perjantai 15. elokuuta 2014

Söpöjä kisuja


Aamulla sain aikaseks lähettyä siinä 12 jälkeen. Takoyaki otoko huuteli jotain sieltä tiskin takaa, kuuntelin musaa nii en kuullu mitä se sano. Ilosesti se sieltä kuitenkin heilutteli., miks se saa aina mut hymyileen? Otin sit junan Ikebukuroon. Oli tosi kostee ja kuuma ilma, pariin päivää ollu näin kuuma. Saavuin Ikebukuroon ja suuntasin Closet Childiin. Sen se uus kauppa avautu tänään. No menin sit siihen kierteleen, missä sen piti olla, mutta en nähny yhtää mitää kylttejä missään. Kävin sen vanhan kaupan luona ja kyllä se vaan näytti et sen pitäis siinä Mister donutsin vieressä olla. Menin sit vielä katteleen uudestaan siihen lähettyville. Kiersin sitä taloo vähän ympäri ja en tiiä oliko siä joku animutapahtuma meneillää, koska Animatin eessä oli kauheesti porukkaa. Huomasin sit missä sen Closet Childin piti olla, et hei, tossa kohtaa puuttuu mainoksen kokonaan, onkohan se tuolla 4 kerroksessa? Päätin sit mennä tsekkaa sen ja ohops, sieltähän sen löyty. Siellä ei ollu ketää muuta siinä vaiheessa, kyllä sinne tuli sit ihmisiä. Kattelin et oisko mitää kivaa ostettavaa, mutta ehhei.

Ajattelin sit viimein suunnata sinne kissakahvilaan eli nekokissaan! Kissa on siis kahvila japaniksi, toisaalta voi myös sanoa kissaten. Neko on puolestaan japaniksi kissa. Se yks paikka oli jääny mun mieleen hyvin, koska sillä oli nii upee standi siä kadunvarressa. Suuntasin sit sinne. Siinä ei onneks ollu jonoo sillon ja pääsin heti sisään. Sisällä oli kyl sit jonkin verran väkee. Se myyjä kysy et oonko ekaa kertaa siellä ja anto sellasen ohje lappusen mulle, joka oli onneks enkuks! Näköjään se houkuttelee turisteja. Siellä oli eka tunti 1100yen, jonka jälkee 15min 250yen. Laitoin kamppeeni sellaseen pieneen lukittavaan laatikkoon siellä, pesin käteni niinkun ohjeessa pyydettiin ja viimein pääsen kattomaan niitä kissoja!Siellä oli automaatti, sai juoda ilmaseks! Kuulu hintaan.


Paikan nimi oli siis ねころび eli nekorobi! Kissat oli ihania, niitä ei sillai kunnolla pystyny velloon, kun mitä on itellä ollu kissoja, varmaa aika paljon niitä kuitenkin siä silitellään nii sit ne vähän menee pakoo jos ei oo silitys tuulella heh. Mutta kyllä etenkin kun ne nukku, nii niitä sai rapsutella ja silitellä. Ite olin siellä 1,5h ja ihan mukavasti aika kulu. Ihmiset otti paljon kuvia ja silitteli kisuja, yritti myös leikittää mut tais olla päiväuniaika. Siellä oli myös ilmanen netti käytössä nii puhelimia kaikki räpläs aina vähän väliä.


Täällä paremmat kuvat standista klik

Lähin siittä sit ettimään jotain ruokapaikkaa. Päädyin aseman vieressä olevaan sobapaikkaan. Se olikin sit standing ravintola, hups. Ei pöytiä siis, syötiin seisaaltaan.Kun sain syötyä kiertelin vielä Ikebukuroo. Kävin yhessä vaatekaupassa. Niin kivoja vaatteita! Sen jälkeen suuntaisin Don Quijoteen, jonka jälkeen otin viimein junan Nakanoon.

"Tämä on alkoholia. Emme myy alkoholia alle 20-vuotialle." jne.Japani, mitähän oikeesti nyt taas? Tänkö takia ei oo hikiläikkiä sit? :DDNäin viä ennen kun lähin Ikebukurosta eläinkaupan. Vähänkö tuli surullinen olo näitten puolesta :( vielä kun oli käyny siä kissakahvilassa. Ihan pieniä pentuja lukittuina noihin pieniin häkkeihin.

Tulin sit viimein Nakanoon. Istuin hetken aikaa hostellilla, kunnes lähin ulos kävelylle. Päätin et nyt käyn viimein siä temppelillä, mikä on tossa lähellä. Siinä piti kanssa olla puisto, minkä halusin kattoo.Ostin tällasen vähän kun lonkeron konbinista. Halpaa!! Tyyliin 1e makso. Tää ei ollu kyl kauheen hyvänmakunen.Löysin sen puiston ja se oli tosi kivan olonen!


