keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden viimeinen


Tänään noustiin aamulla 10 aikoihin ja otettiin suunta Odaibaan. Odaibasta tulee mulle vaan aina mieleen Digimon. Ja kun näin sen Fuji tv:n rakennuksen olin että digimon!!


Mentiin ensin käymään Diver Cityssä. Juna oli melki tyhjä kun mentiin, mutta siellä riitti kyl sit ihmisiä.Mentiin sit syömään. Yakisoba.


Ja tajuttiin et hetkonen, tossa ulkonahan on toi Gundam!Otettiin sit suunta Aqua cityyn. Se olikin sit tyyliltään huomattavasti vanhempi rakennus.

Rainbow bridge näkyy siellä.
Mentiin sit kattoon tarkemmin Rainbow bridgee. Hienot näkymät oli.Vessasta löyty sidekone. Melko kallista etten sanois.


Siellä oli nyt kauheesti Psycho Pass juttuja monessa kerroksessa.


Eksyttiin sit tällaseen ravintolakerrokseen. Tää oli niin upee!Mentiin sit viimein ottaan purikura yhdessä!

Purikuran jälkeen mentiin katteleen Rainbow Bridgee viä uudelleen, koska se olis valaistu illalla, kun tulee pimeetä.
Oli viä aika valosaa, mutta aika nopeesti se yötaivas sieltä tuli.

Lähettiin sit takasin Diver Cityyn, koska haluttiin myös nähdä Gundam valaistuna.


Lähettiin sit käveleen takasin asemalle päin. Aateltiin et tullaan hostellille hetkeks aikaa ja mennään sit count downin aikaan Shibuyaan todennäkösesti. Lisäks hostellilla saa soba-nuudeleita kymmenen aikoihin joten aateltiin myös sitä syödä.


Tän kyytiin ois ollu kiva mennä.


Nyt ollaan siis Nakanossa päin ja istuskellaan kaikki ahtaasti täällä meijän pienessä huoneessa. Shibuyan jälkeen mennään käymään sit varmaan vuoden ensimmäisellä visiitillä pyhäkköön.

Vähän aikaista toivottaa hyviä uusia vuosia, mutta teen sen nyt kuitenkin. Eipä tässä toisaalta enää kun 3h ole jäljellä täällä Japanissa päin! 

Joten hyvää uutta vuotta teille lukijoille!\( 'ω'  )/

Milla ☆

4 kommenttia:

 1. Mua harmittaa ku en Odaibaa ehtiny hirveesti tutkiin. Menin sinne Alice Ninen keikalle, et divercityssä kerkesin pyöriin ja sen ulkopuolel, mut en muuten. Sit ku sinne oli aika kallis mennä koko saarelle. :/ Muistan et sitä ei näkyny metrokartasta ja se oli ainoo kerta ku mentiin kysymään infosta et miten sinne pääsee (että tietää sen hinnan). Niillä oli oikein pieniä tulostettuja ohjelappuja siitä. :'D
  Meidän uuden vuoden suunnitelmat meni pieleen ku mikään ei ollu auki ja missään ei ollu infoo onko ilotulituksia. Oltiin Tokio towerilla liian aikasin ja lähettiin sit takas kapselihotelliin (mentiin tosin läheiselle pyhätölle käymään ensin). Sie sit katottiin telkkarista ilotulituksia ja se pyhättökin mis oltiin näky telkasta. damn. :P
  Hyvää uutta vuotta tulevaisuuteen!
  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Odaibaan on aika kallista mennä. Kattoin, että Nakanosta sinne makso joku 520yen. Me mentiin ihan jr:n junilla, ei metrolla. Mekään ei nyt hurjemmin sitä kierrelty, mut oli ihan kiva käydä kattomassa, miltä siellä näyttää.
   Aijaa harmi D: Olitteko siä sit vuoden vaihtumisen aikaa? Mekään ei kyllä mitään ilotulituksia nähty.
   Hyvää uutta vuotta myös sinne menneisyyteen...?

   Poista
  2. En muista mentiinkö me jr:llä vai millä mut Shinjukussa taidettiin vaihtaa ja sie ei kartalla ollu hintaa.
   Tokio towerilla olis ollu ilotulitukset (mistä ei oltu varmoja) ja me oltiin sie joskus tyyliin kaheksan aikaan ja ku kaikki oli kiinni niin mentiin takas kapselihotelliin. Sit ensimmäisen päivän aamuna mentiin läheiseen temppeliin eli sinne Asakusan vanhaan. Sie oli jonoa aika paljon mut aika nopeesti se meni. :D Sie oli auto ohjaamassa ihmisiä ja se jono oli sinne autotielle asti pitkälle, mut onneks ei ollu niin pitkä ku me mentiin.
   Mut joo uusi vuosi on ihan ku Suomen joulu ku paikat on kiinni ja missään ei oo elämää (paitsi temppeleillä). :P
   -R

   Poista
  3. Kaheksalta??? No eihän sillon nyt mitään viä oo, vuosi lähellä vaihtuakkaan, miks te nii aikasin menitte?

   Poista