sunnuntai 31. elokuuta 2014

Yökyöpeli


Viikonloppu! Hauskanpitoa! Yahhoo~

Eilen oli H:n synttärit ja oltii suunniteltu et mentäis karaokeen. Mentiin kuitenkin ensin päivästä käymään Tenjinissä. Shoppailtiin ja kierreltiin siellä aikamme. Käytiin syömässä ja jälkkärillä myös. Hupskeikkaa yhtäkkiä oltiin vietty joku noin 5h Tenjinissä. Oho.


Kattokaa mitä löysin Daisosta! Tulikärpästen hauta vinkkinä. Tultiin ulos asemalta Nishijinillä ja yritin avaa tota, mutta huonoin tuloksin. Kaivoin sit avaimet esiin ja sen avattua. Siinä samalla viereisestä ruokapaikasta tulee ulos jotain 2 jätkää ja ne kattoo meitä hetken ja siirtyy siihen läheiselle portaille istuun. Kävellään sit niitten ohi, ja ihan kun oisin kuullu niitten sanovan jotain, mutta en kuullu mitä, iloitsin vaan noista karkeista. Katoin niihin vaan vähän että "Hmm??" ja ne vaan siinä jotain nyökkäilivät ja olin et "konnichi wa! ... oh, no, konban wa!" ja naureskelin itekseni siinä ja ravistelin päätäni. Käveltiin siinä samalla eteenpäin ja kysyin H:ltä että "sanoko ne jotain?" ja se oli et "hey pretty girls" ja olin et "hahaha oikeesti?!" Tultii sit hetken päästä samaa tietä takasin päin, mutta ne oli siinä välissä ehtiny lähtee siittä.

Mentiin sit takas dormille ja osa porukasta oli lähössä karaokeen. Sattuma? Sinne oli kuitenkin lähössä varmaa joku 15 tyyppiä, nii mietittii et halutaanko mennä nii ison porukan kanssa. Kysyin sit T:ltä facebookissa, että ei se lähtis sen kavereitten kanssa karaokeen tai izakayaan? Hetken siinä viestiteltiin ja ne oli että joo lähetään me!

Ooteltiin niitä sit dormille ja lähettii siittä käveleen Nishijinille takasin ettii paikkaa mihkä mennä. Vertailtiin hintoja siinä aika paljon. Sit siinä oli niitä sisään heittäjiä, ja pysähdyttiin yhen karaoken paikan viereen, ja sit joku mies siinä alko mainostaan, et "miten ois izakaya ja karaoke samassa? Halvempi kun toi karaoke paikka tossa naapurissa!" Muut ei siihen oikein kiinnittäny huomiota ja kysäsin sit et "no paljos se maksaa?" Ja se oli sit et "nomihoudai karaoke on 2h 1300yen" Olin ihan että MITÄ niin halpa?! Koska kun ne muut meni karaokeen ne makso 1700yen, yks drinkki, mutta niillä oli freetime aamu 9 asti. Nomihoudai johon sisälty alkoholijuomat kuullosti paljon kivemmalta. Meitä vaa epäilytti kauhesti kui se on nii halpa. Kyseltiin sit parii otteeseen, et oikeesti kuuluu nomihoudai ja 2h aikaa? No päätettiin sit et joo, mennään sinne! Se sano viä että se paikka on uus, viime kuussa avattu, joten kaikki on vielä nättiä ja ihan uutta. Se oli siis periaatteessa izakaya karaokella. Siinä oli 2 kerrosta, 1 kerroksessa normi izakaya ja toisessa kerroksessa sellasia karaokehuoneita. No päästiin sit sinne sisälle ja oltiin ihan et wow, vähän tää on upeen näkönen paikka!






Tilattiin sit vähän ruokaa siinä naposteltavaks. Ruokien kanssa jaettu hinta oli 1600yen per henkilö. Ei paha!




Tällanen oli siinä se käytävä.


Ne karaokehuoneet oli VIP huoneita :D Oltiin ihan aluks et mihin johkin hienosto paikkaan me ollaan menossa, kuitenkin tulee joku 10 000yen lasku kaikille.





Tässä ulkopuolelta.




