sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Tokio on kylmä, mutta lämmin tunnelmaltaan


Aamulla heräsin vasta 11 aikaan ja lähettiin hostellilta vähän 12 jälkeen. T joutu vaihtaa tänään hostellia, mutta se ei ollukkaan täällä kun lähettiin, niin lähettiin sit A:n kanssa kaksistaan matkaan. Takoyaki otoko heilutteli meille ja toivotti tervetulleeks ostaan takoyakia. Heilutin automaattisesti takasin, kuten teki A:kin hahahah. Otettiin suunnaks Asakusa. Mentiin Kuramaeen asti metrolla, josta käveltiin Asakusaan.
Käytiin tietty rukoilemassa ja ostettiin omikujit eli ennusteet. Mun oli huonoo onnee ja kauhistuin ja sidoin sen äkkiä poies. Ostin itelleni omamorin ja ostin sit toisen omikujin. En tiedä onko ok ostaa kahta, mut minä ostin. Seuraava olikin sit että parasta onnee. Toivotaan, että näin myös on! Ehkä se oli sen omamorin ansiota. 


Tällä kertaa tää pyhäkkö ei ollu remontissakaan, toisin kun 2012, niin näin millanen se oli kokonaisuudessaan. Siellä oli myös näitä kojuja. Ostin itelleni bataattiperunoita, jotka oli uppopaistettu.Kierrettiin sit vähän Asakusaa. Oli ihan pirun kylmä sää.


Otettiin sit metro Akihabaraan ja pyörittiin animukaupoissa. A meni sekasin valikoimista.
Odottelin A:ta yhessä kaupassa niin joku random ulkkis tuli jutteleen mulle että tiiätkös jotain turistipaikkoja täällä, oonko paikallanen vai turisti ja mistäs päin oon ja kaikkee. Ja kun oon suomalainen nii meillä on tapana vastailla vähän lyhyesti ja karsastaa vähän ehkä tuntemattomia niin onnistuin melko nopeesti siittä pääsee eroo lol.Mentiin sit syömään Yodobashi kameran ravintola kerrokseen. Vaikka siinä lukee että "Akiba gourmet" niin ihan normi ruokaa ja suht edullisesti sieltä löytyy! Ite tilasin oyakodon setin, johon kuulu soba-nuudelit.


Kierrettiin sit vielä muutaman kauppa ja otettiin juna Shinjukuun. 
Shinjukussa oli tarkotus poikkee kahteen levykauppaan, mut toinen meni just nenän eestä kiinni, koska jostain syystä oli 30min aikasempi sulkemisaika, damn. Ostin toisesta kaupasta yhen levyn alennuksesta.

Nakanoon kun päästiin, ei vilkastukkaan takoyaki paikkaan, mutta kuulin jotain huutoo meijän perään ja käännyin kattomaan niin mitäs ihmettä!! Takoyaki nii-san heilutteli meille sieltä! Olin et oho, nytkö sekin jo! :DDD

Huomenna pitäis kait sataa niin meillä olis ehkä suunnitelmissa pyöriä vähän Shinjukussa ja käydä karaokessa. Ehkä poiketaan johkin muuallekkin, jos on tylsää. Tunnen Harajukun kutsun. Se takki kuumottaa edelleen.


Milla ☆2 kommenttia:

 1. Ei sattunu oleen Closet child, joka meni kiinni aikasemmin... Etsimme sitä yhtä shinjukus kauan ja sit ku löydettiin niin oli menny tuntia aikasemmin kiinni eli meidänkin nenän edestä. Vitutti. Ja oli muuten myös joulukuussa. hmmm
  Harajuku kutsuu muakin, mutta. ;A;

  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Closet child hyvinkin. Oltiin oven eessä 19:30 ja se meni kiinni 19:30 lol. No huomenna sit uudestaan. Kattelin aukioloajat netistä, niin noin tunnin lyhyempää auki näin vuoden vaihtees.
   Pystyispä teleporttaan.

   Poista