maanantai 22. joulukuuta 2014

コドモドラゴン福岡


Käytiin tässä about viikko sit muutaman kaverin kanssa Hakatassa syömässä sushia ja napsin samalla vähän lisää kuvia näistä jouluvaloista.Koulu on siis viimein tältä lukukaudelta ohitte! Koerysät oli ja meni ja vaikka stressas oli vähän samalla sellanen ihan sama fiilis. Osa meni paljon aateltua paremmin ja oon kyl ihan tyytyväinen. Nyt saa sit parisen viikkoo rentoutua ihan täysin ilman et tarttee tehä mitään. Tai siis määhän olen menossa Tokioon huomisesta eteenpäin, että vaihteeks siis siellä pyöriskelyä. Tokiossa on aina ohjelmaa niin tulee varmaan päivittäin kirjoteltuakin. 

Eilen kävin sit vuoden viimisella Fukuokan keikalla! Codomo dragon jälleen ja ei vitsi, se on kyllä nii hyvä bändi livenä!! Tykkään. Mun niska on edelleen niin kipee tosin... mutta oli hauskaa! Lähin jonotteleen aika alusta asti heti fanikamoja, koska codomon tavarat myy aina jostain loppuun, ja oli tiettyjä tuotteita mitä halusin. Jouduinkin sit jonottaan tunnin, koska siä oli jo kiva jono. Halusin ostaa t-paidan M-kokoo, mutta eikös ne ollu sit menny kaikki, ei saakeli oikeesti.. kirosin. Otin sit S-koon, saas nähä miten tota tulee käytettyä. Kaikki muut haluamani jutut sain ostettua onneks.


Mulla oli siinä parisen tuntia ennen kun keikkapaikalle pääs sisälle, joten menin pääasiassa tenchikaan, yhteen maanalaseen ostoskeskukseen istuskeleen, koska siä oli lämmin ja wi-fi. Törmäsin siinä yhteen opeenkin sit, olin et oho. Lähin sit siinä 17:20 paikkeilla takasin päin ja oli alkanu sataa! Voi hemmetti.. mulla kastukin sit kengät ihan litimäriks ja mun täyty lisäks ostaa sateenvarjo, koska eihän mulla sellasta ollu mukana. Onneks on Daiso, 100yenin kauppa. Sateenvarjo 200yen, eli joku 1,5e oisko. Jonottelin sit keikkapaikan eessä ja sisälle päästyäni heitin kamani lokerikkoon ja menin ootteleen keikan alkamista. Keikka lähtikin käyntiin lähinnä uusilla biiseillä, jota niitten sinkuilla oli.

Tän biisin furi on vaan niin mahtavan hauska :D

Myös tän biisin furi on tosi hyvä! Kyllä saa niskat kipeeks.

Välispeakkejä ei hurjasti ollu. Ne puheli kuinka oli mahtavaa et ne pääs siirtyyn pienemmästä keikka salista isompaan. Ja siis joo, ehdottomasti hyvä juttu, nyt oli hyvä olla ja tilaa liikkua. Kun tuli encoren aika muutenkin jäsenet kun Hayatokin siinä vähän puheli ja ensimmäisenä oli vuorossa Chamu. Chamu sano et kun se puhuu aina niin totisia juttuja kun se on bändi leaderi, niin jos se vaihteeks puhuis vähän rennommin niinkun viimeks se puhu muun muassa ruoasta. No sepä päätti sit tällakin kertaa puhua ruoasti ja se kerto, et se käyny syömässä jotain ramenia, missä oli jotain basilikatomaatti juttuja, et vähän italialaiseen makuun. Eipä siittä kovin moni ollu kuullu, kun se kysy et kui moni ei tiedä tätä paikkaa. Seuraavaks oli sit Yume, joka puolestaan hoiti sit sen totisen puhumisen ja kiittelin ja oli hienoo et päästään isolle lavalla ja tulkaa ihmeessä muillekkin keikoilla, vaikka Fukuokasta on kyl varmaan vaikee lähtee kauemman Honshun saarelle. Seuraavaks sit Men-men, joka jotain sössi puheissaan ja nauratti sen takia yleisöö. Harmikseni en kyl muista enää mistä se puhu. Seuraavana oli sit vuorossa Kana, joka puhu kanssa jotain hassuja juttuja, mutta en muista, koska oli liian kiinnostunu Hayaton puheista, joka seuraavana astukin sit lavalle. Se nimittäin alkokin sit puhuun et me ollaan järkätty teille joululahja jo muuten näin etukäteen ja kaikki oli ihan et mitämitä? Ja se myös pyyteli anteeks kauheesti kun se ennen encoreen vaan häippäs lavalta sanomatta mitään ja sano et nyt kyl nous vähän kusi päähän. Sit se kyseli et ootteko te valmiita meijän lahjaan?


