keskiviikko 13. elokuuta 2014

酒酒酒とカラオケ


Herättiin tänään siin 10 jälkeen ja saatiin vasta aikaseks lähdettyä 12 aikoihin. Suuntana oli Akihabara. Käveltiin Nakanon asemalle ja sit kun käveltiin siinä ja juteltiin keskenämme kuulu jostain et いらっしゃーい ja viä toistamiseenkin, eli tervetuloa siis, ja olin et hmm? Ja no kukas muu sieltä huutelee kun takoyaki otoko. Käännyin sit kattoo siihen kojuun päin ja se heilutteli sieltä taas ja mun naamalle nous kyl nii tyhmä hymy et voi morjens haha.


Ostin jotain vesimeloonilimsaa tmv. ja olin pahaa, hyi.Akihabara näytti samalta kun ennenkin.

Yritä nyt sit tällasten hyllyjen keskeltä löytää se mitä etit?

Mentii syömää aamupalaks ramenia, koska illalla oli tarkotus mennä izakayaan. Ja meijän "aamupala" oli siinä 13 jälkeen..?

H lähti sit Ikebukuroon päin ja ite suuntasin Roppongiin. Mietin kauheesti, mitä tekisin ja päädyin siihen, et oikein, miks en menis kattoo nyt sitä Tokyo Toweria vähän lähemmin sit. Vaihteeks pääsin metron kyytiin.


Olin aluks vähän hukassa, että oliko se Tokyo Tower nyt varmasti tua päin? Siinä metroaseman eessä oli sellanen kartta, mutta siittä ei ollu mitää hyötyä. Lähin sit sinne minne muistin et oltiin viime kerralla kävelty ja oli se oikee suunta, onneks.
Siinähän se torni viimein oli! Olin kyllä nii hukassa siinä välillä, vaikka näin sen koko ajan siinä eessä, mutta kun karttakin oli hostellilla, niin menin siä sit ihan siihen mallii et no jos vaikka tänne päin. Ihan mielenkiintosta sekin.

Mua alko nii naurattaa toi viiminen lause tuolla ohjeissa.


Tässä erikoisia nappuloita VESSASTA Tokyo towerista. Niitä ei oo siis pakko käyttää, voi vetää vessa ihan normisti, mut jos haluu jotain suihkuja tai ylimääräsiä ääniä käyttää nii sit näitä saa painella.


Tää käsienpesuallas oli kanssa erikoinen! Tosta vasemmanpuoleisesta hanasta tulee saippua ja oikeenpuoleisesta vesi.


Sit menin sinne tuliaiskauppakerrokseen ja otin kuvia, kunnes näin siä jossai kyltin et kuvaaminen kielletty, heh.

Tällanen oli siinä Tokyo Towerin aulassa.


Ulkopuolella oli pari kojua pystyssä ja yhdessä myytiin crepejä! Ostin viimein yhden. Ja oli muuten vaikee valita.


Katossa roikku kauheesti tollasia tuulikelloja ja ne kilisi koko ajan. Cicadat oli kanssa tosi äänekkäitä. Onneks niitä ei oo Suomessa.
Ajattelin sit viimein et josko lähtisin tästä takasin hostellille päin. En todellakaan jaksanu kävellä takas Roppongiin, koska se oli aika pitkä matka. Ajattelin, että varmasti tässä on lähempänäkin joku asema, ja oli siinä sellanen kyltti uloskäynnin kohalla ja lähin käveleen sen kyltin mukaan. Tosin siinä vieressä olikin tällanen puisto ja sit meninkin sinne.Siellä oli jonkun jumalan alttari.Japanilaiset variksen on isoja! Varmaa 2-3x isompia kun Suomessa. Tää puisto oli myös sellanen pelottavan aution hiljanen.
Kävelin sit randomisti johkin päin siinä ja törmäsin toiseen puistoon. Asemaa etsiessä.. mulla ei ollu hajuakaan missä mää oon :D
Olin sit jossai Sakura doorilla? Selvä. Ei sano mitään. Onneks lähellä näky metroasema ja oli viä lisäks se linja mihin halusin mennä, oho.
Pääsin sit Nakanoon hostellille ja kattokaa nyt tota tavara määrää tossa mun laukun päällä? Osa on siis purettu laukusta, mutta joka päivä kun mun pitää ottaa laukusta jotain, nii kiva heittää kamat aina johkin siks aikaa.


H oli just sattunu tulee hostellille joku 15min mua ennen. Istuttiin hostellilla parisen tuntia ja meillä oli tosiaan illaks suunnitelmissa izakaya ja karaoke! Tosin izakaya tippu sit ohjelmasta, koska ei oltais ehitty molempiin, eli mentiin vaan karaokeen. H:n kaveri A tuli kanssa Nakanoon ja mentiin kuitenkin syömään. Saatiin H suostuteltua kaitensushiin, eli liukuhihnasushi ravintolaan!

Ooteltiin A:ta Nakanon aseman eessä.Kaitensushi! Noi lautaset siis kiertää sellasella liukuhihnalla ja sellaselta näytöltä voi myös tilata sushia, jos ei liukuhihnalta löydy sellasta mitä haluaa. Onneks sen sai asetettua myös englanniks.Lautasella on aina 2kpl samaa sushia ja lautasen väri määrää paljon se maksaa. Itse söin vaan halvimpia susheja, makso 110yen 2kpl, toi punanen lautanen toisinsanoen.


Jo ennen kun mentiin syömää tossa Nakano broabwayn edustalla oli kauhee määrä kameroita ja ihmisiä ja edelleen sen jälkee kun oltiin syöty. Lady Gaga on kuulemma Japanissa..? Can it be..? 


Mentiin sit Nakanon aseman lähellä olevaan Ban Ban karaokeen. Näin illan ja yön välissä karaoke on vähän kalliimpi ja lisäks kun otettiin alkoholin sisältävä nomihoudai niin hintaa tuli about 20e per henkilö. Free time ois alkanu vasta klo 23 ja mentiin sinne 21 joten ei voinu mitää. Kauhistelin himona sitä hintaa, mut join kyl sen eestä myös sit. Olisinkohan juonu 5 drinkkiä ja yhden meloonilimsan? Cassis sooda, persikka sawaa, mandariini alkoholijuoma, persikka alkoholijuoma, kalpis sawaa oli alkoholit mitä join. Kaikki oli tosi hyviä! Ekan kerran maistoin alkoholia Japanissa ja ei yhtää hassumpaa! Kyllä noista kivan sellanen nousuhumalan sai muttei sillai pahemmin humaltunu. Pieni humalatila, mutta ei mitää örvellystä. Toi drinkkibaari oli myös sillai erilainen et siinä ei ollu mitää drinkkibaaria mistä ite haetaan, vaan sun piti AINA soittaa puhelimella, että mitä haluat. Mää soitin sinne siis varmaa 4 kertaa ja H 2 kertaa, vaan sen takia, koska halusin juoda rahan eestä haha. Tilasin kyl sit aina muillekkin juomia. Pari kertaa kun siihen puhelimeen vasta se miesmyyjä siellä, niin yhellä kerralla sössin kyl täysin sen tilauksen ja olin et anteeks, annan kun selitän uudestaan XD Mut kaikki ne työntekijät oli kyllä tosi mukavia siellä! Varsinkin yks nainen, joka siinä oli töissä, se oli tosi ihana! Jäi niin hyvä fiilis kyllä tosta karaokepaikasta, vaikka se oli tavallaan ahdistava siinä mielessä kun sitä puhelinta piti käyttää niin paljon ja kommunikoida japaniks! Mut hyvin suju loppujen lopuks. Oikein viihtysä. Tosin sit kun siinä vähän humaltu nii Japanin lukeminen kävi vähän hankalemmaks haha


Sit kun meijän karaoke aika loppu siinä 00:10 about lähettiin takas hostellille. A oli lähteny siinä joku 10min aikasemmin, koska se asuu eri kaupunginosassa ja vika juna lähtee keskiyön aikoihin. Sit käveltiin siinä takasin ja takoyaki paikka oli varmaa just ennen keskiyötä menny kiinni, se oli laskettu se seinä sillai puoleen väliin asti.  Ajattelin et huomenna voisin mennä syömää takoyakia, joten takoyaki otokon on parasta olla siä töissä..!! Jos tässä kohta alkais nukkumaan. Huomenna suuntana on Harajuku ja Yoyogi puisto, saattaa olla että jossain muualla myös piipahdan, ehkä Koenjissa, jos oon kävelytuulella.


Milla ☆Ei kommentteja:

Lähetä kommentti