Katukissoja täällä kyllä riittää. Toinen pinkas karkuun. Tuolta roskiksista ne etti ruokaa :(


Käveltiin sit takasin päin ja oltiin et mennää käymää rannalla! Siinä matkalla sattukin kaikkee mielenkiintosta. Siellä tuli mm. japanilainen moottoripyöräjengi vastaan. Poliiseja meni myös niitten joukosa muutama, yrittikö ne jahtaa niitä? Se oli tosi mielenkiitonen mut samalla tuli et apua, pelottavaa.

Tässä mukava japanilainen vessa rannalta.


Mut siis mitä ihmettä, kello oli tyylii 2 yöllä ja rannalla ei ollu ketää?! Viikko sit se oli ihan täynnä D: outoo

Käveltii sit takas dormille ja mentii nukkumaan. Tänään nukuin aika myöhään, meillä olis ruokapaikka varattuna 17:30 joten sillon pitäis olla valmiina. Pesin pyykkiä kun oli hyvä sää ja yritin vähän opiskella siinä. 

En tiiä mikä tää oikein oli. Vähän kun päärynä. Tosi mauton.


Lähettiin sit syömään! Okonomiyakia. Tää ravintola oli hienon näkönen, ihan tässä lähellä. 



En pystyny kauheesti kyttää kun ne teki noita ruokia, kun mun selkä oli tonne tiskiin päin. Siinä oli muuten ihan kivan näkönen mies työntekijä.. ;D Tosin se näytti ehkä vähän liian nuorelta. Mistä japanilaisista ikinä kyllä tietää. Haluun mennä tänne joskus syömää yakisobaa.



Tää oli nii hyvää!


Kaikki sai sit syötyä ja lähettiin Hakata night market nimiseen tapahtumaan. Miten sattuki, et yks japanilainen tuttu kenen kanssa juttelin sillon siellä rannalla, sattu oleen siinä metrossa ihan samassa kohtaa mistä me mentiin sisään? Olin et oho, katos, moi. Jotain siin vähän juteltiin. 

Nakasussa.



Tää oli paljon pienempi, mitä oletettiin. Tosi kiva tunnelma siellä oli silti.




Siinä ei ollu sen ihmeempää katottavaa nii suunnattii sit Canal Cityyn, läheiseen ostoskeskukseen.


Täältäkin löytyy näköjää host clubeja. Hostess clubeja näky kanssa. Tää alue on kuulemma muutekin sellasta missä vanhat ukot juo nuorten naisten kanssa sivistyneesti alkoholia. Ei kannata kuulemma yksin mennä tonne illalla.



Siellä olikin sit paljon yatai-kojuja.




Canal City.


Siellä on muumikahvila! Haluun käydä siä joskus.













Tää ostoskeskus on ihan himo iso. Käytii vaan muutamassa paikkaa nyt.




Mentiin sit ottaan purikura niiden kanssa ketä meijän ryhmässä oli vielä säilyny mukana. Osa oli kadonnu shoppaamaan omille teilleen. Muutenkin törmättiin kauheest muihin vaihtareihin täällä! Tässä on näitä purikura bokseja.



Tää purikura merkki ei ollu yhtä kun se missä viimeks kävin.. :D noi efektit on paljon voimakkaammat. Ihme metrijalatkin mulla lol

Lähettiin käveleen siittä H:n kanssa Tenjiniin, muut lähti siinä vaiheessa takasin dormille ja kotiin.







Ja miten voi olla että törmätiin T:hen ja sen kavereihin Tenjinin yksissä liikennevaloissa?! Oltiin kaikki Canal Cityssä mutta tultiin ihan eri reittejä Tenjiniin. Mentiin siittä sit istuun kahvilaan hetkeks aikaa.

Vesimelonismoothie.


Lähettiin siinä 22:30 aikoihin. Otettiin metro ja käveltiin dormille. Olin nii väsyny. Huomenna pitäis vielä pestä yks koneelle pyykkiä kunhan ei sada. Lisäks pitäis opiskella. T ja sen kaverit menee Dazaifuun huomenna. Määkin haluisin nii mennä ;A; mutta pakko jäädä ehkä opiskeleen ja käydä joskus toiste. Lisäks pitäis viimein päättää, että mitä kursseja otan. Kauheen vaikee päättää, niin mielenkiitosia kaikki.

Korjailen muuten tässä noihin vanhoihin postauksiin noi videot oikeenlaisiks, niin että näkyy normaalisti. Vaikka niissä nyt on vähän kakkalaatu kun bloggerin kautta lataa, mutta ei voi mitään D:


Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti