lauantai 11. lokakuuta 2014

Shopping day②


Tänään heräsin aamulla johonkin työmaakoneisiin ja sit uudelleen siihen, että tossa läheisellä urheilukentällä oli ton päiväkodin, joka on tossa koulunvieressä, nii sen joku urheilupäivä. Siellä ne äiti ja isät jumppaili lastensa kanssa ja kaikkee. Oli hauska kuunnella niitä ohjeita, mitä se ohjaaja anto niille.

Näin randomisti tähän väliin, tää soba on nii hyvää. Tykkään soba-nuudeleista niin paljon.Joskus yhen jälkeen pääsin sit viimein matkaan ja lähin H:n kanssa taas Tenjiniin. Pääsin viimein käymää Skull rosessa, koska se oli jopa auki. No emmää sieltä mitää ostanu, mut oli kiva nähä millanen paikka sekin oli ja sain mää siittä muutaman flaikun mukaan. Suunnattiin sit uudelleen Forever 21, koska halusin käydä kattomassa, et oisko siä mitää kenkiä mun kokoo, että jos mun täytyy tilaa netistä ne kengät, että tiiän, mikä koko mun pitäis ottaa. A (joka oli vaihossa Suomessa) lupas tulla mukaan käymään F21, koska se oli käymässä Tenjinissä kanssa. Just kun olin lähettämässä sille viestiä, niin satuttiin törmään siihen! Olin että oho, mikä tää mahollisuus törmätä näin isossa paikassa oikeesti, nii tuuria. Lähettiin siittä sit yhessä F21 päin ja juteltiin kaikkee japaniks. Kiva kun A aina vaan käyttää japania mun seurassa, niin sit itekkin vähän helpompi lähtee mukaa siihen, että puhuu japania. Monet japanilaiset kun vaihtaa äkkiä enkkuun, jos ite sanot jonkun jutun enkuks. A on kyllä hauska tyyppi :DD Sen kanssa on aina hauska jutella. Päästiin sit viimein F21 ja olin et "ennen kun kysytään keltään mitään, katotaan onko täällä mitää kenkiä mun kokoo". Menin sit kattomaan uudelleen varmuuden vuoks ne kengät ja ne olikin siirretty nyt vähän eri paikkaan. Kattelin niitä sit siinä ja olin et MITÄ, koska siihen oli tullu ainakin 39 koko! Mulla vaihtelee niin kengästä riippuen, että onko se 39 vai 40 koko parempi. Testasin sit sitä ja se oli just hyvä jalkaa, olin ihan et uskomatonta (๑•̀ㅂ•́)و✧ niin hyvä tuuri. Eli mun ei tarvinnu alkaa sählää minkää nettikaupan kanssa, ihanaa. Olin onnellinen. Lisäks F21 on nyt sellanen tarjous, et kun alkaa niitten line-kaveriks, niin saa alennuskoodin. Ite en pystyny käyttää siinä vaiheessa nettiä, niin A lisäs sen kaveriks 。゚(゚´ω`゚)゚。 Sain ne kengät siis about 20e. Sanoinkin A:lle, et jos sää löydät jotain F21, nii mää voin sit omalla puhelimella liittyä kanssa kaveriks ja saat sen kupongin ja sen alen myös itelles käyttöön!


Happy girl♥ Kattelin tän tyylisiä kenkiä Suomessa ennen kun lähin vaihtoo, mutta se koko oli ongelma; 39 liian pieni ja 40 liian iso. Ja ne oli aika kalliit, tyylii 70e, niin jäi sit ostamatta. Ja mulla oli tosiaan aikasemmin keväällä viä tällaset kengät, mutta ne meni jo nii risasiks, et täyty heittää roskii.Käveltiin siittä sit takas asemalle päin ja sanottiin heipat A:lle siinä, koska se lähti tapaan kaveriansa. Me lähetiin siittä kävelleen Canal cityyn päin. Meijän oli tarkotus mennä Muumi-kahvilaan, mutta se oli ihan täynnä ja siinä oli ovella viä varauslista, jossa oli jonossa muutama ihminen... oltiin et jooo, jos tullaan toisten ja etitään jotain muuta ruokaa. Mietittiin siinä sit hetki ja oltii molemmat että "ei olla syöty ramenia ollenkaa sitten sen jälkee kun tultiin Fukuokaa!" ja Canal cityssä on Raumen city, eli kerros omistettu vaan ramenille. Ja kyllä raumen, ei typoa. Siellä oli joku vajaa 10 ramen paikkaa, jotka oli mun mielestä pääasiassa omistettu erilaisille Kyuushun saaren erikoisrameneille. Oon halunnu syödä sitä Hakata ramenia, eli tonkotsu ramenia, jota täältä saa jonain erikoisuutena, joten tietenkin valitsin sen. Ja oli se kyllä hyvää!Saatiin syötyä ja kierreltiin vähän aikaa. Käytiin h&m:llä tutkiin alehyllyjä, ja siä oli yks hame, mitä oon Suomessakin kattonu, niin alessa. En vaa ikinä halunnu ostaa sitä normaalihinnalla. Ja se on myös vähän sellasta tyyliä, että tulee olo että "onko tää liian parin vuoden takasta tyyliä mulle, vai osaanko vielä käyttää tällasta?" Oon kuitenkin halunnu sellasta valkosta pitsihametta ja nyt kun se oli vaan 700yen eli vähän päälle 5€ ostin sen sit. Enköhän mää sitä jonkun vaatteen kanssa osaa käyttää. Tuntuu että h&m tulee täällä tyyliin kauden jäljessä vaatteissa... oon nähny aika paljon vaatteita, mitä myös Suomen h&m:llä keväällä/kesällä, osa nyt alessa täällä.Poikettiin vielä Ghibli-kauppaan, josta ostin viimein ne postikortit itelleni, mitä ihastelin jo viimeks. Niin söpöjä Totoro-kortteja. Siinä ois ollu vielä toisenlainen korttipaketti, mutta nää oli paljon söpömpiä.
Canal Cityn ulkoterassilta, vai mikskä sitä nyt kutsuis. Se koko ostoskeskus on nii hämmentävä. Halloween koristeluja näkyy aika paljon kaikkialla.

Istuttiin hetkeks alas ennen kun lähettiin siittä sit takas Tenjiniin. Käveltiin sitä Nakasun joenvartta pitkin, nii siinä laitettiin yataikojuja(ruokakojuja) pystyyn. Oli huvittavaa kattoo, kun ne veti niitä yataita joittenkin skoottereiden perässä :DD Siinä samalla katteltiin, kun siinä joessa oli sellasia pomppivia kaloja! Ihan pimeetä, ikinä ennen nähny niitä Suomessa, Japanissa kyllä niitä näkyy. Ne siis oikeesti pomppaan veden yläpuolelle, ehkä ne leikkii olevansa delfiinejä. Se oli niin hämmentävä näky vaihteeks. Keskellä kaupunkia jossai isossa joessa pomppivia kaloja, selvä. Rannalla niitä on näkyny kanssa.
Käytiin viä parissa kaupassa kunnes otettiin metro dormille päin. Jalat oli kyl nii väsyneet taas vaihteeks tai 足が棒になった eli jalat olivat puuta, niinkun Japanissa sanotaan. Opiskeltiin tässä aikasemmin paljon kaikkia sanontoja japaniks, jotain jääny sentää mieleen. Kattelin leffaa sit täällä rauhassa itekseni ja puuhailin kaikkee jännää samalla, sain muun muassa viimein järkättyä kaikkien bändien flaikut. Laitoin tähän kansioon niitten bändien flaikut, ketä kuuntelen ja kestä tykkään. Tuntemattomat on edelleen tuolla pinossa ja pitäis kuunnella, miltä ne vaikuttaa ja miettiä et mitä niille sit tekee.Tässä voi vaikka kattoo vaihteeks pari jaksoo Ace of Diamondia ja jos sit menis maate. Huomiseks ei oo mitää ohjelmaa kuten ei maanantaikskaan ja oonkin aatellu vaan jumittaa dormilla ja jos sais opiskeltua, kun tässä pariin päivään ei oo tullu sormellakaan koskettua mihkään opiskelumateriaaliin.


Milla ☆3 kommenttia:

 1. Voi mite ihanat kengät!! Ja vaa jotain 20€!? Ja ihana hame myös ;D

  Totoro- kortteja, voi mite sulosia >3<

  En malta ootta Halloweenia, kahet juhlat tiedos tääl mun ja Sirja luona :o Toiset perheelle ja samalla ne o vähä ku tuparit ja sit luokkakaverit pyys saaha käydä tääl niin niitte kaa sit kans jotai pientä Halloweeni aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!! Voitko uskoo?!
   Eikö se ookkin just samanlainen kun mitä sillon katteltii? :D
   Oi kuullostaa kivalta! Koristeletteko kämpän ihan teeman mukaan sit ja asut päälle? :D

   Poista
  2. Mun pitäs saaha uudet kengät kans mut ne o nii kalliita... ei oo käyny yhtä hyvää tuuria ku sulla :D
   Joo se on just se ja mähä ostin tollase sillo ku tuli alennuksee, kylläki 15€ makso siltiki T.T

   Todellaki! Sirja teki viime vuonna ihan ällyttömästi Halloween koristeita niin niitä hyödynnetään ja sit kait me jotenki ehkä pukeudutaanki :D Joka vuos ollaa aina omal porukal kokoonnuttu joko Nooralle ja Villelle tai sit Kannonkoskelle ja vietetty yhes Halloweenia ^_^

   Poista