keskiviikko 13. elokuuta 2014

Huonoa tuuria


Tänään aamulla suuntasin Harajukuun, koska halusin käydä Closet Childissä ja Yoyogi puistossa. Lähin sit siinä 12 jälkee asemalle päin ja munhan oli tarkotus tänään käydä syömässä takoyakia, mutta siinä olikin joku lappu laitettu, että ollaan kiinni tänään. Mikä tää mun tuuri on :D
Sain käytyä Closet Childissä, mutta en löytänykkää chekejä enää sieltä, mitä sinne viimeks jäi aika montakin. Ehkä ne oli vielä siä kassan takana, kun se laitto ne johkin eri paikkaan. Lähin sit vaa käveleen ympäriinsä vähän.


Päädyin viimein Omotesandolle. Oli oikeesti taas nii kuuma että huhhuh.
Poikkesin viimein konbiniin ja ostin garigari-kun jäätelön. Nyt ymmärrän miks japanilaiset pureskelee mehujäät eikä sillai nuoleskele niinkun Suomessa on tapana. Tää koostumus on ihan erilainen, sellanen tosi helposti purtava.Lähin sit käveleen Yoyogi puistoon päin. Siinä vieressä oli joku iso tapahtuma menossa.

Olin koko päivän halunnu kakikouria ja tosta puiston edustalla olevasta puistosta sai sitä, joten ostin! Melooni kakikouri. Olis muuten pitäny laittaa erilaiset sukat jalkaa, sain taas pari rakkoo jalkoihini lisää, ihanaa.
Tää puisto oli tosi iso! Kiertelin siin aikani ja sit palasin takasin sinne porteille ja istuin siihen hetkeks aikaa. Mietin siinä että mitäs tässä nyt tekis ja päädyin sit menee takas hostellille. Kello oli varmaa jotain 4 siinä vaiheessa. Pääsin sit takas hostellille ja olin kauheen väsyny ja otinkin siinä sit päikkärit samalla kun kuuntelin musiikkia. Heräsin siinä viiden aikaa sit ja olin et joo, emmää kyl täällä koko päivää vietä. Aattelin sit et no nythän mää voisin käydä siellä Koenjissa. Lähin sit käveleen sinne päin. (Siinä yhessä kohtaa tuli muuten vastaan vähän takoyaki otokon näkönen tyyppi, mitä jos se oli se? En tiiä oliko vai ei lol)Sauna!

Tää oli huvittava. "Mitä tahansa alkoholia kauppa" alkoholikauppa.
Koenji! En muistanu, että se näytti tältä. Tulin lisäks erisuunnasti kun aina sillon ennen, nii näytti erilaiselta.


Lähin sit kierteleen vähän niitä pikkukatuja. Siellähän oli vaikka mitä kauppoja! Miksei ikinä kierretty siellä?


Aikani kun siinä kiersin lähin takas Nakanoon päin. Halusin ruokaa! Voi voi takoyaki..


Täällä konbinien eessä lukee tällai erikseen et alkoholia ja tupakkaa, jos sieltä saa niitä.

Pyöräparkki. Kattelin kun aamulla poliisit sakotti kun pyöriä oli jätetty vaan kadunvarteen. Jokaisessa pyörässä sakko :D Noissa kaupunginosissa on aina kartta et tän rajatun alueen sisällä pyörien pysäköinti on kielletty muualle kun niille osotetuille paikoilla. Tosin nää pyöräpaikatkin maksaa aina mun mielestä, ja niissä on aina töissä joku.
Kiertelin vähän ja mietin et mitähän menisin syömään. No aattelin et meen syomään jotain mitä en oo vielä syöny. Menin sit tällaseen katsudon paikkaan. Leivitettyä possua ja kananmunaa riisipedillä. Mukaan tuli vielä misokeitto. Olin ihan täynnä kun olin syöny.


Tulin sit takas hostellille ja H oli kanssa tullu takasin. Tässä on vaa tullu jumitettua koneella ilta. Ehkä käyn konbinissä kohta, tekis kauheesti mieli karkkia. Tuntuu ettei Japanista vaa oikein löydy sellasia hyviä hedelmäkarkkeja. Täytyy kattella. Huominen ohjelma on vähän kysymysmerkki vielä. 


Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti