perjantai 26. joulukuuta 2014

Ghiblin huumaa ja hurmaavia kissoja


Aamulla heräsin siihen, että joku tuli meijän huoneeseen sisään. Onneks se olikin vaan A, eikä kukaan outo tyyppi. En ollu yhtään kuullu, kun A oli heränny ja menny siä huoneessa aikasemmin. Syötiin aamupala ja lähettiin sit 11 aikaan Mitakaan päin. Tänään meillä oli kohteena Ghibli museo!
Saavuttiin Mitakaan ja vitsi se oli kyllä niin hienostoalueen näköstä! Ei jotenkin yhtään japanilaisen näköstä. Matkan varrella näky paljon näitä.Päästiin sit viimein perille!Museon sisäänkäynti. Sisällä ei saanu ottaa kuvia. Kierrettiin ensin niitä muutamia näyttelyitä siinä ja sit käytiin kattomassa sellanen orginaali lyhytelokuva, mikä siellä pyöri. Se kesti 12min. Lisäks siellä oli sellanen jättikissabussi (totorosta siis), missä lapset sai leikkiä. Olisimpa itekkin päässy sinne. Ja tietty myös Ghibli-myymälä ja ravintoloita.
Siellä pääsi sit myös sinne rakennuksen katolle. Ja siellä olikin Lapusta se robotti.


Sinne mentiin tällasia söpöjä kierreportaita.Saatiin kierrettyä museo ja lähettiin sit takasin Mitakan asemalle. Meillä oli kauhee nälkä ja mentiin ettiin ruokapaikkaa. Päädyttiin sit syömään ramenia.


Loppupäivästä suunnattiin sit Ikebukuroon. Ensin mentiin kattoon Kitkat myymälä, mutta se oli kyllä vaan aika pieni nurkkaus yhessä tavaratalossa. Tokion asemalla on kuulemma parempi kitkat-valikoima.


Kitkat-kakku!


Jatkettiin sit matkaa ja shoppailtiin.

Toinen ehkä söpö bongattu Sunshine citystä.


Oltiin kävelty ympäriinsä ihan kauheen kauan niin mentiin sit lepuuttaan jalkojamme ja nauttiin kisuista kissakahvilaan! Mentiin taas sinne Nekorobi kahvilaan, jossa kävin ite sillon aikasemmin syksyllä. Saatte nauttia seuraavaks söpöistä kissojen kuvista.Niillä oli vähän päiväuniaika, mut sit kun tää kisu pääs vapaaks sen häkistä, jossa se nukku, niin muutkin alko vähän virkistyyn ja leikkimään.Vieraskirjan piirrustus.Puolisentoista tuntia oltiin siellä ja lähettiin vielä hetkeks kiertään Ikebukuron Animate-kauppaa.
Kello alko tulee lähemmäs yheksää ja otettiin sit juna takasin Nakanoon ja nyt suunnitellaan vähän huomista aikataulua, koska ollaan menossa kaikki kolmisteen keikalle kattomaan シド eli SIDiä!! Oi vitsi, oon niin halunnu nähdä sen kauan aikaa. Ja tolla keikallahan ei siis ainoostaan esiinny SID, vaan jokainen jäsen myös sen jälkeen jonkun toisen artistin kanssa. Koko keikka kestääkin sit jonkun 6h yhteensä. Ja aamulla mennään vielä käymään oheistuotteita kattomassa ja ostamassa, niin aika aikanen herätys huomenna... siks täytyykin mennä kohta nukkumaan.

Milla ☆

3 kommenttia:

 1. Mu harmittaa etten päässy Ghibli museoon! ;A; Molempia Tokio reissuja ennen koitin lippuja saada, mut Loppi kone valitti aina jotain. Arveltiin et se tarkotti loppuun myytyä, mut missään päivämäärän tai tunnin kuluttua ei lukenu sold out tms. Vitutti. Mut onko se näkemisen/hinnan arvonen sun mielestäs? :o
  Olikos toi Kitkat kauppa uus?... Ikävä Ikebukuroa. ;^;
  Söpöjä kisuja~
  -R

  PS. Sano Akille terkkui et se on kuuuuuma!!

  VastaaPoista
 2. Oisko se sössiny sulla siinä nimen laitossa/puhelinnumerossa? Koska itellä herjas joskus siinä jotain, ennen kun sain sen oikein laitettua. Kyllä se ihan sen hinnan arvonen oli, varmasti se on upeempi kyllä kesällä. Ehkä odotin enemmän siltä kuitenkin.
  Kitkat kauppa löyty myös Tokion asemalta. On se avattu joskus vuos sit jo mun mielestä.
  Aki oli aika kuuma tänäänkin, oh my...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se herjas sen jälkeen ku oli laittanu päivämäärän, ajan ja lippujen määrän. Ei koskaan päästy nimiä edes laittaan. :/ Luulis vaan et kone ilmottas et olis täynnä jottei jokaisen päivän kellonaikoja kävis läpi! OTL
   Ei oo kauppa tullu mun tietoon, mut en tainnu koskaan Tokion asemalle mennä...
   Aki uuuuuuh
   -R

   Poista