Jatkoin sit matkaa.Kävelin tätä katua pitkin ja tuli taas joku ihme ukko puhuun! Olin heittämässä sitä tölkkiä poies, kun se tuli sillai et "hello" ja sit oikeen pirteesti et "konnichi wa!". No tervehdin takas ja se oli et eikös me nähty jo tos aikasemmin? Olin et öö jaa, empäs tiiä, voi olla? Emmää ollu kiinnittäny kehenkään huomiota sen tarkemmin. No se alko selittää et tänään on se päivä kun Japani voitti sodan ja nyt juhlitaan tuolla, juodaan kaljaa, ja jotai se puhu siinä. Oletin et se puhu siis izakayasta, jossa se on töissä taikka jotain. Sit olin et aijaa, en kyl tiiä ihan et mistä puhut mut okei. Sit se oli et et lähe mukaan? Olin et jaa no missäs päin se on? Sit se oli että no mää vien sut mun mukanani sinne. Mua ei kyllä kiinnostanu yhtää lähtee jonkun päälle 30 äijän matkaa ja olin vaa et joo, nyt on vähän kyl... ja se oli et aijaa. No hei, tässon mun kortti, tuu käymää joskus, ja anto käyntikorttinsa mulle. Sit se selitti et pidän kanssa tällasta Girls Innovationia, otappa tänkin esite. Olin et okei, selvä. Sit se lähti siit pyöräileen ja oli vielä et mistäs päin muuten oot? Americasta? Sit se sano jonkun toisen maan viä, ihan kun oisin kuullu Suomi, mut en oo varma. Huikkasin et Suomesta oon, ja se oli et juu okei, ja katos sinne kulman taakse pyörineen. Mielenkiintosta taas :D Kattelin sitä käyntikorttia sit hostellilla ja se oli ihan sen paikan joku tällanen johtaja tmv :DD Okkei. Ja toi girls innovation joku muotitapahtuma. Yrittikö se rekrytoida mua vai saada mut sinne asiakkaaks?

Kävelin sitä katua sit eteenpäin ja päädyin sen Nakanon aseman lähistöllä olevaan supermarkettiin. Aattelin et no piipahdanpas tossa. Se oli ihan kun joku suomalainen supermarketti. Ostin sieltä toisen tällasen. Tää oli tosi hyvää, ihan kun joku persikka drinkki. Miksei Suomessa oo tällasia?!


Istahdin sit siihen aseman lähistölle ja kattelin ihmisten menoo siinä. Sit tuli sellanen fiilis et nyt izakayaan! Lähetin H:lle viestin, et mennää izakayaan, ja se oli et no okei. Lähin sit tallustaan siittä hetken ajan päästä hostellille. Oltiin hostellilla hetki kunnes lähettiin takasin Nakanon keskustaan päin. Takoyaki otoko huikkaili et いってらっしゃい!eli hyvää matkaa ja heilutteli taas sieltä meille. Too cute. Ostin konbinista tällasen.


Tääkin oli tosi hyvä! Istuttiin aseman eessä kun join tän. Sit tuli vähän sellanen et jaksaako mennä izakayaan? Jos mennää vaan syömää jotain kevyttä? Päädyttiin sit sinne sushi paikkaan taas. Lohinigirit on kyllä nii hyviä täällä. Kun saatiin syötyä, tultiin takasin hostellille. Ei mitää sen kummempaa siis loppujen lopuks. 

Huomenna on sit vika päivä Tokiossa. Ja huomenna on keikka, jota oon niin oottanu!! Sit mun pitäis tavata yks J, joka on menossa kanssa sinne keikalle. Sen yhteydenpito on kyl ollu vähän huonoo nyt, veikkaan et sillon lento parhaillaan. Saas nähä miten käy. Huomenna ois lisäks tarkotus käydä Harajukun Closet Childissä, koska edellinen käynti siä oli aika fail. Mut huomenna on suhtkoht aikanen herätys, aiai... Pitäis mennä jonottaa keikkakamoja ajoissa Shibuyaan, mielellään siä olla 11 aikoihin. Onkohan siä kauhee jono jo sillon? Vähän kyllä kauhistuttaa. Lisäks huomenna haluun viä hakee takoyakia. Ja sanoo takiyaki otokolle että se on söpöööö, hyvännäkönen. Apua. ドキドキ

Nyt pitäis vielä tän illan aikana pakata tota laukkua järkevään kuntoon, koska huomenna saapuu varmasti aika myöhään hostellille.


Milla ☆2 kommenttia:

 1. One of these cats is not like the others... hahaha.
  Jotenkin huomaa et Japanissa kaikki nuo kaupat on paljon värikkäämpiä kuin mitä täällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on kyllä, mutta sitä ei oikein huomaa kunnolla kun tollasissa isommissa kaupparykelmissä.

   Poista