maanantai 11. elokuuta 2014

La-la-la-laa♪


Tänään nukuttiin vähän myöhempään, herätys oli vähän ennen kymmentä. Vitsi nukuin hyvin ekaa kertaa ja nukahdin tosi nopeesti! Nousin ylös vasta siin puol 11 aikoihin, söin aamupalan ja lähettiin joskus 12 aikoihin Nakanon juna-asemalle päin. Ite suuntasin Shibuyaan ensin aamusta, H puolestaan Ikebukuroon. Käppäilin itekseni Shibuyassa, kävin mm. Tower Recordsissa ja Book Offissa. Vaatekauppojahan sieltä löytyy vaikka kuinka, mutta jotenkin en jaksanu alkaa kiertää, käyn kauppoja läpi sit Fukuokassa kun huvittaa. Enkä sillai kummemmin nyt kuitenkaan tartte vaatteita, parempi etten mee kattelee, kun tulee heti houkutuksia muuten.


Junassa mainostettiin, että vesijohtovesi on turvallista ja kerrottiin mitä kaikkee sille voi tehdä, juoda, tehdä ruoat siinä, peseytyä, pestä astiat jne.

Sain muuten pari päivää sit tällasen uchiwan! Tänään oli taas niin himokuuma, että sille oli käyttöön. Lauantai ja sunnuntai ei ollu nii kuumia, mut nyt oli kyl taas. Huomenna pitäis ola vaan 25 astetta? Oho.


Hachikon patsaalla riitti ihmisiä.Japanilaiset autot on hauskan näkösiä.Persikka-vadelma pehmistä?! Vähänkö oisin halunnu ostaa mut makso 450yeniä?! Älkää viittikö.Kiersin Shibuyassa about parisen tuntia ja sit lähin Shinjukuun. Nyt ois hyvä aika käydä vielä Closet Childissa, kun sillon viimeks ei ollu aikaa. H oli myös matkalla Shibuyaan just sillon ja just kun se oli kuulemma Shinjukun asemalla, se sai mun viestin et tulin ite just Shinjukuun. Nähtiin sit siinä ja se lähti mun kanssa sinne levykauppaan. 

Meille tuli siinä sit kauhee nälkä ja päätettiin et mennää syömää currya! Tässä beefcurry.

Ostin sellasesta hedelmäkaupasta tällasen jäävedessä pidetyn meloonin! Siinä oli myös vesimeloneja, hunajameloneja, melonia ja ananasta. 200yen makso. Tää oli niin hyvää ja makeeta! Täydellinen jälkkäri. Mentiin istuun Shinjukun aseman eteen, koska haluttiin istua hetkeks johkin alas. (sori kamera ei osannu kohdistaa tohon melooniin ja ehdin haukkaa siittä jo palan)Lähettiin sit ettiin hyvää karaokepaikkaa. Karaokejahan täältä löytyy joka nurkasta, mut hinnat ja karaokepaikkojen sisältö vaihtelee, kuuluuko niihin nomihoudai vai ei, onko free time vai ei. Nomihoudai on siis drinkkibaari, juo niin paljon kun haluat. Free time puolestaan on et esim klo 10-16 on free time (liike ite päättää millon tietty), oot kui monta tuntia tahansa free timen aikana, maksat kiinteen hinnan, jotain n.1200yen ne on yleensä yheltä ihmiseltä ja mukaa saattaa kuulua drinkkibaari. Me etittiin Utahiroba karaokepaikkaa, koska oltiin luettu et se on hyvä ja edullinen. Muistin et Shinjuku Blaze keikkapaikan vieressä, missä kävin viimeks Japanissa ollessani, olis ollu sellanen. No lähettii käveleen sinne päin. Käveltiin Kabukichoon läpi ja mentii sellasia katuja, mitä en ollu ennen menny ja mitä hittoo Japani taas oikeesti.. :DD Oli kyl sellasia ihme kauppoja et selvä. Löydettiin tiemme kuitenkin sinne keikkapaikan luo ja kyllä, siä oli Utahiroba karaoke! Mentiin sinne 3 tunniks, ja siellä oli justiinsa hyvin free time menossa ja lippuun kuulu drinkkibaari! Se oli joku vähän päälle 1000yen just yhdeltä.
Utahiroba karaokesta sai Golden Bomber uchiwan, yaay heh
Pimeessä oli kivempi olla.


Tässä se drinkkibaari. Löytyy vaikka mitä limsaa, kaakaoita, kahvia, mehua, jnejne. Siellä oli matcha au lait!! Olin onnessani.Meijän aika loppu 20:00, koska freetime loppu sillon. Ne soittaa aina sinne karaokeboksii, eli sinne huoneeseen, ja tällä kertaa H laitto mut puhuu sinne puhelimeen! Ja jäädyin vähän, koska oletin et se sanoo et 10min jäljellä, mut se sanokin et 15min ja olin hetken et mitä hittoo se oikein sano, ja pienen hiljasuuden jälkeen muistin kuinka puhuttiinkaan japania ja kysyin, että siis kuinka monta minuuttia? Karaokessa aikaa menee kyl tosi nopeeta, ja kyl vähintää on hyvä olla se 2-3h et siä riittää aika! Sit kun lähettiin menee sieltä oli tullu jo pimeetä. Ulkona oli tosi kiva ilma!
Tässä joku menu herkuista.


Onko tää nyt sit Poo vai Doo?`

Otettiin sit juna Nakanoon ja mentiin Family Martin kautta hostellille. Tässä family martin tarjontaa (joka on paljon parempi kun tos kadun toisel puolel olevas 7/11). Aion käydä ostaa sieltä jätskin tässä joku päivä!
Tässä nähdään tää japanilaisten outo tapa pysäköidä keskelle katua hätävilkut päällä siks aikaa kun ne menee käymää "äkkiä" kaupassa???? Oon nähny tätä ihan Shinjukussa vaiko Shibuyassa vilkkaalla kadulla. Mitä hittoo oikeesti?


Musta alkaa tuntua et shoppailut on ehkä Tokion osalta nyt tehty. Tässä sit vielä turisteilua loppuaika, karaokee ja sinne izakayaan haluun mennä! Haluun käydä kattomassa Tokyo Towerin lähempää ja sit käydä jossai sellasessa japanilaistyylisessä puistossa. Lisäks yks keikka on lisäks tiedossa ja pohdin pitäiskö mennä vielä toiselle keikalle... saas nähä. Codomo dragonin Fukuokan keikka näytti olevan loppuun myyty :( Vähänkö harmittaa. Täytyy pitää silmät auki, jos joku ois netissä myymässä lippunsa...


Ja kyllä, muista päivistä poiketen tänään ei tapahtunut mitää kovin outoa.


Milla ☆

1 kommentti:

  1. Ueno zoo!! :D Odaiba!! Menkää sinne~
    Mulla on ikävä coco currya!! ;A;
    -R

    VastaaPoista