tiistai 21. lokakuuta 2014

野球タイム


Maanantai aamuna oli taas suhtkoht aikanen herätys. Aamun tunti oli kyllä niin turha. Käytiin samaa asiaa mitä viime- ja sitä edellismaanantaina. Onneks ens viikolla päästään viimein tekeen tietokoneluokkaan meijän esityksiä, niin on jotain hommaakin pelkän istuskelun sijaan. Tunnin jälkeen poikkesin pariin kauppaan ja vein postiin kaverin cd:n. Tulin takasin dormille ja kokkailin ruokaa itelleni. Tein ekaa kertaa Japanissa kanaa, kanakastiketta. Ruokakerma on täällä ihan himo kallista. Tyyliin 2€ yks purkki. Tuskin tulee siis usein sellasta tehtyä jatkossa. Myöskään currymaustetta ei löytyny kaupanhyllyltä.

Aamupäivästä mua kysy se yks tyyppi, kenen kanssa juttelin vähän kun käytiin keilaamasa, niin baseball-peliin, joka oli eilen. Mun ensimmäinen reaktio oli "kuka kerto tälle jätkälle, että tykkään baseballista?!" lol. Kysyin sit uteliaana, et monelta se on. Se sano et se alkaa kuudelta. Mun tunti loppu vasta 17:50 niin olin vähän et no emmä sit kyllä ehi, hitto. Samalla olin myös, että en haluu kyl mennä yksin. Oli se sit kysyä H:ta kanssa, mutta sitä ei vois vähempää baseball kiinnostaa, nii se ei lähteny. Sanoin sit K:lle (sille jätkälle), että "mun tunti osuu nii huonosto nii emmää varmaa pääse, mut kutsu hei uudestaan taas joskus". Ja se sit vastas et "tää on vika peli! lol" Olin et no mitä hittoo, ja kun tein ruokaa keittiössä, T sattu tulee käymään siinä ja olin et no kysympä huvikseen et lähtiskö se mun kanssa. Mun täydeks yllätykseks T olikin et "kun se on vika peli nii kyl mää voisin itseasiassa lähtee." Olin et MITÄ ja sanoin et kerronkin K:lle et tuun sittenkin yhen kaverin kanssa. Kysyin sit samalla et paljon se peli maksaa ja K oli et "ei mitään, ilmaseks!" Olin vähän et huuh? Saatiinhan me aikasempiin peleihinkin sillon ilmaisliput niin mietinkin, et jos niitä on taas tyylii jaettu koululla. Sanoin et meijän tunti loppuu tosiaan vähän myöhemmin nii tullaan vähän myöhässä sit. Ei vitsi, olin ihan fiiliksissä, että pääsin viä yhteen peliin ainakin ennen kun kausi sit päättyis.

Tuntien jälkeen lähettiin suoraan koulusta T:n kanssa Fukuoka domelle päin. Käytiin supermarketin kautta ja ostettiin bentot mukaan. Areenan ruoka ois aika kallista, niin otettiin päivällinen jo sit mukaan etukäteen sieltä. Käveltiin domella päin ja oltiinkin joku puoltuntia sen jälkee kun peli alko niin paikanpäällä. Nähtiin K siellä porttien eessä ja saatiin siltä ne ilmaisliput. Ei oikein uskallettu kysyä kauheesti muita mukaan sinne peliin, kun en yhtään tienny et montako ilmaislippua K:lla oli, mut sit kun saavuttiin sinne, nii kyl sillä aika hyvin niitä siinä oli lol. Kierrettiin meidän portille ja vitsi meijän paikat oli hyvässä kohtaa, verrattuna siihen mitä viimeks! Oltiin molemmat T:n kanssa että vähänkö me ollaan hyvillä paikoilla! Siellä olikin sit muutamia vaihtareita myös meijän lisäks, oltiin kyl T:n kanssa ainoot tytöt vaihtareista. 3 japanilaista tyttöö siinä oli dormilta kanssa. Siinä oli myös jotain K:n serkkuja, ja en tiedä edelleenkään oliko se meijän vieressä istunu sen serkku vai sen serkun isä, mutta vitsi se oli hyvännäkönen. T oli samaa mieltä "se on ihan mun tyyppiä".


Kaikki kuvat tässä postauksessa on T:n ottamia! Kun kattelin näitä kuvia ja videoita totesin jälleen kerran, että pitäs kyl ostaa se uus parempi kamera. Eli ⒸT kaikki kuvat! (paitsi ne 2 kuvaa missä me ollaan haha)


T:n ruoka. Näyttää nii hyvältä.
Jossain vaiheessa kaikki pyydettiin ottaa nää liput esille.


Siellä stadionilla kiertää paljon noita oluen, krääsän, ruoan yms myyjiä.
Sit oli aika puhaltaa ilmapallot :DD Niistä syntyy aina ilmapallotappelu.Hajosin ehkä tälle kuvalle. Ja J näyttää nii joltain vanhalta äijältä lol

Peli tuli loppua kohden nii sit oli vuorossa valkoset pallot!
Voitettiin! Koska voitettiin Fukuokan joukkue pääsiin sit kokomaan kisoihin, seuraavaks niillä on kai peli Osaka lähellä. 


Vastakkaisessa joukkueessa jäi eläkkeelle yks pelaaja niin ne sit vielä vähän pelin lopuks juhlisti sitä.
Puhuin aikasemmin pelin aikana T:lle, et haluisin niin nähdä aallon täällä. Ja sit tulikin aalto, kun peli päätty. Sitä oli kyl hieno kattoo siä. Yhessä vaiheessa kun kaikki alkaa nauraa ja taputtaa, on koska vastajoukkueen kannattajat osallistu myös siihen altoon :D


Sit kommentit heti että miltäs nyt tuntuu pelin jälkee ja muuta höpinää.
Kauheet kuvausryhmät tuli sit heti sinne.


Sit oli vuorossa laulu voiton kunniaks.


Piti jakaa video kahtee osaa, kun youtube ei lähteny lataa sitä kokonaisena :(Myös ilotulitus!

Lopuks ne aukas viä tän katon. Siä oli niin kuuma, ihana viilee ilma tuli tuolta sit.

Tää peli oli kyllä niin paljon parempi kun se edellinen Hawksien peli. Tässä oli tapahtu paljon enemmän. Pelin jälkeen oltiin vähän aikaa stadionin edustalla ja ehittiin kadottaan T:n kanssa kaikki muut sillä välin kun käytiin mennessä. Ne luuli, että oltiin lähetty etukäteen kotiin, thanks. Löydettiin ne kyllä sit. Aika moni lähti siittä syömään. Kello oli tyylii 23. Mulla ei itellä ollu nälkä nii en halunnu lähtee, vaikka mua mukaa pyydettiin. Lähettiin T, K ja minä sit takasin dormille päin kävellen. Vaikka K siinä vähän valitteli et sillon nälkä se lähti silti meijän kanssa.. haha so obvious, on se ihan söpö. Saavuttiin sit dormille ja K jatko siittä kotiinsa. Törmättiin P:hen, tsekkiläiseen vaihtarikaveriin aulassa ja jäätiinkin jumittaa sit aulaan sen kanssa ja juteltiin siinä. T sano siinä sit että "K taitaa olla hei kiinnostunu susta, se ei ees kysyny mun nimee koko aikana". Mua alko naurattaan ihan kauheesti ja olin että "eiks se oikeesti kysyny? Ei saakeli". Sit P oli vaan kiinnostuneena et "jaa kuka?" ja harmitteli et mistä se löytää japanilaisen tyttöystävän haha. Höpöteltiin aikamme kunnes saatiin tarpeeksemme ja palattiin huoneisiimme. Olin kauheen väsyny kun oli monena päivänä heränny nii aikasin, mutta silti olin valveilla aika myöhään. Kauhistelin osaks sitä, kun olin nyt sit täysin ignoorannu 2 päivän kokeisiinlukuohjelman. Toisaalta olin vaan onnellinen, että saisin nukkua pitkään seuraavana aamuna.

Tänä aamuna heräsinkin joskus vähän ennen 12. Jumitin koneella, otin koeaikataulua kiinni ja kävin iltapäivän tunnilla. Ei tänään sen kummempaa. Kohta pitäis mennä H:n kanssa keitteleen puuroriisit sen huomista karjalanpiirakka leipomistuntia varten. Se siis leipoo niitä japanilaisten oppilaitten kanssa. Mitähän nekin tykkää niistä. Miksei meilläkin oo tollasia tunteja... Huomenna on taas vähän pidempi päivä koulussa ja sitten vielä torstai ja viikko on pulkassa. Nopeesti menee aika.


Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti