perjantai 8. elokuuta 2014

Kaikenlaisia kommelluksia


Herättiin tänää 10 aikoihin ja ite nukuin koko yön ainakin vähän miten sattuu. Heräilin välillä, koska sänky ei ollu kauheen mukava. Lisäks illalla en meinannu saada unta ollenkaa ja olin jo ihan et kui en saa unta vaikka väsyttää ja ollu hereillä tyylii joku 30 tuntia ainakin. Onneks sit nukahti joskus kahentoista maissa siinä.

Kävin aamulla suihkussa ja mua alko naurattaan siä ihan kauheesti. Moni on saattanu törmänä mangassa, j-dramassa, sarjakuvassa yms. siihen että kun menee suihkuun ja joku säätää jossain muualla vettä, nii se vesi muuttuu ihan päinvastaseks ja niin kävi vähän väliä tua suihkussa! Halusin ottaa viileen suihkun ja sit sieltä tulikin ihan tuli kuumaa ja millon milläkin paineella. Ja oikeesti ei pystyny ollenkaa pukeutuu siinä suihkutilassa, vaan oli pakko tulla ylös pukeen tänne viileeseen huoneeseen, kun tuntu että oli tyyliin ihan hikinen heti kun siinä suihkutilassa YRITIN laittaa vaatteita päälle.

Siinä tuli sit johkin puol yhteen asti oltua hostellilla ja sit lähdin yksikseni Shinjukuun päin seikkaileen. Ensimmäisenä suuntasin yhteen levykauppaan ja book-offiin!


Tonne kävi tieni. Siellä meni myös aikaa ja fakta on että sinne täytyy myös mennä vielä uudestaan! Lisäks löysin book-offista just ne lehdet mitä oon halunnu ostaa! Mut en ostanu niitä vielä, ens kerralla todennäkösesti, kunhan selvitän ensin vähän ANAn painoraja juttuja ja kunhan ne ei oo menny. Sit kävelin vähän siinä ympäriinsä ja mitä! Läysin kaks muuta levykauppaa!


Kun kävin tässä kaupassa niin sinne tuli samalla joku bändi tuomaa flaikkuja. En kyl tiiä ketä ne oli. Tiesin että tässä lähistöllä piti olla kanssa Closet Child, mutta en nähny sitä missää. Siinä meni kaks sellasta nuorta japanilaista tyttöö ja näin että niillä oli flaikkuja siinä ja kun ne meni mun ohitte olin et ei vitsi, kysyn kyl jos ne sattuis tietää. Ne oli ihan selkeesti hieman yllättyneitä, et joku ulkkari tuli puhuu niille haha. Tosin niistä ei ollu mitää apua, koska ne ei tienny.


Lähin sit näitten kauppojen jälkeen käveleen ja kierteleen ympäriinsä ihan randomisti, kuitenkin niin että päämääränä oli Tokyo goverment building, mutta menin sinne jotain ihan kiertoteitä ja ihan fiiliksellä vaan, että no vaikka tänne päin.
Löysin sit randomisti jonkun pikkutien varrelta temppelin.
Sit törmäsin kanssa tällaseen puistoon. Olin et aijaa, täällä on on tällanenkin.


Ja oli niin hauska kun kävelin täällä ja istuin alas laittaan rakkolaastaria jalkaan (2 tooosi kivaa rakkoo jalassa, vaan sen takia että laitoin sandaalit jalkaa ja jalat hikoo, I hate you Japan), niin siittä pyöräili ohitte poliisi. Sit jatkoin matkaani ja sama poliisi tuli sit vastaan ja nyökkää mulle hymyillen ja tietenkin mää toistan saman sille, ja sit kun se on lähempänä mua se sanoo ilosesti että "konnichi wa" ja sanoin myös takasin. Se oli niin ilosen näkönen :D
Menin jälleen käymää siellä Tokyo goverment buildingissä siellä näköalatasanteella. Ja pääsin siihen hissiin yksin! Se oli nii huvittavaa, koska siittä meni just ennen kun ehin jonoo nii iso kasa ihmisiä, mut sit mää menin yksin seuraavaa. Se ylhäällä vastaanottava virkailija oli ehkä kans vähän et "errr, yks tyyppi vaan?"Siellä mainostettiin 2020 vuoden Olympialaisia jo kauheesti.
Sit lähdin menemään sieltä ja tällasia muuten on kadulla aika paljon maassa.


Poikkesin Shinjukun Tower Recordsissa vielä ennen Nakanoon lähtöö ja kun pääsin asemalla siellä oli ruuhkajuna! (Tosin ei niin ruuhkanen kun illalla myöhemmin, se oli jo aika paha)
Nakanoon kun pääsin mulla oli kauhee nälkä, en ollu syöny viä mitään. Muistin, että tässä kadulla myytiin takoyakia ja kävelin sen paikan ohitte, mutta palasin takasin. Siinä oli tosi söpö japanilainen miesmyyjä, voi että. Se oli ensin ihan Japanin et konnichi wa ja sit et hello. Sit se kysy et montako otan ja kerto millasissa määrissä niitä saa. Se ei tajunnu varmaa et osaan Japania ja yritti tosi simppelisti kaikki selittää, ihan kiva kyllä. Oottelin siinä et se sai paistettua ne loppuu ja sain ne sit matkaan. Se pakkas ne sellaseen pussiin ja siinä luki arigatou hiraganalla ja se osotti sitä tekstiä ja oli et arigatou ja olin sille et joo, kyllä, arigatou, arigatou gozaimasu. Se oli niin söpö ja lähdin siitä kyllä hymyssä suin. Nimesin sen "takoyaki otoko"ksi.


Tässä on meijän hostelli. Alhaalla olevassa kuvassa sen vastapäätä ole konbini.


Tässä takoyakit. Ne on siis mustekalapalloja taikinassa.


Sain syötyä ja meidän piti mennä karaokeen, mutta päädyttiinkin lähteen Shinjukuun, taas. Tällä kertaa mentiin molemmat. Oli kuitenkin ilta niin Kabukicho ois villinä.

No tietty kun käveltiin asemalle päin mentiin sen takoyaki paikan ohitte ja olin H:lle et "hei, nyt kato, tossa se takoyaki otoko on, ei toi vaan toi toinen", hössötin siinä ja sit mentiin ohitte ja se huikkas mulle et "arigatooouu" ja heilutteli kättää sieltä kojusta mulle ja olin vähän puoliks nolostuneena siinä että juuu terve vaan ajattelin ja heiluttelin sille takas. Ei että, ahahah, se oli nii söpö. Sit tajusin että voi hitto, määhän meen tästä joka päivä nyt koko ajan kun oon Tokiossa! Se onko se hyvä vai huono juttu on asia erikseen he he he he he
Tsekkasin koneelta kun kävin hostellilla, että missä se Closet Child oikein sijaitseen ja löysin sen! Ai että, sinne palaan myös. Pure Sound ja Closet Child, yes.Käytiin konbinissä ostaan meloonileivät ja ite ostin myös onigirin ja juotavaa. Istuttiin alas tollaselle hiljasemmalle kadulle siinä pääkadun vieressä ja syötiin. Saatiin hassuja katseita välillä, lähinnä joltain keski-ikäsiltä salarymaneiltä. (Joku kertokaa miks mun kamera säätää nää yökuvat tollasiks ihme sumusiks noi valomainokset yms?! Kuvaan ihan automaatilla aina ja kyllä se ennen on toiminu, kiva kattoo tällasia kuvia..)

Kierreltiin siinä sit Kabukichota ja joku hosti tuli meille et ホストに行こう!行かない? (lähe host-baariin! Et lähe?) ja se japanilainen tapa miten toi sanotaan sai mut ni huvittuneeks, koska se on vähän kun "mennään hostiin" ja naureskelin sille ja toistin sen siinä H:lle puoliks naureskellen ja eikös siin lähistöllä ollu toinen hosti kuullu sen ja oli meijän perää et "lähetkö host-baariin? ... hei ulkkari?" ja olin et joo mitä? Ai, joo en lähe. Mua alko taas naurattaa kauheesti.Mentiin DonQuijoteen ja koska olen rakkojalkainen nyt, etsiskelin josko löytyis rakkolaastareja ennen kun mun omat loppuu, mut en nyt heti törmänny. Mut selvitin et niitä kyllä on Japanissa, täytyy etsiä. Löysin tälläsiä jänniä sukkia.


Alkoholia.


Limuja..?


Voi kun voiskin näyttää, mitä kaikkee täältä löytyy, mutta kaikesta ei jaksa ottaa kuvia. Jossain vaiheessa olis kiva ottaa jotain videoo myös, täytyy miettiä. Palattiin takas hostellille ja siis voi morjens, juna oli niin täynnä että hyvä kun sisään mahtu. Kohta vois mennä nukkumaan. Huomisen ohjelma on jälleen mysteeri.

Milla ☆


2 kommenttia:

 1. Mähän sanoin et otat niitä rakkolaastareita!!! XDD prkl
  Huvittaa toi ku on tutun näkönen hostelli... Tuolta 7/11 ostin minäkin myös ruokaa. niisk
  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mää otinkin! Yks avaamaton pakkaus niit hyviä, sit jotai lidlin mikkä osottautu ei nii hyviks ja lompakossa muutama. Se on vaa ku ne rakot tuli varpaisii nii tarttis sellasii pienii, mitkä sopii sinne välii. Ja eilen en pitäny sukkia nii tietty hankas enemmän sit, täytyy tänää laittaa kyl sukat.

   Poista