Encore alko sit tällä biisillä ja olin et vitsi, hyvä biisi! Mut siinä ei ollu kaikki. Ne joululahja mistä ne puhu, oli et Kiryu:n Mitsuki tuli lavalle tossa Hayaton asussa ja se laulo tän biisin! Kaikki oli ihan että mitä?!! Mulla meni hetki et, "ei too oo kyl Kiryun laulaja Mahiro vaan eiks toi oo se kitaristi..? Se tuli tänne laulaan..? Mitä täällä tapahtuu". Ja kyllä, siinä ne sit veti yhessä sen ja se oli ihan kun kopio ton ajan Hayatosta, ääni tietty vaan ihan erilainen. Biisin jälkeen ne sit vielä puhu siinä, että se ei ees ollu itseasiassa kukaan noitten jäsenistä, ketä oli pyytäny sitä, vaan Mitsuki oli ite tullu et "mää sit esiinnyn teijän livessä muuten tänään", mihin Hayato oli ollu vaan silmät pyöreinä että okei senpai!! lol Mitsuki oli kuulemma kans sit ainoona Kiryun jäsenenä jääny Fukuokaan, (niillä oli edellis päivänä keikka) ja palas sit itekseen Shinkansenilla samana iltana takasin Tokioon.  Mitsuki poistu sit takahuoneeseen ja keikka jatku viä parilla biisillä ja se oli siinä. Tykkään kyllä codomon keikoista paljon! Vauhtia ja menoo riittää.Mitsuki on siis punatukkanen tyyppi.


Tällasta tarttu mukaan. Niillä oli myös myynnissä huppari, mut siinä ei ollu ees bändin logoo tai mitään niin olin et olkoon. Kivempi toi paita oli. Uus chekifolder tarttu kanssa mukaan. Nyt on sit kaks codomolta, yaay. Yllättävän harva bändi niitä loppujen lopuks myy.


Keikan jälkeen kiersin sit pari kauppaa ja suuntasin sit Nakasuun päin. Oli tarkotus mennä käymään K:n työpaikalla, kattomassa millanen se on. Kun viimein löysin paikanpäälle, niin tosi viihtyisä ja miellyttävän tunnelmallinen irlantilainen pubi se oli! Sunnuntai ilta ja myöhänen aika niin muitakaan asiakkaita ei ollu niin hurjasti. Söin siinä sit illallisen, koska mulla oli kauhee nälkä ja odottelin että K:n vuoro loppuu ja tultiin yhessä sit takasin. Siinä samalla kun menin muuten K:n työpaikalla, löysin tällasia donkista!!


Tänään oli sit viiminen päivä Fukuokassa ennen kun lähden huomenna Tokioon päin. Iltapäivästä meillä oli tällanen lukuvuoden sulkemisseremonia juttu ja sen jälkeen riensin pakkaamaan. En ollu pakannu viä ollenkaan, mikä on aika poikkeevaa mulle, joka tykkään pakata jo monta päivää etukäteen. Lisäks piti viä pestä pyykkiä. Onneks nyt tossa on jo kaikki kuivia(kiitos ilmastointilaitteen) ja aamulla saan viimiset muutamat jutut laitettua laukkuun. Postiin oli muuten kolahtanu tällaset :) Ihana kortit sisällä! Jouluterkkuja myös sinne päin!♥


K sano, että se ehkä saattaa tulla lentokentälle huomenna. Saas nähä. Sillon kuitenkin koulua, mut sen pitäis kyllä ihan ehtiä tunnille. Japanilaisilla on koulua tän viikon loppuun asti ja sit niillä on noin viikon loma. Mutta en malta oottaa että pääsen Tokioon ja että nään A:n ja T:n pitkästä aikaa! Tosin samalla olis kiva viettää loma, etenkin joulu K:n kanssa, damnnn... No jos nyt nautin Tokiosta ja sit on taas aikaa. Japanilaisilla kun on lisäks kevät loma jostain helmikuun alusta Huhtikuun alkuun, niin voidaan sit sillon mennä johkin päin. Tosin mulla ei oo kun viikon loma ;A; epistä.

Mutta tosiaan, kun oon Tokioon päin menossa ja Tokiossa on paljon jännää ohjelmaa ja tekemistä (ainakin toivottavasti) niin kirjottelen melko varmasti päivittäin! Huomenna uutisia siis Tokiosta päin. Nähdään.


Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti