maanantai 11. elokuuta 2014

Keikkaaaaa


Tänään herättiin vähän ennen yheksään, koska tarkotuksena oli mennä ennen sadetta Harajukuun. Tosin siittä ei ollu mitää hyötyä, koska heti aamusta sato. No käytiin siin suihkussa ja ajateltii et lähetään siin kymmenen jälkee. Sit mää aloin kattoo mun rahatilannetta ja mulle tuli kauhee paniikki, et mihin mun rahat on kadonnu?! Mulla pitäis olla enemmän rahaa, emmää oo näin paljon käyttäny! No sit aloin tekee exeliin menoista listaa, ja joo, tyylii oli joku kolmasosa rahoista hukassa ja olin et mitä?! Hetken panikoin kunnes tajusin et hei, nehän on täällä! Vähänkö tuli helpottunu olo, mietin jo et mikä kauppa mut on ryöstäny ja vetäny välistä. Lähettiin sit joskus 10:30 aikoihin matkaan ja kokoajan sato. Ja ei mitää sellasta sadetta kun Suomessa, vaan hetki sataa normisti alas, sit yhtäkkiä ihan sivuttain ja tuulee minne sattuu ja kaikkee kamalaa. Sit viä järkyttäviä, tosi kovia sadekuuroja! Kestää tyylii jotain 5-10min ja sit hellittää ettei välttis sada ollenkaan. Toivoin et noi mun halppis tennarit olis tarpeeks muoviset, et ne ei päästä vettä läpi (ja nehän myös oli, sukat ei kastunu ollenkaa).

Otettiin juna Shinjukuun ja vaihdettiin yamanote linjaan, jolla mentiin Harajukuun. Aateltiin mennä syömää aamupalaa, mut ei päästy H:n kanssa yhteisymmärrykseen, joten meidän tiemme eros jo sit siinä heti aamulla haha. H ois kuitenkin menny tapaan kaveriaan siinä 12 aikaan ja mää läheteny myös 14 jälkee Takadanobabaan päin.

 No lähin siittä sit kulkemaan itekseni ympäriinsä ja törmäsin taas tähän kauppaan. En menny sisälle vaan jatkoin matkaa.
Ja hupsista mitä, kuinkas löysin Harajukun Closet Childin? Viis aamupalasta, minä menen tänne ajattelin. Siellä meni myös aikaa varmaa vajaa tunti.


Jatkoin siittä sit takasin Takeshita Doorilla ja yhteen kahvilaan syömään aamupalaa. Kello jotain vähän päälle 12.
Ostin tosta alla olevasta värikkäästä kaupasta housut! Olin ihastellu niitä sen tyylisiä housuja jo kun viimeks kävin Japanissa ja nyt viimein ostin sellaset!
Istuskelin tässä kahvilassa aika pitkän aikaa, kun sato ihan jumalattomasti pitkän aikaa. Tää oli avokado-katkarapuleipä. Aika hyvää!


Jatkoin matkaa Daisoon, josta löysin itelleni sellasen miniompelusetin. Pääsin viimein korjaa noi sukkahousut. Vielä pitäis toiset sukkikset paikkaa. Tässä kuvia Daison ruokaosastolta.

Olisin halunnu ostaa crepesin, mutta mua alko jo sillon aamupalalla jännittää kauheesti se keikka ja tiesin, että nyt kun syön ne leivät mulla ei mikää crepes mee kyllä alas varmasti. Ja niinhän siinä kävi, täytyy syödä sellanen jossain viä kun Tokiossa on.


Kattelin sit aamupalan jälkeen tosiaan kauppoja tarkemmin siinä. Kaikki söpöjä vaatteita löyty kauheesti. Sit kun Takeshita doorilla on niitä tummia miehiä, sisäänheittäjiä johonkin(?), nii yks niistä oli mulle että "hey, nice to meet you" ja ojensi kättään mulle, ja olin vähän et joo "hello, nice to meet you?" ja kävelin ohitte vaan kattomatta siihen päin. Epämäärästä.
Nää oli niin ihania!


Kun sain aikani kierreltyä ja ostokseni tehtyä, siirryin asemalle joskus puol kolmen aikoihin ja otin junan Takadanobabaan. Keikkapaikalla ois bändikaman myynti 15-16 ja halusin mennä ostaan tavaraa! Olin Takadanobaballa vähän ajoissa ja menin kierteleen Don Quijoteen, mikä oli siin aseman lähellä ja sit istahdin mäkkiin, josta ostin juoman ittelleni. Pääasia miks menin sinne, oli koska mun täyty päästä kattoo mun jalkaa, koska yks varvas, jossa on rakko, oli kipee ja vaikutti turvonneelta. Ja joo, niinhän se oli. Mut mäkissä hauska juttu oli se, kun istuin alas pöytään. Se oli sellanen tavallaan 3 henkilön pöytä, ja toiselle puolella oli myös kolmelle paikka, mutta siinä pöydässä oli sellanen joku about 30cm korkunen pöydän jakaja. No siinä toisella puolella istu joku 3 japanilaista teinityttöö, ehkä jotain lukiolaisia? En tiiän. Mut kun istuin alas, se kuka istu mua vastapäätä alko puhuu jotain et "voi ei, vähän söpö, miks mun eteen istu näin söpö ...." ja jotain se höpötti, en kuullu kunnolla kun se puhu nii hiljaa (se ite oli niin söpö viä, mitä ihmettä). Sit kattoin sitä vähän  sillai ?? mut kaivoin laukkua yms tavaroita siinä kanssa ja välillä vilkuilin siihen et mitä ihmettä, puhuuko se mulle? Sit kun se vaa jatko mun tuijottamista ja höpötti jotain siin, osotin vähän itteeni ja olin et "? eh? mitä? minä?!" Ja siinä vaiheessa se oli sen niille kahelle kaverille ketä siinä oli et "kattokaa nyt...söpö..." jotain, en kuullu kunnolla, ja ne sen kaverit oli kanssa että joo niin on söpö, voi vitsi, tyyliin siinä. Sit se jotain se vastapäätä istuva tyttö oli et kui hän voi tässä nyt nukkua taikka jotain, ja sit alko nojaan käsiään vasten, sillai nukkuun pöydän päällä niinkun. Olin et mitä hittoo täällä taas tapahtuu?! XD Sit kun tein siinä lähtöö se tyttö oli taas istunu siihen ihan normisti ja katteli tarkasti, kun lähdin siittä, ja mulla oli kyllä nii sellanen fiilis, että oisko mun pitäny sanoo niille jotain, vai mitähän ihmettä.
Lähit sit tosiaan käppäilee sinne keikkapaikalle. En ollu ikinä käyny tällä keikkapaikalla aikasemmin ja kattelin karttaa, et missäs päin se oikein on?Se oli tuolla tän tien pienen mäen päällä, tossa kohtaa aikalailla missä toi auto näkyy tuolla kauempana. En muistanu ottaa kuvaa siittä keikkapaikan eestä. Asetuin jonoon ja odottelin siinä sit omaa vuorooni. Sain ostettua tavarat ja kattoin et olis noin 2h ennen keikan alkua ja jos meen hostellille ehin olla siä about tunnin. Mietin ensin jos oisin laittanu tavarani tollaseen rahalokerikkoon(?), mutta ne oli kaikki varattu. No otin junan sit hostellille ja sain sit datailla rauhassa tunnin verran. Näin matkalla taas Takoyaki otokon, joka huikkaili mulle et おかわりなさい! eli käski mut toisin sanoen ostaa uuestaan sieltä hahah. Se heilutteli samalla sieltä kättään mulle ja mää olin kun en ois kuulevinaan mitää ja heiluttelin vaan takas. Kyl mä sieltä aattelin viä ostaa kerran, mut en viä, sit myöhemmin, ens viikolla varmaankin. 

Mun oli tosiaan tarkotus lähtee 17 aikoihin hostellilta ja aika meniki tosi nopeesti ja mulle tuli kiire! Olin asemalla tyyliin 17:10 mut onneks täällä menee junat nopeesti ja usein nii ehdin Takadanobabaan niin about 17:20?! Kuinka, en tiedä. Tajusin, etten ollu syöny mitää päivällistä ja nappasin äkkiä onigirin konbinista, jottai oisin ees syöny jotain. Söin sen siinä kadulla, mitä jotkut ehkä ihmetteli ja sit siirryin sinne keikkapaikalle päin, jossa ne oli jo muodostanu jonon. Mulla oli itellä B 13 lippu ja mietin et kuinkahan monta A lippua oli ollu, ja joooo, niitä oli ollu 200! Ok. Päästiin sisälle ja olin ihan takana. Mun vieressä oli kanssa onneks Japanilaisia, etten ollu yksin siä, mut joo, se keikka paikka oli iha täynnä oikeesti! Ja vitsi, jotenkin ihan erilainen keikka muitten fanien takia, varsinkin sellaset kaks tyttöö mun vieressä oli ihania! Ennen keikkaa fanit oli muutenkin että "よろしくおねがいします" et kohdelkaa mua hyvin, et pidetään hyvä keikka ilmapiiri, tehään tästä hyvä keikka. Sit keikan jälkeen puolestaan et "お疲れ様でした、ありがとうございました", kiitti hyvästä keikasta. Se oli jotain, mitä ite en ollu ennen nähny ja olin ihan impressed siellä. Ne mun vieressä olleet tytöt oli kanssa mulle noin ja sanoin tietty niille takas. Japanissa keikoille kuuluu myös sellanen drinkkilippu, mistä pitää yleensä maksaa 500yen, vähän kun ovimaksu, mut saat sillä drinkin sit. Kyselin sellaselta toiselta japanilaiselta, että sisältyykö tähän siis yks drinkki ja millon voin hakee sen. Sekin oli nii ystävällinen!

Keikka alko sit siinä ja vitsi rakastan mun keikka korvatulppia. Kaikki ketkä käytte keikoilla, ostakaa kunnon korvatulpat keikalle! Ne tekee niin ihmeitä, aivan ihanaa, nauttii nii paljon paremmin. No bändin jäsenet tuli siinä lavalle ja alko soittaa ja ihmettelin, kun niitä oli vaa 4 siinä. Yume, toinen kitaristi oli hukkunu johkin. Mut se ilmestykin sieltä sit kesken biisin, kai siä oli ollu jotain häikkää sit sen kitaran kanssa. Ne soitti alkupuolella aika paljon biisejä, mitä en ollu kuullu. Mut ne soitti myös biisejä, mistä tykkään! Se oli tosi kiva juttu. Siä keikkapaikalla oli himokuuma ja olin tyylii jo kahen ekan biisin jälkee ihan hiessä! Kauheeta.. :D No joo, kyl siinä sen verran liikuttiin, pompittiin ja tehtiin kaikkee hauskaa, fureja, että ihmekkään kun tulee kuuma. Ja vitsi niihin biiseihin kuulu paljon mosshausta, mun niska on nii kipee jo nyt. Pääsin myös ekan kerran mosshuun mukaan, se oli hauskaa :D Sit niillä oli johkin niitten uuteen biisiin, että "hei, nyt tän meijän oneman tourin aikana me tehdään fanien kanssa tähän biisiin furit, mitäs me keksittäin tällä keikalla?" Me mm. tehtiin sitä jotain aaltoja ja kaikkee hauskaa :D Se oli huvittavaa. Sit tuli onneks pari sellasta rauhallista biisiä, joka oli sit niitten mukaa "taukoaika" koska niihin ei kuulu fureja, lol. Sieltä takaa näki tosi hyvä lavalle, välillä joku tyyppi siinä oli vähän eessä, mut ei se haitannu sen kummemmin. Keikka eteni hyvin ja Hayato, laulaja, on kyllä välillä nii huvittavan näkönen kun se laulaa! Sen ilmeet on nii hauskoja hahah. Kana, kitaristi myös, puolestaa muistuttaa jotenkin Kagrra,n Akiyasta mua kauheesti. Ehkä se oli se sen tukka tänään. Se on söpö. Chamu, rumpali, ei ollu niin outo kun aattelin. meN-meN, basisti, vitsi, se on hyvännäkönen. Ja ne sen käsivarret, ai että. Ja Hayato oli piirtäny sen toiseen käsivarteen jonkun ihme käärmeen, joka tuli purkista?

Kun päästiin encoreen kaikki jäsenet puhu vuorotellen. Ensin alotti Men-Men, ja se jotain vitsaili siinä kauheesti ja Hayato oli et tees nyt kunnolla tää juttu, kerro nyt lisää, ja pitkitti sen vuoroo. En enää muista kauheesti mitä se selitteli siellä. Seuraavaks oli vuorossa Chamu, joka oli paljon virallisempi puheessaan ja kiitteli ja puhu tästä alkavasta oneman tourista. Sit vuorossa oli Yume, joka kerto yhtäkkiä et hei, mää oon tehny nyt biisin meille! Ja kaikki oli ihan et mitä hittoo?! Myös muut bändin jäsenet. No se alko sit esittään tätä sen upeeta uutta biisiä minkä se oli tehny ja kaikki nii hajos. Se oli laulu Takadanobaba Area:sta, eli siittä keikkapaikasta. Selvis et se oli tehny sen eilen illalla kun se oli ollu izakayassa ja vähän harjotellu pukuhuoneessa ennen keikkaa laulaa sitä. Koska se oli nii helppo biisi, me koko yleisö laulettiin se sit yhessä uudestaan. Seuraavaks oli Kanan vuoro ja Hayato kiusas sitä et ei sulle oo enää aikaa, ja Kana oli et "mitä?! Mää haluun puhua!" Se kerto kui niillä oli menny aamulla auto rikki, takaovi ei menny kiinni, mut ne oli kai silti käyttäny sitä autoo ja ne oli pidelly koko matkan sitä ovee sit, ettei se aukee(?). Sit se alko myös laulaan Yumen Takadanobaba Area laulu Hayaton yllyttämänä. Jotain muutakin kaikkee ne sekoili siellä lavalla, oli hauskaa. Mc:tten jälkee ne soitti taas muutaman biisin ja oli kyllä tosi hyvä meininki loppuun asti! Sit ihan viimisenä me laulettiin vielä kaikki Takadanobaba Area laulu yhessä ja sit keikka oli siinä :D (Jos muistan jotain huvittavaa jälkikäteen, tuun ja lisään sen tänne.)

Bändi ketä olin kattomassa oli siis codomo dragon, コドモドラゴン

Vasemmalta meN-meN, Yume, Hayato, Kana, Chamu

Tää kuva on sieltä keikalta! Oon tua ihan takana keskellä, nii sinne asti ei näy oikein tarkasti :D

Tässä vielä niitten uusin musiikkivideoLähdin sieltä sit ja sain flaikku/mainoslehtipaketin mukaani ja suuntasin asemalle päin. Otin junan Nakanoon ja tulin konbinin kautta hostellille. Viimein ruokaa! Kello oli joku vajaa yheksän varmaa. Mut vitsi, vähänkö toi ruoka oli hyvää! Ja otin myös jälkkäriks puddingin.Huomenna aattelin mennä Shibuyaan, koska siellä mun ei tartte kävellä nii paljoo, josko toi rakko tossa varpaassa vähän rauhottuis ja pääsis paranemaan päin. On se nyt jo onneks paremman näkönen ja ei nii kipee, kun se oli päivällä. 

Täällä on muuten ihan järkyttävä tuuli, se paiskoo mm. tota ikkunaa ja tota koko seinää(???). Taifuuni? Ja muuten! Codomo dragon tulee myös Fukuokaan ens kuussa, jossa niillä on Fukuokassa tän tourin oneman! Oon niin menossa sinne. Huomenna ostan lipun, yaay. Jos kohta nukkuun.


Milla ☆

4 kommenttia:

 1. Siis millaiset korvatulpat sinulla on? Tähän asti en ole koskaan käyttänyt mut nyt alkaa hermot mennä kun aina soi korvissa kolme päivää keikkojen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nämä http://www.soitinlaine.fi/sumuCMS/sivu/tuotetiedot/tuote_id/18551&kategoria_id=538
   Tilasin tuolta juuri tuolta sivulta nuo aikoinaan. Ja siis suosittelen niin ehdottomasti KUNNOLLISIA korvatulppia, keikkakokemun on 100x parempi, kuulet selkeesti äänet ilman sitä kohinaa ja huutoo taustalla! Olin niin että uskomatonta kun noi aikanaan hommasin. Noita voi siis käyttää useaan kertaan, muistaa vaan huolehtia niitten kunnosta aina käytön jälkeen. Suosittelen ehdottomasti.

   Poista
 2. Kiitos, täytyy ehdottomasti ostaa semmosia. Kaveriporukamme käy keikoilla pari kerta kuukaudessa mutta emme ole koskaan puhuneet tulpista. Oliko joku tietty tapahtuma joka sait sinut aloittamaan käyttämään niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikasemmin en oikeastaan käyttänyt ollenkaan korvatulppia, sit kyllästyin siihen tinnitykseen, joka siittä tuli. Kokeilin sit normi korvatulppia, mutta ne ei olleet yhtään hyvät keikoille, joko peitti ääntä liikaa tai ei peittänyt oikein mitää. Sit tuli yks vähän isompi keikka ja olin että mitä jos sitä kokeilis ja ostais ihan kunnolliset, keikoille sopivat korvatulpat. Hintaahan niillä on vähän enemmän, mutta muutama kaveri oli myös kehunut, että osta kunnon tulpat, ne toimii! Päätettiin sit yhden kaverin kanssa tilata molemmat ja oltiin kyllä supertyytyväisiä. Erityisesti jos noin usein tulee keikoilla käytyä, niin kyllä ehdottomasti kannattaa hankkia! Varmasti jos ostat, niin huomaat itsekin ja päädyt suosittelemaan myös kavereille. Niiden kanssa nauttii keikoista niin paljon enemmän! Itsellä on ihan vain tuon yksi pari ja ne toimii edelleen hyvin.

   Poista