keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Osaka②: Mereneläviä


Perjantai aamuna oli nätti sää. Tosin sit kun pääsin viimein ulos oli ihan pirun kylmä. Hirvee tuuli. Meillä oli tapaaminen 11 aikoihin Hommachin asemalle, josta tarkotus oli jatkaa Osaka Kaiyukan akvaarioon.Oli oikeesti niin kylmä, en tiedä aiheuttiko mun flunssa vielä kylmemmän fiiliksen mulle. Oli mun sisko ja sen kaveri kyllä myös ihan jäässä, että ehkä se on ollu vaan mää. Ostin konbinista matkalla ruokaa ja käveltiin akvaariolle päin Osakakon asemalta.
Joku about 2000yeniä oli pääsymaksu aikuiselta tänne.


Tuolla akvaariossa otettiin ensin liukuportaat tonne rakennuksen yläkertaan asti ja sieltä sit laskeudutaan kerros kerrokselta alemmas. Jännästi tehty.


Nää saukot oli niin söpöjä ja leikki siä aitauksessa!


Tää otti rennosti ja pesi käpäliään.Hylkeitä. Ihmeteltiin mitä tää hommaa.
Tää kala oli niin iso! Se on siis valashai.

Mikä ihme tää kala on? Se oli tosi hämmentävä. Halusin jäädä vaan tuijottaan sitä. Se vaikutti niin surkeelta ;A; //Selvisi, että se on möhkäkala.

Olin että tällasia pusuhuulikaloja on siis oikeesti olemassa..? Se ei oo vaan piirretty juttu.

Kovis rapu.
Nää ällötti mua niin paljon..
Sit mentiin antarktikselle.

Madagascar..?Sit sai silitellä kaloja.Sitten sademetsään. Kaikilla oli päiväuniaika.

Mentiin sit läheiseen ostoskeskukseen kun saatiin kierrettyä ja löysin sieltä tällasia kitkatteja! Maistuu ehkä vähän kahvimaiselle..?


32 popcorni makua???


Ostin sit maskeja, kun mun olo alko oleen sellanen, että nenä on niin tukossa, että joutuu hengitään nenän kautta. Mietin että ainakaan ei tartte miettiä miltä näytää, kun maskin laittaa naamaansa. Kätevää! Jostakin syystä mun sisko kanssa laitto sellasen sit.


Ja mikäs sen sopivampaa kun mennä uiskentelevien kalojen kattelemisen jälkeen nauttimaan sushia... Mentiin Sushiroohon syömään sit. Kauheen vaikee löytää Sushiroota Osakassa. Kaikki ihan pikkupaikoissa.. Onneks siinä parin pysäkin päässä matkalla nambaan päin Kujossa, oli Sushiroo, niin pysähdyttiin sit siihen! Pääsi noikin kattomaan kuinka kaitensushi toimii, vaikka ei ne oikein sushia syöny. Sushiroohon mentiinkin just sen takia, kun sieltä saa ramenia, ja uppopaistettua yms muutakin ruokaa kun pelkkaa sushia kalalla. Tykästy noi sit muutamaan sushiin, jossa ei ollu kalaa kyllä.Sushiroossa sit jotenkin tuli puheeks, että mun sisko ei oo lukenu mun blogia ja näytin sille yhtä kuvaa mun Kumamoton matkalta, ja kysyin että tiiäkkö sää tästä siis mitään..? Ja se oli vaan ihan pihalla ja sanoin että me seurustellaan ja se oli ihan että mitä?! Kerros nyt sit kaikki ja sit loppujen lopuks sisko ja sen kaveri nauro että "ihan siskoonsa tullu" lol. Ne nauro samaa jo torstaisella izakayalla, kun join ekan juoman aika nopee että "joko sää sen joit?!" "ihan kun siskonsa" lol vai että sellasta!!
Saatiin syötyä niin lähettiin sit Nambaan ja Shisaibashi-sujulle shoppaileen vähän.

Löysin yhdet kengät ja käytiin sit viä istumassa kahvilassa hetken aikaa ennen hotellille paluuta. Palattiin joskus 8 aikoihin hotelleillemme ja puhuttiin et mentäis seuraavana päivänä käymään siellä Osakan linnassa.

Huomenissa taas lisää Osakasta!


Milla ☆2 kommenttia:

 1. Luulisin et toi "iso kala" on valashai... Toi hassun näköinen muistuttaa möhkäkalaa, mut en yhtää hahmota minkä kokoinen tuo tossa kuvassa on? Luulin et ne ois kaikki jättimäisiä. Ehkä se on joku etäinen serkku sit tai keskenkasvuinen jos se onki pieni. :D

  Näin just viime yönä unta et menin eläintarhaan. Ois kyl hauska käydä oikeestikin. Tai sit tälläses paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi möhkäkala oli siis joku varmaa metrin kokonen tyyliin. Se näytti niin surulliselta ja se oli ihan yksin siinä aitauksessa.
   Sun täytyy tehdä matka lintsin sea worldiin! Se on ihan kiva paikka kanssa.

   Poista