lauantai 4. lokakuuta 2014

DIV福岡


Kioton matkan jälkee arkipäivät meni aikalailla opiskellessa. Ei mitään kovin erikoista tai jännää.

Eilen tehtiin H:n kanssa pizzaa. Tuli ihan hyvää jopa!


Sain H:lta tän melonilimsan. Ei se kauheen hyvää joo ollu.Sit käytiin H:n kanssa kivalla myöhäisilta kävelyllä. Illat täällä alkaa olee jo aika vilposia, oli kylmä tuuli rannalla, kun siä istuttiin hetki. Meille selvis myös, että rannalla on ilmanen wifi. Ja Tosi monet täällä juhlii klubilla tyyliin melkeinpä joka ilta. Nytkin ne on käyny torstaista lähtien joka ilta. Jokkut tykkää näköjään. Vähintään ne joka viikonloppu siä käy. Kuinka ne jaksaa?

Rannalla olu katukissoja. Ne uskaltautu tulla aika lähelle. Ne oli niin pentuja viä ;A;
Tänään heräilin aamulla ja näin jotain ihme naruto unta ja mun oli pakko jatkaa nukkumista kaks kertaa, jotta sain sen unen päätökseen. Se oli ihan pimee. Mutta mun uni oli 100x parempi, kun mihkä se manga on menny nykyään. Tosin nyt en oo lukenu uusia chaptereita johkin kuukauteen ainakaan. Mutta se oli silti parempi. Enää en kyllä kunnolla muista, mitä siinä tapahtu. Mut Naruto ja Gaara oli kuollu, ja sit ne saatiin jollain siistillä tavalla takas... Tai piti herättää vaan Naruto, mutta Gaara tuli siinä mukana hahaha

No, kun sain viimein heräiltyä aloin heti, tyyliin 15-30min sisällä opiskeleen kanjeja. Kuinka pystyin siihen, en tiedä.. otin sit suihkun siinä kanssa ja yritin opiskella vielä ja mun oli tarkotus lähtee 14 aikoihin Tenjiniin päin. Venähti kuitenkin vähän ja pääsin matkaan vasta 14:30. Olin ihan varma et nyt kun lähen myöhässä, siellä on hirvee jono bändikamapöydälle. Tänään olin siis menossa keikalle! No saavuin sinne paikalle joskus 14:50 ja ei siellä mitään erikoista jonoo ollukkaan. Se myynti alkais 15:30. Viimeks kun saavuin 15min ennen oli jo mukavat jonot siä. No istahdin sit alas ja menin siinä 15:10 katteleen sinne lähemmäs, ja oli sinne sit kerääntyny vähän ihmisiä. Asetuin siihen norkoileen ja viimein meijät laitettiin jonoon.
Ostin tavarat ja lähdin käymää book offissa tappaan aikaan. Mulla oli vajaa tunti siinä. Yritin ettiä niitä Kaori Wakamatsun taidekirjoja, mut en onnistunu bongaa taidekirjoja ollenkaa sieltä. No lähin sit takas sinne keikkapaikalle ja istahdin alas 10min. Menin sit jonoon ja mietin, että onkohan tää myyty yhtä täyteen kun codomo dragon oli. Mulla oli A112 lippu, aika hyvä numero siis. No pääsin sisälle ja siä oli tilaa hengittää! Sitä ei ollu myyty yhtä täytee kun edellistä keikkaa missä olin, onneks ei ollu. Kaikki mahtu hyvin sisää ja oli viä tilaa itellä. Näin siinä myös sen tytön, joka myös sen codomo dragonin lipun mulle.

Siinä sit odoteltiin et keikka pääsis alkaan. Olin Chisan ja Shogon välissä, siellä suhtkoht takana. Tykkään niin paljon enemmän olla siä taaempana tollasissa pienemmissä keikkapaikoissa. Eturivi olis ahdistava. Ekana lavalle tuli Chobi ja sit Shogo ja yhtäkkiä Satoshi oli siellä rumpujensa takana seisomassa jo ja olin että millon sää sinne ehit?! Hetken ajan kuluttia Chisa saapu kanssa lavalle ja heti lähti soimaan aika monta raskaampaa ja menevämpää biisiä. Chisalla oli ihmeen tumma meikki, kattelin ensin, että se näyttää tosi oudolta, tosin enää loppu vaiheessa niitä meikkejä ei enää kauheesti ollu..? Shogolla puolestaan ei ollu meikkiä yhtää, ainakaa silmämeikkiä. Se oli tosi vaan itsensä näkönen, mut se oli niin söpö, kattelin vaan että ihana. Chobi oli puolestaa iha sen näkönen kun aina ja kun näin Satoshia vähän paremmin olin et mitä...?? Sillä oli jokkut lasit ja muutenkin tyyliin jotain mustaa huulipunaa osaks ja mustat rajaukset yms ja kattelin et mikä tää tyyli on?:DDDD

Muutaman biisin jälkee alko soimaa jonku biisin alku ja kuulu vaan sit et "eieiei" olin vähän et mitä hittoo ja sit Satoshi lähtee menee rumpujensa takaa takahuoneseen ja se oli väärä biisi! :DDD Se oli siis sellanen elektroninen alku nii se tuli taustamusiikkina sit. No siinä ne loput kolme oli sit vähän et mitäs nyt tehdään ja Chisa oli et "eipä oo tällastakaa ennen käyny! Vähänkö olin et mitä ihmettä kun sivusta kuuluu et anteeks!" tarkottaen niitten yhtä roudaria kait, joka oli siinä lavalla ja mietti että onko data kunnossa. Sit ne oli että mitäs tässä nyt sillä välin tehdään samalla kun Chobi kurkki takahuoneen puolelle, että onko kaikki ok, ja ne yritti keksiä jotain puhetta siihen. En muista mitä ne siin höpötti, ei mitään kovin järkevää, mutta Satoshi palas viimein rumpujen taakse ja live pääs jatkuun. Oli mosshua ja kaikkee hauskaa furia. Ekaa kertaa näin sellasen mosshun, että kaikke menee ihan minne sattuu :DD osallistuin ekaan mut muihin olin et joooo mulle riittää se mosshu oikeelle ja sit vasemmalle ja näin. Mut se oli tosi huvittavan näköstä kattoo sieltä, kun kaikki meni mihin sattuu, lähinnän kaikki meni järkyttävään sumppuun sinne eteen. Sit oli myös sellanen mosshu et jaettiin yleisö kahteen osaan ja sit juostii just toisiamme vasten. En tosin ensin tajunnu et pitää jakaantua kahtee osaa, onneks sellanen yks toinen fani oli siin et "mee tonne päin" osotteli ja sit tajusin et aaaaa! Jos vertaan toisaalta codomo dragonin keikkaa, nii fureja oli huomattavasti vähemmän. Se oli vähän yllätys.

No tuli sit viimein välispeakki ja ne esitteli että "ollaan DIV, viimein oneman Fukuokassa, semifinaali! Huomenna myös toinen keikka täällä päin" ja ne kyseli, että ketä on tulossa kanssa huomiselle keikalle. Aika monet nosti kätensä, oishan sitä itekkin kiva mennä, mutta ei oo lippua. Ja oon menossa kattoo baseballia. Kunhan huomenna ei sada niin kaikki ok. Ne puhu aika lyhyesti ja jatko sit vähän hitaammilla biiseillä. Soitti tosi monia biisejä mistä tykkäsin ja olin ihan fiiliksissä siä. Tosin sen mosshujen jälkeen, ihmiset oli valunu vähän taaksepäin ja oli vähän tukala olo ja olin vaa et tulispa taas mosshu nii ihmiset vähän liikkuis! No jokusen biisin verran olin siinä vähän tukalasti, ei kauheesti tilaa. Sit kun viimein muutamien biisien jälkee tuli mosshu pääsin taas vähän parempaan kohtaan ja oli hyvä olla. Tosin päädyin jonkun ehkä bandomiehen viereen LOL tai sit se oli vaan miespuolinen fani. Tosin sillä oli sellanen vaalennettu hopeisen värinen tukka, että voi olla, että ensimmäinen arvaukseni on oikeessa lol. No siinä se teki kyllä ihan fureja ja oli mukana livessä, että ei siinä mitään. Ja ne soitti Hungry Soulin!! Olin niin että ohhhhh koska Shogo laulaa siinä sen kertsin! Ja tuijotinkin sitä sit koko sen kertsin ajan haha

Hungry soul

Encoren vaiheessa Chobi tuli ittekseen lavalle ja otti kuvan meistä. Se sit puheli siinä itekseen ja sano että "Chisan ääni on mennyttä" ja siis sen kuuli kyllä jo ennen encoree siinä loppuvaiheessa, että sen ääni oli ihan menny välillä, että se ei pystyny laulaa. Chobi oli sit et "no annetaan sen levähtää nyt hetki". Sit se jotain puhu siinä ja veti vähän onee-tyyliin siinä ja oli että "te sit tykkäätte tästä oikeesti?! Ei, se ei oo hyvä juttu, ei mulla oo mitää sellasia harrastuksia" ja kaikkee siinä selitteli :DD jotenkin se pääty siittä onee-tyylistä kysyyn meiltä että "俺のミルキーラテー飲みたいか?" ja me vaa naurettiin ja sit se oli et "no eikä! ei onnistu!!" tai jotain sano et se kielsi sen lool Sit se oli et "te tykkäätte tästäkin vai? No sitä biisiä ette kuule! Ja soitettiinhan me muuten Tokyo nekropolis vaikka ollaan Fukuokassa. Pitäiskö meijän tehdä joku Hakata nekropolis versio?" Siinä se puheli kaikkee ja yhtäkkiä Shogo ilmesty lavalle. Mietin ensin oliko se Chisa, koska Shogon tukka oli nii blondi! Yleensä sillon ollu enemmän sellanen kellertävän blondi tukka. Shogo naureskeli et "se sun Hakata nekropolis heitto oli hyvä!" ja sit ne pääty perinteisesti puhuun ruoasta, koska Shogo. Shogo sit kyseli onko kukaa syöny jotain ruokaa, en muista mitä, mut tyyliin 2 ehkä oli ja se oli ihan hämmästyny, mut sit totes et no se on kyllä aika uutuus ja sitä saa vaan täältä Fukuokasta. Sit Chobi oli et "tosiaan, tehäänkös hei me taas se?" Olin hetken aikaa et ?? kunnes tajusin et aaaa kun Shogo oli et ただいまー! niin vastattiin sille että おかえりなさい.

Milky latte

Chisa saapu sit kanssa lavalle ja yritti siinä puheskella kanssa jotain, välillä sen ääni lähti kyllä aika karheeks ja mietin, että kestääköhän sen ääni loppuu asti. Se oli vaan että "mitä te puhutte oikeen täällä?" ja ruoka-aiheet jatku heh. Satoshi tuli kanssa paikanpäälle ja sit ne pohti että onko tää nyt semifinaali vai ei, koska huomenna on Fukuokassa myös toinen keikka ja sit on vasta finaali. Siihen saatiin vaan epämääräsiä vastauksia, kuten tää on enimmäinen osa semifinaalista jmv. Satoshi pidätteli siä nauruaan välillä mut tapansa mukaan oli hiljanen. Biisit lähti sit taas käyntiin ja tuli lisää hyviä biisejä. Ne soitti myös seasonin, mikä oli kai sit aika harvinaista, koska mun ympärilla olevat fanit oli ihan et "oikeesti?!" Chisa oli sen biisin alussa, että laulakaa sit mukana.

Seasons

Viimisen biisin aikana ne alko siinä sit pohtiin että "mikäs me biisi me viimiseks sit soitettais?" Yks fani mun eessä huusi että "milky latte" ja meinasin itekkin huutaa sen, koska olin ajatellu jo aikasemmin että vielä kun sen kuulis, koska se on hyvä biisi! Sit ne vaan naurahti siellä että "eikä!" LOL Sit Chisa pohti et "haluisin vähän soittaa Dokusain.. mut sit kaikki on ihan räjähtäneenä sen jälkee ja palaa junalla kotiin, se ei ehkä oo kauheen hyvä juttu... mitähän meijän pitäis tehä". Chobi sit kans pohti et "dokusai vai.. joo.. mutta.. mulla ei oo tarpeeks vettä... kun tiiättehän.." ja Chisa oli sit et saat tän mun vesipullon ja Chobi olin ihan silmät pyöreinä ja kiitollisena et kiitos Chisa ja sit Satoshi tulee ja tuo sille 3 vesipulloo sinne sen vahvistiminen päälle ja me kaikki revettiin nauraan ja Chobi oli että "eeehh?!". Chisa sit pääty siihen et "kyl me se soitetaan nyt, ootteks te valmiita?!" ja sit ne alko soittaa ja tajusin sit et juujuuuu tän takii siis, koska tässä on se et kaikki juoksee sinne lavalle päin ja pomppaa siihen ihmismassaan päin, onko se sit futon nimeltään..? Ei mitään hajua. Jos joku tietää, kertokaa. Mää olin vaa siinä vaiheessa et jooo, hypin siellä takana sit vaan niitten muitten fanien kanssa, ketä jäi sinne taakse. Koska furejahan nyt voi korvata muilla aina, eli hedobanin vaikka tebanilla. Mun jalat oli jostain syystä ihan sika väsyneet. Ne oli jo sillon niitten hitaitten biisien kohalla. En tiiä olikohan noi kengät jotenkin sit huonot. Se oli vaa huvittava kun Chisa ja Shogo varsinkin oli sinne taakse yleisöön päin, että come on, tulkaa ny sieltä, haha. Ehkä sit jos siä ois ollu joku kaveri riehumassa mun kanssa ois voinukki, mut oli jotenkin awkward fiilis nii ei kiitos.

Viiminen biisi saatiin loppuu ja jäsenet vielä jäi lavalle hetkeks. Sit ne oli et "ottakaa kaikki käsiä toisistanne!" ja Chisa, Shogo ja Chobi tuli kanssa lavan eteen ja ootteli Satoshia siihen, joka pinkaskin suoraan takahuoneeseen. Kaikki oli siinä vaiheessa että "eeehhh?!" ja jäsenetkin oli vähän et mitä se Satoshi nyt hommaa?! Alettiin tietty sit kutsuu sitä takasin lavalle ja Chobi kävi kurkkimassa, että mihin se oikein karkas. Meni siinä hetki, mutta kyllä se tuli sieltä takasin. Mut se oli tosi hermostuneen olonen ja se nappaskin Chobi basson siinä ja laitto sen yllensä ja puhu mikrofoniin että "ja sitten seuraavaksi Miseinen" ja oltiin et mitä hittoo Satoshi ja oletin jo et se alkaa tyylii laulaan siinä jotain hahah. Naureskeltiin siinä sit vähän sille, että mitä sää oikein hommaat ja se laski sen pois käsistään ja tuli siihen riviin muitten kanssa. Satoshi oli selkeesti vähän pahankurisella päällä, koska se nappas kiinni jostain ihan muualta Chobia kun sen kädestä ja Chobi oli että eiiieieii ja nauro tyyliin et mitä sää hommaat?! No ne pääsi viimein asettuun siihen kunnolla ja hypättiin kaikki siis ilmaan samaan aikaan käsikädessä ja sit ne heitteli vielä vesipulloja yms yleisön joukkoon. Chisa ja Shogo lähti lavalta ekana ja Chobi ja Satoshi jäi siihen viä. Satoshi alkokin sit jälleen kiusaan Chobia. Sillä oli vesipullo ja sillai tiiättekö sylki sitä vettä Chobi päälle niinkun ne tekee dokusai biisin aikaa, sellasena suihkuna. Chobi oli ihan että mitä helv tapahtuu?! ja meni karkuun Satoshia, mut se seuras perässä ja teki se uuestaa. Chobilla oli kuitenkin pyyhe ja se esti sit Satoshia seuraavan kerran tunkemalla sen pyyhkeen sen suun eteen ja virnisteli siinä sit iteksee ja Satoshi näytti nii kettuuntuneelta XD sit Chobi vei sen pyyhkee pois ja kaikki ne vedet valu vaan Satoshi vaan avan suunsa ja kaikki ne vedet valu sen leukapieliä pitkin sen paidalle ja maahan ja koko yleisö oli et "eehh?!" ja alko kikatteleen. Se oli aika hauska päätös keikalle. Satoshi lähti siitä sit takahuoneeseen ja Chobi jäi viä lavalle ja oli et "shhh" ja huusi ありがとう eli kiitos meille ja vilkutteli ennen lähtöönsä lavalta.

Point of view, uusin musiikkivideo

Ihmiset alko hurjaa vauhtia menee ulos sieltä keikkapaikalta ja ihmettelin, että mihkä ne lähtee, mutta kaikki lähtikin cheki-jonoon. Määkin menin vielä sinne ostaan pari lisää ittelleni, vaikka ostin jo ennen keikkaa heh. Lähin siitä sit käveleen Tenjiniin päin ja poikkesin pariin kauppaan ja jumitin hetken aseman eessä dataamassa, ennen kun otin junan dormille päin.Tässä ostokset. Oisin halunnu ostaa pyyhkeen, koska aattelin jos keikalle tulee kuuma, se on hyvä, mutta ne oli kaikki loppuunmyyty. Niitä ei kuulemma ollu ollenkaa myynnissä tänään. Ostin sit keikkapaidan vaan. Kaikkee krääsää niillä olis ollu kanssa myynnissä, mutta ei kannata ostaa nurkkaan pölyttyyn.

Kävin myös yhessä ruokakaupassa siinä ja ostin tällaset. Yksin näitä ei oo tarkotus syödä kaikkee... Noi tummasuklaa kitkatit on liian hyviä.Huomenna on luvassa tosiaan se baseballpeli. Se on meijän koulunjoukkue vastaan ... joku, en muista. Kunhan ei vaan satais niin kaikki on hyvin. Kun mun ymmärtääkseni se on jossain puistossa. Koska on luvattu taifuuni katos tänne päin. Oikein mukava paiskova tuuli tuolla ulkona nyt muun muassa. Päivälläkin tuuli niin että tukka lensi. Saas nähä millasta huomenna.
Vähän väsyttää jo, mutta pitäis jaksaa vielä lähettää spostilla yks koulutehtävä, deadline on keskiyöllä, vähän aikaa viä.. :D


Milla ☆


Ps. Lisäilen aina näihin keikkapostauksiin yleensä jälkikäteen juttuja, mitä muistuu mieleen.

Pps. Niskat alkaa tuntua kipeeltä. Ne oli vähän jo kaupungissa, mut nyt on sillai, joo... on tää siis kipee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti