lauantai 11. lokakuuta 2014

Karaoke&sushi&shopping
ひさしぶりー

Viikolla ei tapahtunu mitää jännää nii ei oo ollu oikein mitää mitä kirjotella. Alotin kattoo pitkästä aikaa animee, Ace of Diamond. Jäin siihen sit koukkuun ja kattelin sitä parina iltana oikein kunnolla. Edelleen se on kyllä kesken, en viä oo ehtiny loppuu saakka :D Keskiviikkona oli japanin tunnilla 2kpl sanasto ja kielioppitesti. Kun tiesi millanen se koe tulee olee, en enää stressannu oikein sitä, enkä osannu oikein lukeekkaan melki yhtää.. hups. Sain silti ihan hyvät pisteet. Lisäks meillä oli sit puhetesti ja meijän piti lukee kpl... no sitä ei lukenu meijän aikataulussa, joten kukaan ei sitä ollukkaa harjotellu. No kun olen surkea kanjeissa, niin tulihan se taas todettua. Openkin oli, että tosi hyvin menee, mutta sun ongelma on kyllä kanjit. Joo o, tiedetään paremmin kun hyvin.

Keskiviikko iltana oli kuunpimennys, niin mentiin sitä pälyileen rannalle. Kuu oli siis ihan punanen, kunnon verikuu. En oo ikinä nähny niin punasta kuuta. Oli hauska ilta kyllä :D Tuli juteltua kaikkee pöhköö taas vaihteeks. Jos oikeesti jään tänne vielä toiseks lukukaudeks, niin vähänkö on alussa yksinäistä, kun puolet kavereista lähtee D: Sit täytyy taas tutustua uusiin ihmisiin.

Torstaina oli viikon viimiset tunnit ja illalla oli taas ihanaa, kun viikko oli pulkassa. Japanin tunnilla on hauska, kun yks tyttö ja poika tulee tosi hyvin toimeen ja vitsaillaan niille aina että ootte jo ihan seurustelupari (ne on siis just mun hyviä kavereita täällä) ja kaikkee nii nyt sit ope oli kanssa että "M, onko sulla tyttöystävää?" johon M vähän varuillaan että "joo, on" johon ope että "Onko se W?" "öö, ei" hahaha hitto hajosin kun se kerto ton!! Opekin näkee jo kaiken, mitä on meneillään siis. Ne on kyllä niin selviä itekkin, ehkä ne ei vaan halua sit myöntää mitää, kun W:kin lähtee joulun jälkee. Mut kyl siinä kipinöitä lentää.

Alkuillasta oli tosi nätti auringonlasku. Vuoret näytti ihan kun jostain maalauksesta.


Illasta kävin sit taas lenkillä ja olin et olipas miellyttävä lenkki, koska nyt ilma on sen verran mukavampi ja viileempi ulkona, että ei tuu sellanen tukahtunu olo. Nyt alan kyllä oikeesti käymään vähintää 3x viikossa. Kyllä sitä huomaa, että vähän on heti lurpsahtanu, kun ei mitää liikuntaa harrasta ja kun tullu syötyä välillä vähän miten sattuu, etenkin Japaniin tulon alkuvaiheessa.


Tänään meillä oli sit puolestaan vähään aikaa kivaa ohjelmaa. Meillä oli porukalla suunnitelmissa karaoke ja kaitensushi! Oltiin sovittu, että nähään aamulla 12 aulassa ja lähetään siittä porukalla Tenjiniin. Onneks kaikki tuli suhtkoht ajoissa. Päästiin Tenjiniin ja ooteltiin loppuja ihmisiä sit siellä. Ne ei sit ihan ollu ajoissa... päästiin sit karaokeen viimein joskus 13:15 aikoihin. Vietettiin siellä riemukkaat 3h. Oli hauskaa ja vaikka meitä oli isompi porukka, silti sai laulaa ihan tarpeeks! Mietin aluks, että saakohan tässä laulaa tarpeeks, mutta sai kyllä. Se paikka oli vielä tosi upee ja uus paikka ja edullinen! 740 ja freetime, oltiin tosiaan se 3h. Siihen kuulu vielä nomihoudai, mistä yllätyttiin ihan himona.

Karaoken jälkeen suuntana oli Sushiroo kaitensushi paikka. Oli hyvää kyllä, täytyy mennä toistekin. Saatiin syötyä niin erottiin siinä sit ihmisten kanssa pienempiin porukoihin. Haluisin käydä Skull rose levykaupassa, mutta tietty siellä oli tänää joku instore ja se oli kiinni... koska mää oikein pääsen käymää siä?! Meen huomenna ehkä uudestaa Tenjiniin ja Canal cityyn niin jos samalla kävis ja kattois et oisko se sit auki D: No kun se oli kerta kiinni jatkettiin shoppauskierrosta rilakkumakaupan kautta Junkudo kirjakauppaan, jossa törmättiin sattumalta yhteen japanilaiseen kaveriin ja vaihdettiin pari sanaa siinä. Oli aika yllätys kyllä. Suunnattiin sit Jumble store nimiseen 2nd hand kauppaan, mutta oltiin vähän pettyneitä sen valintaan. Nishijinillä olevassa Jumble storella on paljon parempi valikoima ja halvempaa. No, siittä jatkettiin sit h&m:lle ja forever21:seen. H&m:llä sattu oleen alennusmyynnit, oh noes.. Ostin sit tällaset housut. Nää on kivat tällaset olohousut muun muassa tänne dormille tai muuten vaan vapaa-ajalle. Oli vaan 500yen, eli ehkä vähän päälle 4e. Ei paha, ei paha. Kattelin kanssa yhtiä kenkiä, koska oli oikeesti koko myös, mutta ihan pirun kalliit, ei kiitos.


Siirryttiin sit F21 ja kiertelin siinä, mutta mitää tosi hienoo ei tarttunu silmään. Haluisin ostaa blazerin, mut oon nii hiton nirso, että mikää kelpaa... mutta iskin silmäni yhtiin upeisiin kenkiin! Mutta hitto, ei niillä ollu kun tosi pieniä kokoja siä, itkin sisäisesti siinä vaiheessa, koska ne oli viä edulliset, tyyliin 25e. F21 on kuitenkin kansainvälinen, niin niillä on toisinaan isoja kokoja, mutta ei ainakaan tua myymälässä ollu nyt. Kattelin sit nyt niitten nettikaupasta, niin siä on kyllä myynnissä! Pitäiskö riskeerata ja kokeilla ostaa? Haluisin nii tollaset kengät, aiemmin oli vähän tän tyyliset kengät, mutta ne meni just keväällä rikki nii täyty heittää poies. Kyselin kaverilta, että voiko esim sinne kauppaa tilata, saas nähä mitä se sanoo. Ehkä ostan tuolta nettikaupasta sit... Koon kanssa on vaa vähän sellanen, että onko se nyt mikä koko sit hyvä. Sekin riippuu nii paljon kengästä D: siks en ikinä osta kenkiä netistä, haluun aina sovittaa niitä. Mitähän sitä tekis...

Olis vielä ollu kauppoja, missä oltais haluttu käydä, mutta kello tuli lähemmäs 21 ja osa kaupoista meni kiinni 20 aikoihin, harmi. Siks ehkä huomenna uudelleen. Ja haluisin käydä myös Canal cityssä, koska siä on tullu käytyä niin epämääräsesti vaan tunnin verran sillon yks ilta. Vois käydä muumikahvilassa samaan aikaan.

Tultiin sit takas dormille ja pääsin viimein hakee Kameleon keikkalipun konbinista. No hain sen normisti siittä ja olin ilonen, et "jee, nyt mulla on lippu seuraavalle keikalle!" Kaveri oli sit siinä, että "onko hyvä numero?" ja olin et tosiaan, ja siis sain melkein sydänkohtauksen, kun näin sen mun lipun numeron. En viäkään usko sitä. Ei niin hyvää numeroo voi saada kukaa kuka ei oo jossain fanclubissa tai jotain, ihan uskomatonta. Ja sit aloin panikoimaan, että en tosiaan halua mihkään eturiviin!! Ainoo hyvä puoli on se, että jos sillon on jo takki mukana, niin saan kamani sinne rahalliseen lokerikkoon, koska niitä on sillon viä vapaana siinä. Mutta en varmaa mee sinne eturiviin, ei ikinä. Siis mun numero on aika paljonkin alle 50... ihan uskomattoman hyvä numero. Kui mää sain näi hyvän lipun?! Nyt stressaan vaan sit siittä lol.

Pääsin sit siinä panikoidessa dormille takasin ja H oli saanu Suomesta paketin. Tutun näkösiä herkkuja paljon. Sain pari Omaria ;A; so happy, maistu erittäin hyvältä. H sai myös ruisjauhoja, kai me leivotaan joku päivä karjalanpiirakoita heh Kun pääsin viimein lukkiutuun omaan huoneeseeni muistin, että ainii, jealkb:n keikkaliput tuli nyt arvontaan! Osallistuinkin heti siihen ja nyt odottelen sit viikon verran ja toivon, että saanko lipun niitten keikalle! Oon niin onnessani, kun pääsen niin monille keikoille täällä. Vaikka nyt en mee varmaa keikalle kun vasta 22.11 sit, so lonely. Täytyy kattoo onko tässä välissä mitää kiinnostavaa keikkaa. Ei ainakaan mun mielestä kenenkään oneman keikkaa, ehkä eventtejä.


Ei väsytä yhtään. Liian energinen olo. Jos kuitenkin kohta menis maate, jos uni vaikka tulis. Mun pitäis kuulemma leikata H:n hiuksia D:::: pelottavaa, etuhiukset osaankin varmaa leikata, muu kauhistuttaa.

Ainii, ostin tässä jokunen aikaa sit vielä lisäks itelleni tällasen kulhon. Tää on nii söpö!
Milla ☆

P.s. Tuli tässä mieleen tosta kissakupista, että meijän piti antaa lomake lyhyeen hostfamily stayihin. No sanoin sit et juu, voin olla 1 yön yli siellä. Nyt jännittää kyllä vähän. Toinen vaihtoehto ois ollu vaan päivävierailu. Toivottavasti on joku kiva perhe, jossa ei oo ihan kiusaantunu olo heh. Laitoin siihen lappuun, että olis kiva leipoo jotain japanilaisia herkkuja. Saas nähä, pääsenkö viimein siis leipomaan jotain sellasiakin ens kuussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti