torstai 14. elokuuta 2014

ほれたわ


Yahhoo~

Tänään nukutti aamulla. Nousin vasta 10:30 aikoihin, vaikka herätys oli 10. Kävin suihkussa, hain konbinista aamupalaa (ostin ihan sika hyvän uutuustuotteen, sellasen kurkku-tonnikala makirullan, oi että) ja lähettiin matkaan siinä joskus puol yhen aikaan. Käytiin ensin Nakano brodawaylla, koska H halus ostaa lisää por-, siis sarjakuvia. Mentiin muuten takoyaki paikan ohitte ja se oli auki, ドキドキ. Tosin en nähny ketä siin oli töissä, kun siin oli asiakkaita, mut eipä siinä muita myyjiä oo tähän mennessä näkyny kun ne 2 miesmyyjää.

Otettiin sit juna Shinjukuun. Oli tarkotus käydä parissa Book offissa muuten vaan ja lisäks karaokessa. Oltiin katottu et tänään saattaa sataa, mut ei uskottu et sataa paljoo. Sillon kun käytii Akibassa ja Roppongissa oli kanssa luvattu sadetta, mut paskat sitä satanu yhtää ja oltii et joo ei nyt jaksa raahaa sateenvarjoo. No kuinkas ollaakkaa, päätii Shinjukun asemalta, et oo tosissas, täällä sataa?! Onneks olin sentää ottanu sen uchiwan mukaa nii sain siittä vähän suojaa hiuksille. Ei jaksettu ostaa sateenvarjoja. No käytii siin yhessä book offissa, kun löydettii se randomisti, just sillon kun oltii jo luovutettu et ei sitä löydy. Tuuria.

Nähtiin Shinjukun asemalla tällanen leipäkauppa ja halusin mennä sinne. Vitsi siä myytiin oikeesti muutakun kun sitä höttöleipää! Siä oli sellasta moniviljaleipää!!Meidän piti mennä tänään käymää Shinjuku Gyoen puistossa tänää, mutta sato oikeesti koko ajan nii ei ollu paljon puisto fiilis. Todettiin, et mitä jos mentäis nyt karaokeen, koska sataa vaan. No lähettii käveleen sit Kabukichoon päin, koska halusin mennä samaan Utahiroba karaokeen! Matkan varrella oli tällanen ruokapaikka, kattokaa tota kalaa!
Singingu taimu. Meijän toinen mikki oli sillai rikki, että se ei ladannu sitä ollenkaa! Oltii et mitäs nyt, ja soitettii sillä puhelimella sinne et tää ei toimi, mut sit kukaa ei tullu sinne koskaa. Huomattii sit kun hamstrattii juomaa, et tuolla tiskillä noille on tuotu mikki. No käytii sit kysäsee niiltä et onkohan toi meille, ja sit yks työntekijä kävi siä huoneessa ylimääräsen mikin kanssa, mutta kuitenkin se perhanan viallinen mikki jäi sinne, koska se toimi sen 10s kun se testaili niitä siinä... hyödytöntä. No onneks yks mikki riitti kyllä.


Näin paljon niit karaoke huoneita siä on! Siellä on erilaisia karaokekäyttöjärjestelmiä, voi valita sen minkä haluaa ja sen perusteella annetaan sit huone. Me oltii viimeks huoneessa 68 ja nyt 69.


Otettiin 3h karaoke aikaa ja se oli paljon halvempi, jotain tyylii vajaa 900yen per henkilö? Mitä hittoo, luultii et se on 1200yen. No ei haitannu kyl, ihmeteltii vaa! Kierrettii viä vähän Shinjukua kunnes lähettiin Shibuyaan. Sade oli lakannu siinä välin, mutta kun päästiin Shibuyaan alko taas sataan?! Kiitti. Juostiin siittä Hachiko exitiltä sit Starbucksiin, koska aateltiin istahtaa siihen hetkeks ja pitää taas vähän suojaa sateelta. Istuskeltiin siinä aikamme. Sade näytti vaa jatkuvan ja jatkuvan ja mietittii et pitääkö meijän nyt oikeesti ostaa sateenvarjot, jos tässä Shibuyassa viä kierrellään. Kello tuli siin puol seittemän ja H oli et lähetää ny jo menee, en ehdi käymää muuten kohta kaupoissa mis haluun! Joten lähettiin siittä sit ja ei oltu viä syöty päivällistäkään, joten ehkä ihan kohtuullista :D Kun tultii ulos sade oli ihmeellisesti lakannu. 
Haluun shoppaileen.. mutta ei parane mennä kiertää. Fukuokassa sit.


Mentiin mandarakeen. Ihan kun jonkun keikkapaikan sisäänkäynti. Kunnon diskovalot portaissa.. :DEtittiin One piece kauppaa jonka H oli nähny aiemmin Shibuyassa ollessaan.Löydettiin se myös. Hauska hissin ovi.


Vitsi tässä OP kaupassa oli vaikka mitä *-* 

Siellä oli muitakin animukauppoja.


Vessasta oli komeet näkymät.Tää oli niin söpö! Haluun näitä.


Näin viimein tätä Orange mangaa täällä kaupassa! En oo kyl osannu oikein ettii Book offissa et missä ne on. Nyt ainakin tiiän miltä ne näyttää. Haluun ehottomasti ostaa nää.Hissi oli hauska sisältä. Kaikki seinät oli päällystetty OP jutuilla, myös lattia.


Lähettiin sit käveleen Tower Recordsille päin, koska halusin Tower Records uchiwan! Halusin sellasen jo kun viimeks kävin Shibuyan TR, mut en löytäny niitä. Mentiin tsekkaa uudestaa.Käytiin myös Disney kauppassa.Ja löysin muuten TR niitä uchiwoja! Yes! Nyt sain heittää sen Ikebukuro pilvenpiirtäjä uchiwan roskiin. Tätä kelpaa käyttää.
Nää oli nii söpöjä! Haluun nää kaikki.Lähettii kävelee sit takas Shibuyan asemalle ja sieltä juna Nakanoon päin.


Asemalla oli vielä OP juttuja lisää.


Saavuttiin sit Nakanoon ja me oltii tosiaan menossa syömää takoyaki paikkaan..! Apua, jännitti kauheesti. Oltii aamulla katottu, että siittä saa tosiaan yakisobaa myös. Mentii sit siihen odottelee jonoon, siinä oli asiakkaita eessä. Katteltii sitä menua siinä ja siinä oli 2 eri yakisobaa tarjolla. Ei osattu lukee sen toisen kanjia, joten otettii sitä toista sit vaa heh. Takoyaki otoko otti meijän tilaukset vastaan ja sit kun oli mun vuoromaksaa, astuin lähemmäs antaa sen rahan siihen boksii, nii tietty kompastun siihen saakelin rotvalliin, mikä siinä oli...! Ei hitto :DD Nolotti. Takoyaki otokokin oli et oho varovasti (sano se jotain muutaki, mut ei pysty enää muistaa), mut joo, ei olis ollu kiva kaatua siihen tulikuumassa takoyakipannulle, onneks sain itteni pysäytettyä siinä. Se kysy sit et syödäänkö me tässä vai otetaanko mukaa ja sanottii et syödää tässä!

Se sano et menee about 6min et ne saa ruoat tehtyy ja istuttiin alas oottamaan sit. Juteltii siin H:n kanssa kaikkee samalla kun ootettiin. Siinä oli ollu joku ihme golden week king juttu eri takoyaki pisteillä, siinä ikkunassa oli sellanen ihme flaikku siittä. Siinä oli myös takoyaki otokon kuva niitten joukossa, ja siinä luki et sen nimi on Satoshi! Nyt paljastu sen nimikin sit. Puhuttiin siinä sit niistä papereista, et mitä näissä oikein lukee? Jotain höpötettiin ja sit tajusin et oho, kuulikohan ne kaikki tonne. Eihän ne tietty nyt ymmärrä mitää kun suomeks puhuttiin, mut kyllähän ne nyt selkeesti sen nimen sieltä ymmärtää et hei, nyt me puhutaan susta Satoshi ;))), hehehe, jepjep. No se sen kollega siin teki ne meijän ruoat ja anto ne meille. Oli kyl hyvää! Vilkuilin siin takoyaki otokoo samalla, miks se on nii hyvännäkönen, aaaa---. Sen kollega kysy siin kun oltii hetki syöty et onko sen maku ihan ok? Ja oltii et juu! Lisäsin vielä et herkullista, ja se oli ihan et kiitos paljon! Sit kun saatiin kaiken sen höpötyksen keskellä syötyä loppuun oltiin et kiitos ruoasta! Sit takoyaki otoko tulikin siihen tiskin ovelle et mihin asti te ootte Japanissa? Vastailin sit et ollaan Tokiossa sunnuntaihin saakka ja siittä eteenpäin niin ollaan Fukuossa. Se oli et oho, Fukuokassa ja sano et nauttikaa nyt loppuajasta Tokiossa (lisäks se sano jotain, mistä en ihan saanu selvää, liian kohteliasta japania/outoo sanastoo). Oltii vaa et kiitos paljon ja mentii siihen vastapäiseen game centeriin. Sisäisesti olin myös et voi perkele kun nyt pitää lähtee täältä menee! Miksen voi vaan jäädä Nakanoon ja olla niitten regular customer. Sad, sad, sad. Haluun niin ottaa niistä kahesta kuvan... onkohan mulla pokkaa. Ajattelin mennä takoyakia syömään viä lauantaina keikan jälkee. Riittääkö pokka.. :DD saas nähä, tuntuu et ei lol


Game centerissä, viimein uskallaettiin käydä sellasessakin! Oon niin halunnu kokeilla täällä tätä taiko no tatsujin peliä! Se on rumpupeli, oon pelannu sitä tietokoneella aiemmin. No pelattiin kaksinpelillä sit ja vähän nolotti siin aluks, koska siittä peliltä näky suoraan siihen takoyaki paikkaan.. :DD No ensin oltiin tietty ihan hukassa et miten tätä käytetään?! Saatiin sit joku biisi siihen ja päästiin kokeileen viimein. Yhen biisin jälkeen päästiin pelaa uudestaa, oltii et oho. Sillon siihen tuli just jotain japanilaisia jätkiä ja osotteli meihin päin, varmaa jotain tyyliin et mitä, se on varattu ja siin on jotain ulkkareita pelaamassa! Olin et noooo, menkää pooois. Just alko siin se toinen biisi ja keskittyminen vähän herpaantunu lol. No päästii biisi loppuu ja kyl ne oli siit johkin kaikonnu. Mut mitäs, saatii viä kolmas biisi?! Sen pelaaminen luonnistu jo paremmin, tää peli on kyl hauska :D Ja vitsi mikä meteli noissa pelipaikoissa on. Harmi ettei Suomessa oo enää oikein ollenkaa noita pelihalleja. Joskus ysärillä varmaa viimeks. Täällä se on kyllä nii kukoistava kulttuuri, joku pelihalli voi olla vaikka 5 kerroksinen.


Tässä istuskellaan nyt hostellilla. Haluisin käydä yhellä temppelillä, mikä on tossa kävelymatkan päässä. H ei vaan lähe mukaan, en tiiä viittiikö näi myöhää lähtee hmm. Toisaalta se olis kiva iltakävely. Saattaa olla et meen vasta huomen. Täytyy kattoo. Huomenna suunnitelmissa on Ikebukuro, uus Closet Child ja kissakahvila! H puolestaan suuntaa animun maailmaan comekettiin. Voi olla että sitä ite jossai muuallakin piipahtaa, jos on kauheesti aikaa.


Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti