. Ei jaksais millään herätä. Kävin tunnilla ja sit mulla on jonkun vähän päälle 3h hyppy. Päädyin sit nukkuun vähän siinä välissä ja sit illapäivällä tunneille. Sainkin sit kuulla, että tiistai on natinal holiday. Olin että aijaa! Tiesin vaa, et joku tiistai tässä on vapaa, mutta että tänään, aijaa. No lähettiinkin sit illasta viettään aikaa kaveriporukalla rannalle. Oli melko lämmin sää verrattuna pariin päivään. Istuskeltiin siellä muutamisen tunti ja lähettiin sit joskus yhden aikaan takasin päin.

Tuli puhuttua siinä illalla vielä muitten tyyppien kanssa, kun ne mietti tälle päivälle ohjelmaa. Päätettiin sit, että mennään kissakahvilaa! Ihanaa_( _´ω`)_ Aamulla lähtö oli 11:30 aikoihin. Yks nukkupommiin ja ei ehtiny mukaan heh.

Oltiin ihan hukassa ensin, että missä se paikka on.


Löydettiin sit viimein se paikka. Se oli niin sellasella takakujalla kyllä, että hyvä kun sinne oli löytää ees. Tosin se ei kuulemma pitäny olla tää kahvila, vaan niitten toinen kahvila Tenjinissä, hups. Tänne jäätiin kuitenkin.


Ja siellä oli niin paljon kisuja! Ihan pieniäkin jopa. Ne oli tosi leikkisiä. Yks hyppäs heti uteliaana meijän pöydän päälle, että mitä täällä tapahtuu?
Kissanurkkaus.


Tästä kisusta tuli mun kaveri.

Kissanurkkauksen kissat lisäänty.


Oltiin siellä tunnin verran ja se makso yhteensä 1000yen. Osa oli siittä sit lähössä eläintarhaan, mutta ei oikein kiinnostanu lähtee sinne. Samoja eläimiä näkee kuitenkin missä tahansa eläintarhassa. Lähettiin siittä sit T:n kanssa Ohoripuistoon päin käveleen.
Kivanlaisesti laitettu pullon tohon ravintolan portaille. Tää oli muutenkin niin kivannäköstä aluetta.


Tänään oli vaihteeks niin hiostava ja kuuma ilma.Käveltiin siinä niin tultiin nähteeks se Fukuoka linnan jäänteet -kyltti ja oltiin että käydäänkö kattoo? Mentiin sit sinne puistoon päin.


Animupuu.


Tajusin täällä puistossa, että Japanissa on nyt alkusyksy! Ei siltä kyllä tunnu oikein.


Käveltiin siitä sitten Oohori puiston asemalle, mentiin Tenjinin ja vaihdettiin metroa. En ollu ikinä menny sillä toisella metrolla ja vähänkö se metroasema oli hieno! Se oli selkeesti uudempi asema.

Meidän oli tarkotus mennä kattoo yhtä kierrätyskauppaa, olisko niillä pyöriä. Käveltiin siittä asemalta sitten sinne liikeelle päin. Oli niin erinäköstä aluetta.


Hetken kattoin että mitä?! Mutta tää on joku ihan muu liike. Hieman kopioitu?
Löydettiin sit sinne kierrätyskauppaan ja oli siinä muutamia pyöriä, mutta ei oikein sellasia mistä ois viittiny maksaa 4000yen(vaikka toihan on himo edullinen, mut vähän turhan ruosteisia). Aateltiin käydä joskus toisessa pyöräkaupassa, missä olis kanssa käytettyjä pyöriä. Käveltiin siittä kaupalta sit takas dormille, oliskohan siittä ollu matkaa 3km. Se tuntu ikusuudelta se matka. Ostettiin taiyakit sellasesta pienestä liikkeestä ja syötiin ne siinä kävellessä. Kello tuli lähemmäs viittä kun oltiin dormilla. Jalat oli nii väsyneet, tuli käveltyä nii paljon.

Ilta on menny vaan opiskellessa. Tuntuu, että täällä saa opiskella koko ajan. Huomenna on minikanjitesti. Niinkun jokaisella kanjitunnilla. Sit jos joku päivä skippaa opiskelun, niin tulee sellanen kauhee ahdistus, että nyt en ehi ikinä opiskelee kaikkee. Ja kaikki opiskeluaika menee siis japaninkielen opiskeluun. Muihin kursseihin tulee käytettyä tosi vähän aikaa.


Kioton matka lähestyy hurjaa vauhtia.


Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti