keskiviikko 24. joulukuuta 2014

メリークリスマス


Lähdettiin tänään matkaan joskus siinä 12 maissa ja just kun astuttiin ulos huoneesta, meille oltiin tuomassa hostellilta joululahjaa! Yllätyttiin.


Otettiin sit juna Harajukuun päin. Mentiin ensin käymään Meiji pyhäköllä. Siellä oli paljon valmisteluja uutta vuotta varten. Suunniteltiin vähän, et mentäis uutena vuonna ensin Shibuyaan kun vuos vaihtuu ja sit sen jälkeen tänne pyhäkölle. Täällä on kyllä varmaan ihan järkyttävä tungos, mutta oishan se hieno käydä täällä sillon.
Ostettiin sit omikujit. Ne oli vähän erilaisia, mitä olin tottunu.


Käveltiin sit takasin Harajukuun päin ja mentiin vähän shoppaileen. Käytiin myös yhessä levykaupassa ja olin ihan että tosiaan... nää on mun kavereita, ne kuuntelee osakseen samantyylistä musaa kun mää, ne jopa ostaa täältä kaupasta jotain, omg.. en ole ainoa.


Käytiin syömässä välissä sukiyassa, halppispaikassa ja mentiin vielä vähän kierteleen Harajukun pienempiä katuja.

Päädyttiin sit viimein Omotesandolle kattomaan jouluvaloja, kun tuli viimein vähän pimeempääkin.


Kello oli vasta vähän päälle viis, niin otettiin juna Shibuyaan. Shibuyassa riitti ihmisiä, niinkun aina.Mentiin käymään taas One piece kaupassa! A:lla meni pää ihan sekasin, haluan kaikki -fiilis. Siellä oli vaihtunu se toinen animukauppa ja tällä kertaa juttuja Diabolic loverssista. 


En tajunnu ensin ihan et mitä varten tää oli mut sit...


.. A kekkas heti.
Voit ottaa myös purikuran strawhattien kanssa.


Jatkettiin sit matkaa ja käytiin muutamassa kaupassa. Olin järkyttyny kun Book Off oli muuttu ヤフOff:iksi!! Samanlainen se edelleen oli, mikshän sen nimi muuttu.


Loftin portaissa oli "ota portaat, menetät myös kaloreita samalla" fiilis. Naurettiin vähän. Vähän vaan. Mentiin sit Starbucksiin istumaan ja katteltiin ihmisten menoo. Vähän väliä näky hassusti pukeutuneita ihmisiä. Yhessä vaiheessa jotkut nuoret soitteli musiikkia niin poliisi tuli ja vei ne mukanaan.. että sellasta. Ei riekkumista Shibuyassa.
Jotain tyyppiä kannettiin epämääräsesti jossai veneessä..? Ja noita joulupukki ja tonttu ja poro moottoripyöräilijöitä oli niin paljon ja niitä tuli vähän väliä!Palattiin sit takas hostellille joskus kymmenen jälkeen ja oon vaan niin väsyny, haluun nukkumaan. Siks en kauheesti jaksanu mitään erikoista kirjotellakkaan. Nauttikaa kuvista sen sijaan.

Hieman erilainen joulu tällä kertaa. Ei tunnu ees kovin miltään joululta. Normi päivä muitten joukossa. Kakkuakaan en ees syöny, koska en kakusta niin välitä. A osti kyllä konbinista sit kakun itelleen ja söi sen tossa vähän aikaa sit. Paketissa oli kaks erilaista kakkua ja toinen oli kuulemma ihan hirveetä ja toinen ihan ok, ei kovin kakkumainen vaan aika höttönen. Huomenna A ja T saa kulkee kaksistaan ja suunnistaa Tokion maailmassa kun minä löydän tieni kahdelle, kyllä kahdelle, keikalle!! Oh yes.

Huomenna taas lisää juttuja. Yritän muistaa ottaa kuvia myös.


Hyvää joulua kaikille, missä päin olettekaan!


Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti