maanantai 8. joulukuuta 2014

ユナイト福岡


Aikaa on taas vierähtäny ja kaikkee kivaa on tapahtunu. Kävin seikkailemassa Osakassa päin, vietin iltaa izakayassa kavereitten kanssa ja eilen oli keikkakin. Kirjottelen nyt sit kaikesta tässä muutaman päivän ajan. Nyt alkaa vaan hirveet koehässäkät tässä oleen ja kauheesti pitäis opiskella näin lukukauden lopussa. Sain lisäks just ennen Osakan matkaa ittelleni flunssan. Oli oikein mukavasti kurkku kipee ja olin että kyllä on taas ajotukset aivan mahtavat.

Kun on vielä tuoreessa muistissa niin kirjottelen tässä nyt ensin eilisesti keikasta! Huomenna varmaankin sit Osakasta jotain.


Eilen heräilin siinä kymmenen aikoihin, koska olo oli aika tukkonen ja mietin, että pitääkö nyt taas oikeesti olla keikka kun on kipeenä... Yritin sit vähän virkistäytyä, kävin suihkussa ja luin vähän kokeisiin. Osakan matkan takia oli jääny opiskelu vähän sivuun vaikka sinne opiskelumateriaaleja otin mukaan ja niitä oli tarkotus kertailla. No, siinä sit yritin jotenkin lueskella kunnes lähin pankista nostaan rahaa ittelleni keikkaa varten ja samalla tapasin K:n kanssa ja haettiin ruokaa meille. Tultiin tänne dormille sit syömään ja kauhistelin siinä ittekseni kun täytyy flunssasena lähtee keikalle. Ei oo ensimmäinen kerta, Suomessakin niin on käyny. K valitteli et se oli nukkunu vaan 2h edellisyönä ja se nukahtikin sit mun sänkyyn ja olin sit sille et "heippa, mää lähen nyt, tuun joskus kaheksan jälkee takas" ja se vaan käänsi kylkee lol. (okei, ehkä se ei ollu noin kylmä haha)

Otin sit metron Akasakaan päin ja metroasemalla näky selkeesti muitakin faneja. Osa oli jättämässä tavaroitansa lokerikkoihin, mutta kun paikanpäällä oli kerta narikka niin aioin käyttää ite sitä. Monet fanit haluun vaan päästä äkkiä sisälle eikä käyttää aikaa muuhun niin ne sit vie kamansa muualle. Mää halusin olla lämpimänä sisälle pääsyyn asti ja mulle selvis muutenkin, että se keikkapaikka on himo pieni, about 200 ihmisitä mahtuu sisään, niin ei siinä mitään. Ja siellä vähän taaempana on muutenkin mukavampi olla niin käy hyvin.


Menin sit ensin katteleen myyntipöytää siinä ennen keikan alkua ja ei siinä kauheesti mitään mielenkiintosta ollu. Käytin Tokion keikalla sillon niin paljon rahaa ja ostin kaikkee kivaa, että ei ollu tarvetta heh. Ostin sit vaan 2 chekiä. Odottelin siinä hetken aikaa kunnes päästiin jonotteleen. Mulla oli C13 numeroinen lippu, mikä oli outoo musta. B lippuja oli kai tyyliin vaan 20kpl. Noh, päästiin sit sisälle siinä 18 jälkeen ja Japanin narikat on kyllä niin naurettavia.. :DD Näin sillon Kameleon keikalla kanssa ja olin vähän että mitä hittoo. Narikat on siis yleensä keikkapaikan ulkona ja niihin laitetaan tavarat muovikasseissa. Paikanpäältä voi ostaa pienemmän tai isomman muovikassin, johon sit suljet sun tavarat ja viet sen paketin narikkaan. Ne antaa sulle numeron ja se on siinä. Siellä ne sit on ulkona vartioituna. Jotenkin huvittavaa kun ajattelee, että Suomessa narikka kuuluu jo keikkapaikkaan, mutta täällä se on vähän tollanen ekstrapalvelu, jonka keikkapaikka voi tarjoo. Luulis et kyl varmaan sit isommat konserttihallit yms pitää sisällään normi narikan. Mistä sitä tosin ikinä tietää. Sillon kun kävin Shibuya koukaidolla, en kyllä muista nähneeni sellasta. No sain kuitenkin kamani narikkaan ja ostin myyntipöydältä vielä sellanen pienen pussukan, koska näin yhellä fanilla, että siinä on pitkä hihna! Kysyin sillon Tokion keikalla, että onko siinä pitkä hihna, mutta se sano että ei, niin en ostanu. Se ei vaan tienny. Se pussukka on kuitenkin kätsy, jos haluaa keikalle ottaa mukaan pienen laukun, jossa on vaan vaikka vähän rahaa ja puhelin.

Pääsin sit viimein sinne lavanpuolelle ja se oli oikeesti pieni paikka! Huono puoli oli siinä, että siä ei ollu taaempana minkäänlaista koroketta ja se lava oli melko matalalla, niin siä ei kyl nii hyvin nähny kun muilla keikkapaikoilla. Ooteltiin siinä sit keikan alkua ja joku 10min se tais alkaa myöhässä. Ensin lavalla tuli Sana ja Haku, jonka jälkeen Mio ja Lin ja viimisenä Yui. Keikka lähti kivasti käyntiin tän biisin kanssa.Sit tuli muutama muu biisi siinä, jonka jälkeen ne esitteli ittensä aika lyhyesti ja mainostivat taas että Sana on uus jäsen ja ensimmäinen keikka Fukuokassa Sanan kanssa. Ei ne siinä sen kummempia puhunu ja keikka jatku aika nopeesti siinä. UNiTEn furitsuke on tosi kivaa, tykkään kovasti. Mosshu on kyllä hauska furi, ja siis ice:n (muistaakseni se oli ice..) furitsuke on ihan mahtava! Niin menevä furi! Ne soitti jotain biisejä, mitä en kuullu sillon Tokiossa ja olin niin innoissani, koska sieltä tuli muun muassa Bad Request, Cocky Discus, Ms.Fabbit, ja ハイスピードフェスネスレス. Ne myös soitti snow slow ja 青と白のコトバ ja se on Yukimin biisi ;A; Sit sieltä tuli myös small world order, josta tykkään niiiin paljon ja Yui sano, että se on sen suosikki biisi ja ne päättikin sit liven alkupuolen siihen. Niin monia hyviä biisejä! Settilistaa en oo nähny nyt viä missään, kaikkee en muista. Aika hyvin vanhojakin biisejä! Välispeakkejä oli yllättävän vähän, odotin enemmän höpöttelyä.
Tän biisin furitsuke oli myös hauska!

Siinä sit huudeltiin encoree kunnes jäsenet tuli takas lavalle ja kiitti encoresta. Mio sano, että tänään Sana ei näy kauheesti sinne yleisöön, eikös näin? ja se sit hetken aikaa seisoskeli siä rumpusettinsä takana, kattellen sinne yleisöön. Ne sit piti lyhyet välispeakit siinä ja Mio vaan sano pari lausetta kiitokseks, LiN puolestaan alko siinä jotain mumiseen ja sekoili sanoissaan, en nyt yhtään muista enää mitä se sano tosin, jäi vaan mieleen kun se takelteli siellä ja yleisö kikatteli. Haku oli tapansa mukaan hiljaa ja Sana mainitsi että "mää oon hei melkein Fukuokalainen, mun äiti on Fukuokasta niin eikö se tee Fukuokasta vähän kun mun kotikaupungin?". Yui sit sano, et me soitetaan nyt vähän harvemmin soitettu biisi ja ne alotti encoren sit ユキノシタ biisillä.Seuraavaks vuorossa oli sit perus encorebiisi 絶望クリエイター, jota venytettiin ja venyttiin. Pompittiin siä takana muitten fanien kanssa ja Yui osotteli kauheesti sinne mun suuntaan, että tuus kuule sieltä takaa nyt tänne tänne eteen pitää hauskaa!! Siinä mun vieressä oli myös 2 jätkää, niin se myös huuteli niille että おとこーーー!!lol. Yui kyllä muutenkin niin huomas mut jo heti keikan alusta, että kappas, ulkkari. Olin aikalailla Mion edessä, mutta se keikkalava oli niin pieni kyllä. Sanaa en kyllä kauheesti nähny, jotenkin aina välillä kun kurkottelin vähän ja yhessä vaiheessa se heilutteli mulle sieltä kun kattelin siihen hahah. Hakua en nähny melkeimpä ollenkaan koko keikan aikana ja LiN kanssa välillä hukku, kun se on niin lyhytkin.Viiminen biisi oli sit perinteisesti starting over. Mulla alko tän biisin aikana oleen vähän tukala olo, varmaan osaks sen takia kun oli flunssa ja siä oli ihan sairaan huono ilma. Tän furissa oli myös paljon pomppimista ja olin loppua myöden, että ei pysty enääää.Ne sit heilutteli ja kiitteli meitä viä lopuks ja Yui niin selkeesti osotti muhun ja sano hymyillen osottaen muhun, että ありがとう!ilman mikkiä tai siis mitään. Se oli niiiin söpöö! Keikka sit päätty siinä ja hain kamat sieltä "narikasta" ja palasin takasin cheki jonoon, koska halusin ostaan sen päivän chekejä. Ostinkin sit muutaman ja sain kaikkien muiden chekin, paitsi LiNin, olin niin pettyny! Yritin keikan jälkeen vaihtaa viä jonkun kanssa, mutta ei siinä ketään oikein ollu ja palasinkin sit takas dormille.

Kuva täältä


Tulin sit takas ja K makas edelleen mun sängyssä ja olin et ookko sää nukkunu koko ajan? Se kyl väitti ettei se oo. Kävin sit viä illalla ostaan keikkaliput SIDin keikalle, joka on Tokiossa kuun lopussa!!!! Meen sinne sit A:n ja T:n kanssa, kun ne tulee mun kanssa sinne seikkaileen jouluks ja uudeks vuodeks. Voi vitsi, vähänkö oon innoissani, että nään SIDin livenä! Mao-nyan~ Näyttelin joskus Akin kuvia täällä dormissa oleville kavereille ja ne oli et huhhhuh, kuuma. haha. Esiintyyköhän se ilman paitaa tällä kertaa.. Aika tyyriit ne keikkaliput oli, mutta siinä on siis periaatteessa 5 keikkaa ja se kestää noin 6tuntia se keikka, hups.. :DD Ensin esiintyy SID ja sen jälkeen jokainen jäsen erikseen jonkun artistin/bändin kanssa. Nään myös Daigon livenä sen ansiosta! Tulee olemaan mielenkiintosta. Toivottavasti ei olla himo kaukana lavasta, että nähdäänki jotain. Nyt kun olis sellaset oopperakiikarit... K:n serkulla tosin on sellaset, sillä oli ne mukana siellä baseball pelissä. En kyl niitä lainaan aio kysyä. Mut vähänkö ois kätsyt!

Nyt täytyy jatkaa kokeisiin lukua. Tänään on 2 koetta, 1 kappale koe, yks pienempi testi. Keskiviikkona välikoe, torstaina välikoe, pitää tehä essee, sit ens viikolla 2 final examiä, + joku roleplay testi ja mahdollisesti vielä yks koe + esitelmä. Sit on sitä seuraavalla viikolla vielä esitys. Huhhuh. Mun on pakko tänään tehdä joku aikataulu, kuinka luen näihin. Kunhan pääsen kaikki läpi oon tyytyväinen ;A;

Seuraavaks sitten kuulumisia Osakan matkasta


Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti