lauantai 18. lokakuuta 2014

Hauskoja iltoja


Tiistaina mulla piti olla yks tunti iltapäivällä, mutta jälleen kerran tunti oli peruttu. Mun 4 päivän viikonloppu muuttu siis 5 päivän lomaksi. Tosin tuli siinä kouluhommia tehtyä sen verran tiistaina, ettei siittä nyt mikää hirvee lomafiilis jääny. Sää on myös iltasin jo sen verran kylmä, että en mää pärjää enää mennä lenkille mun nykysissä lenkkivaatteissa. Pakko ostaa lämpimämpää päälle, varsinkin jos illalla aikoo mennä. Tiistai iltana oli myös tervetulojuhla korealaisille vaihtareille, jotka saapu tänne myöhemmin, vasta viime kuussa. Sinne tuli paljon japanilaisia ja myös osa vaihtareista ja pääsin puheleen japania jonkin verran. Illalla ennen nukkumaan menoo päädyin jostain syystä lueskeleen omaa blogiani Tokion ajalta ja sit hihittelin ittekseni koko illan sängyssä ja loppujen lopuks en saanu sen takia unta. Nukahdin varmaa joskus ties kuinka myöhää.

Keskiviikkona alko kaiken lisäks taas uurastus koulussa jo aamulla 9:ltä, väsynyt fiilis. Koulupäivä meni suhtkoht mukavasti ja illalle oli tiedoks keilaamista! Keilaaminen oli yhessä japanilaisten oppilaitten kanssa, meidät oli jaettu etukäteen 4 hengen ryhmiin. Pääsin samaan ryhmään jonkun vaihtarin kanssa kenen kanssa en ollu ikinä puhunu. Japanilaisista satuin tuntee toisen, koska se tulee meijän puhetunneille yleensä joka viikko. Se on aika hyvännäkönen viä... Mut siinä keilaamisen aikana tajusin et vaikka se on hyvännäkönen ja mukavan tuntunen tyyppi, ei se kyl ihan mun tyyppiä oo lol. Meillä oli myös kisa kaikkien pelaajien kesken, että 3 parasta saa palkinnon. No meijän joukkueen pojat pelas sen verran hyvin, että päästiin tokalle sijalle. Olin että OHO! Saatiin Seinanin laukut palkinnoks haha. Keilauksen jälkee H:n joukkueessa ollu yks jätkä jutteli siinä meille ja se nappas sit meijän nimilaput mukaansa LOL oli et "etin teijät sit facebookista, mennään joskus yhessä eläintarhaan jne, voin olla teijän opas täällä Fukuokassa" Kaikkee sitä sattuukin :D Kaikista paras on ehkä se, että se oikeesti myös jälkikäteen fb kysy myös uudelleen. En oo viä vastannu mitään. Koska en tiiä mitä hittoo mun pitäis vastaaΣ(・ω・)Ei mun kuva, nappasin fb

Keilauksen jälkeen jumitettiin jonkin aikaa keilahallin eessä, kunnes päästiin siittä viimein matkaan ja otettiin suunta johonkin kahvilaan. Päädyttiin Mister Donutsiin haha. Enpä ollu siäkään ennen käyny. Niillä oli joku kampanja kait et 100yen donitseja. Olisin halunnu kaakaon juomaks, koska ilma oli ihan pirun kylmä, mutta ei siä ollu D: mikä on musta aika outoo. Meillä oli siinä vaihteeks aika huvittavat keskustelut ja istuttiin siinä hetki kunnes lähettiin takas dormille.


Torstaina oli sit puolestaan taas viikon viimiset tunnit. Vaikka koulua ei ollu käyny kun kahtena päivänä, olo oli sellanen että olis käyny koulua koko viikon ja lisäks oli myös vaihteeks japanin tunneista taas sellanen fiilis et joo fuck this all. Päivän toka tunti, joka on puhetunti, paransi onneks fiilistä vähän, ehkä osaks sen takia, kun ties, että se on viikon vika tunti. Torstaina suunnittelin sit itelleni kokeisiinlukuaikataulun seuraavalle kahelle viikolle, koska meillä on tulossa tässä nyt useempi koe ja jos mulle ei oo aikataulua, en saa ikinä luettua. Nyt täytyis sit vaa noudattaa sitä myös. Loppu päivä meni lähinnä jumittaessa koneella ja opiskellessa. Sain viimein illalla katottua Ace of Diamondin siihen asti, mihin uusia on tullu. Aloinkin sit lukee mangaa siittä eteenpäin, ja se oli virhe. Päädyin lukee sitä sit 3 asti yöllä, koska liian jännä ja ei voinu jättää kesken. On ollu aika pitkän aikaa kun viimeks lukenu/kattonu jotai noi innokkaasti. Mut se on oikeesti hyvä sarja D: nii koukuttava.

Tänään aamulla nukuinkin sit aika myöhään, kerrankin mitkää työmaakoneet jmv, ei herättäny. Mut heräsin sit ite pariin otteeseen 9 ja 10 aikaa et "mitä se kello on?" Opiskelin vähän ja otin rennosti täällä dormilla. Täällä oli vaihteeks ihanan hiljanen ja rauhallinen päivä, ketää näkyny tyylii missää. Iltapäivästä mun oli tarkotus nähdä tuutorin kanssa, ennen kun mentäis porukalla izakayaan. Opiskeltiin joku 30min siinä ja sit lähdettiin ennen kuutta tapaan muita tyyppejä Nishijinin Donkin eteen. Osa olikin jo saapunu sinne ja siinä ooteltiin muita saapuvaks. Meitä oli loppujen lopuks 16 ketä sinne izakayaan tuli sitten. Meijän oli tarkotus jakautua että vaihtari - japanilainen- vaihtari - japanilainen tyyliin istuun, mutta ei siinä tainnu ihan nii loppujen lopuks käydä. Ainakin meijän pöydässä oli enemmän japanilaisia kun vaihtareita. Istuin vastapäätä H:ta ja mun vieressä yks japanilainen jätkä, ketä tuli myös sinne matsuriin sillon. En tiedä edelleenkään onko se kiinnostunu musta vai yrittääkö A vaan parittaa mua sille haha Koska nytkin A laitto sen istuu mun viereen ja H sano et se näytti siltä, että uskaltaako se istua mun vieree :DD kui söpöö.

No siinä tuli ruokaa pöytään ja saatiin tilattua ekat drinkit. Tunnelma oli aluks vähän jäykähkö ja kiusallinen sillon tällon ja olinkin mielessäni et "juokaa ihmiset juokaa nii päästään vähän rennonpaan tunnelmaan". Juttelin aika paljon lähinnä H ja sen vieressä istuvan japanilaisen tytön kanssa. Mun vieressä istuva tyyppi oli ehkä vaan ihan liian jännittyny tai sit vaan ujo ja se oli aika hiljanen aika pitkän aikaa. Välillä se jotain kommentoi johonkin, mut lähinnä se puhu sen vieressä istuvan kaverinsa kanssa. Ilta eteni siinä aika hyvin ja mitä pidemmälle mentiin, tuntu et kaikki alko viihtyy paremmin. Itekkin siinä humaltu vähän, pieni kiva nousuhumala, ei sen kummempaa. Japanin puhuminen ja sen kuunteleminen vaa tuppaa olee kauhee hankalaa siinä tilanteessa ja oon vaan että "mitähän se just sano?" Juteltiin mm. yhestä huvipuistosta, mikä on jonkin matkan päässä Fukuokasta, et jos joskus menis sinne. Vähänkö tahdon! Päädyin sit jutteleen siinä loppuillasta aika paljon sen tyypin kaverin kanssa, joka istu mun vieressä. Ja totesin nii monee otteeseen, että ei perkele, ei mun japanista oo tyylii mihkää kyllä kun olin nii pihalla melkein koko ajan. Sit täyty aina kysyy et siis mitä? Sanoppas viä uudeleen. Sanasto ei riitä. Osaks varmaa myös sen takii kun siä oli aika kiva hälinä jo siinä vaiheessa ja se puhu välillä ihan himo nopee ja ehkä sillä oli pieni murre? Maybe. H siinä kans vähä puoliks jutteli meijän kaa, vaikka se vaikutti vähän väsyneeltä ja että nyt ei kyllä tuu japanista mitää haha. Loppujen lopuks se kyseli kanssa että käytättekö te LINEe tai fb? Ja se näytteli myös ittestään kuvia, että mulla oli hei joskus pitkä tukka". (Mikä ei kyllä ees ollu pitkä, tai mitä ajattelee pitkäks). Sanoinkin sit mitään ajattelematta "et oot kyl nyt paremman näkönen" hahahah mut se oli totta kyl siis, mut se vaan lipsahti ihan. Jotenkin päädyttin siittä, että näytin kuvia Suomesta siihen että se näytti ittestään kuvia, mitähän hittoo oikeesti? :D Oli kyllä nii mielenkiintonen ilta, tällasia lisää kiitos :D Lisäilen kuvan tai pari, kun saan niitä kavereilta.

Tässä vaiheessa jo puolet oli lähteny.

Meijän ruokailuaika izakayassa oli 3h tabenomihoudai, mutta istuttiin siä vielä ainakin 1h lisää. Osa ihmisistä lähti jo aikasemmin. Loppujen lopuks meitä oli siä vaan vaihtarit ja ne 3 japanilaista jätkää ketä sinne tuli. Lähdettiin siittä viimein ja päädyttiin käveleen aseman lähelle, jossa jumitettiin varmaan puolisen tuntia juttelemassa. Mm. hyvistä ramen paikoista ja mistä lie niin tyhmistä jutuista et voi morjens hahah. Ja H heitteki siinä mulle, että 人気者 ja olin vaa et (  。•﹏•。). En usko ennen kun jollakin on pokkaa kysyä ulos. (Ah nyt kun mietin, se lounas nii.. no miten sen nyt ottaa, sen alkuasetelma oli parempi, ois pitäny sanoo ekalla kerralla jo kyllä, damnit). Ne japanilaiset ois ihan ollu lähössä viä jatkoille ja itteekin ois himottanu, mutta muut ei vaikuttanu oikein innostuneilta ja huomiseks on koulua/muuta ohjelmaa niin ihmiset halus nukkumaa. Osa oli kanssa vähän kipeinä nii sen takia myös. Mulla on itelläkin kans vähän että ei kai oo flunssa tulossa. Viime aikoina on ollu nii kylmä, että äkkiä vilustuu. Ja lisäks mulla on kanssa huomenna make-up class... Suomessa se tunti jätettäis vaan tekemättä, mutta ehhei, Japanissa mennään sit kouluun lauantaina korvaamaan peruttu tunti. Onpa mukavaa.

Sanottiin sit heipat siinä ja lähettiin käveleen takasin dormille päin. Nyt alkaa pikkusen nukuttaan kyllä itteeki. Onneks ei nyt hirmu aikasin tartte herätä. Tunnin lisäks pakko opiskella kanjeja ja sit illalla on tapahtumaa keskustassa päin :3

Kuvat alkanu taas hupenee aika hyvin näistä postauksista. Täytyis muistaa ees muutamia kuvia nappailla välillä... hauskempaa kun on jotain mitä kattella pelkän tekstin sijaan.


Hyviä öitä~


Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti