perjantai 24. lokakuuta 2014

Makeaa mahan täydeltä


Viikko on menny aikalailla midtermeihin luettaessa, onneks nyt vähän vapaa aikaakin on kertyny sentään. Keskiviikkona illalla oli international coffee hour, johon osallistuttiin H:n kanssa. Kun pääsin paikanpäälle aloin miettii et miks ihmeessä osallistuin, kun oon ihan surkee small talkissa. Ootin kyllä vähän erilaista kahvilaa muutenkin. Se oli vähän sellanen speed dating tyylinen. Olin aatellu et ihmiset saa mennä vapaasti siä ja jutella sen maan ihmisille, kestä on kiinnostunu. No onneks se tunti meni siinä jotenkin. Kaikki tollaset tapahtumat vaikuttaa aina niin mielenkiintosilta, mut sit joskus niistä tuleekin vähän tollasia kiusallisia, et mistäs nyt sit puhuttais.

Torstaina stressasin vaan koulusta vaihteeks ja sit opiskelin lähinnä koko päivän. Sain myös Seinanin puolesta nyt sit viestin, et jos kiinnostaa jatkaa keväälle, aika päättää ois sit ens viikon perjantaihin mennessä. Tuli vähän sellanen fiilis et huhhuh, ei sit yhtää tiukemmalla aikataululla?! Aloin sit paniikissa miettii, et mitä hittoo mää teen, ja aloin täytteleen kaikki papereita ja lähetin kouluun myös viestiä. Edelleen ootan sitä viimistä vastausta, että hyväksyyhän mun koulu nyt sen, että saan jatkaa. Paperit on aika hyvin valmiina, pitää vielä pankkiin soittaa ja pyytää niitä lähettää jälleen todistus siittä, että mun tilillä on rahaa. Toivottavasti Seinanille on ok et sen vaa skannaa ja lähettää, ettei se tarttis sitä alkuperästä... kiva sitäkin alkaa sit lähetteleen tänne postitse jos tarttee. Olisin jo alusta asti halunnu hakee koko vuodelle, mutta meijän koulu ei salli sitä. Tosi hankalasti tehty kyllä, koska nyt täytyy uusia visa ja kaikki paperihommat taas ja menee lisää rahaa taas kaikkiin kuluihin mitä uudelleen hakemisesta koituu. Stressiä vaan lisää tähän kokeitten keskelle. Tuun oleen nii ilonen kun on viimein ens viikonloppu ja kokeet on hetkeks ohi ja mennään juhliin vähän halloweenia ja izakayaan nomihoudaihin.


Tänään tapasin aamulla tuutorin kanssa ja tehtiin yhessä kouluhommia ja valmistelin esityksiä. Onneks on tollanen tuutorointi mahdollisuus oikeesti, se auttaa kyllä niin paljon opiskelussa, varsinkin hankalien juttuja kanssa. Aluks oli vähän, että tuleeko tästä oikeesti mitään, mutta nyt kun on vähän tutustunukkin niin tosi kivasti sujuu. Kahden jälkeen lähettiin sit muutaman kaverin kanssa Tenjiniin päin. Tavattiin loput kaverit Tenjinin asemalla ja suunnattiin kohti kakkubuffettia! Tosin tää ei ollu pelkkä kakkubuffetti, tarjolla oli myös pastaa, currya, keittoja, salaattia, jäätelöö, poppareita, suklaafondue, kakikouria, ja myös drinkkibuffetti kuulu myös samaan hintaa. Ja kaikki tää 1530yen eli joku 12€ oisko, niiin edullinen. Aikaraja tosin Japanissa on aina tällasissa buffeteissa, tuolla paikassa se oli 70min.

Otin kuvan vaan ekasta lautasesta. Onneks nää kakunpalat oli näin pieniä. Tosin oisin voinu ottaa vielä tästäkin pienemmän palat, koska olisin vaan halunnu maistaa yhen tai kahen lusikallisen verran. Jaettiinkin sit seuraavia lautasia koko porukan kesken.Ei mun kuva, nappasin fb

Pastaa löyty erilaisia. Vieressä leipiä tuolla.


Kakkuja ja muita herkkuja. Oli muutamia tosi hyviä kakkuja ja sit totesin puolestaan myös Japanin kermakakuista, että ei kermakakku oo kyllä yhtään mun juttu täälläkään haha. Mut muutamia sellasia tosi hyviä hyydykekakkuja oli tarjolla.


Kakikouri eli shaved ice! Ne jääpalat sai ite laittaa tohon koneeseen ja sen jään sai ite tehä! Noista purkeista sai sit laittaa päälle sitä makua mitä halus. Löyty mansikka, sitruuna, vihree tee, melooni, vesimelooni, ramune ja sininen hawaii.


Siinä se suklaafondue. Tää ei myöskään oo ihan mun juttu...


Tässä mun itse tekemä shaved ice.


Olin syöny jonkun 40min niin alko olee aika täynnä... Tunnin jälkee fiilis oli sellanen et joo, ei tartte kakkuja hetkee syödä. Kaikki melkeimpä kieri ulos sit 70min jälkeen, mut lähettiin sit silti kiertää muutamia kauppoja siinä. Kävin ensin ottaan pari kuvaa muutamasta keikkapaikasta, mitä Tenjinissä on mun yhtä kurssia varten. 


Ja herranjumala, kattokaa mitä löydettiin yhestä import ruokakaupasta täällä! Oltiin H:n kanssa ihan et MITÄ!!! Ehkä käyn joskus ostamassa. 


Jatkettiin book offiin, josta käveltiin H&M:lle ja Forever21:seen. Kokeilin yksiä punasia housuja, koska haluisin sellaset, mutta ne ei istunu nätisti päälle, vaikka mahtu kyllä ihan hyvin. Niissä ois saanu olla vähän pidemmät lahkeet myös. Haluisin myös ostaa mustan, jonkun kivan sellasen löysän villapaidan. En vaan oikein nähny sellasia, täytyy etsiä vielä. Piipahdettiin Big Kamerassa kattomassa kameroita ja istuttiin hetkeks alas aseman viereiseen puistoon. Levähdettiin hetki, kunnes lähettiin käveleen Nakasuun päin, haluttiin käydä Donkissa kattomassa halloween juttuja. Pitäis keksiä jotain halpaa ens viikon halloween juhliin. Ehkä käyn vaan huomenna ostaan Donkista yhen sellasen kurpitsa hatun, mitä oon kattellu. Melko hintava se on, mut voisinpa vaan laittaa jotkut tavalliset vaatteet ja heittää sen hatun päähän. Onneks niitä oli vielä tossa Nishijinin Donkissa, tosin yks enää. Mun tuurilla se on tyyliin sit menny ja oon et voivoi, mitäs nyt. Jaa a. Ei huvittais käyttä rahaa sellasiin yhtää, mut jotain asua täytyis keksiä. Miksei Japanissa voi olla halpoja kirppareita...

Koko päivä tuli huideltua ihan muualla, niin kokeisiin luku jäi sit vähän. Yritin tossa kun tulin takasin, kerrata kanjeja mitä en oo viä kerrannu, ja olin nii väsyny. Oon edelleenkin. Meen varmaa heti nukkuu kun saan tän kirjotettua. Huomenna tulee yhet keikkaliput myyntiin ja täytyykin käydä konbinista ostamassa ne, toivoen että ne ei myy heti loppuu aamulla, koska en varmasti lähte 10 aamulla ostamaan niitä.. Aion nukkua pitkään. Jos ehitisin sinne 13-14 aikaa, vois olla aika realistista. Toivottavasti niitä ei nyt hulluna oon siinä aika viä menny. Muuten täytyykin sit aikapaljon kertailla juttuja. Maanantaina mulla on midterm kanjikoe ja normaali koe japanintunnin kirjan 3kappaleesta. Keskiviikkona on puolestaan sen power point esitys japanintunnilla, joka on osa sen kurssin midterm koetta. Torstaina onkin sit japanintunnin sanasto+kielioppi midterm koe... huhhuh. Tuun oleen niin helpottunu torstaina.

Vielä kun sais nopeesti koululta vastauksen, että onnistuuhan tän vaihdon pidentäminen. Sitä jännittäessä sit kanssa.

Hyvää yötä

Milla ☆Ei kommentteja:

Lähetä kommentti