keskiviikko 13. tammikuuta 2016

コドモドラゴン東京


Lauantaina oli T:n synttärit ja kävin ostaan sille aamulla mansikoita. Oisin halunnu ostaa myös kakunpalan, mutta niitä ei löytyny D: Hyvää synttäriä!

  ☆∧,∧☆
 ☆。◇(・ω・`)◇。☆
| ̄ ̄ ∪ ̄∪ ̄   ̄|
| HappyBirthDay! |
|_______|


Lauantaina oli sit myös tosiaan codomo dragonin keikka, minä olin aivan fiiliksissä. Niillä oli sadas oneman-keikka ja sen vuoks niitten keikkaliput oli "pari-lippuja", eli yhdellä lipulla pääsi kaks ihmistä sisään. Tämä oli myös sen takia, koska Zepp Tokyo on aika iso keikkapaikka ja he tuskin olis saanu sitä niin täyteen. Hyvää markkinointia myös, koska monet varmasti kutsu kaverinsa mukaan, kun ilmatteeks pääsee. Niinkun minä pyysin T:n mukaan. Tällä kertaa kyseessä oli myös kiertueen päätöskeikka.

Aamulla kun saatiin heräiltyä lähdettiin sinne Ikebukuron levykauppaan siinä toivossa, että sieltä tekis hyviä löytöjä.Ikebukuron myymälä oli TAAS muuttanu, mitä sitä nyt täytyy niin usein muuttaa?! Niitten valikoima on typistyny ihan sikana ja siellä ei ollukkaan ale-hyllyä lainkaa, vaikka niitten blogissa oli, että nyt viiminen ale.. just joo. Sattu siittä yks laukku mukaan, mutta toiveissa oli löytää levyjä ja chekejä :( Onneks ei kuitenkaan ihan turha reissu kaukaiseen Ikebukuroon. T:kin onnistu löytään etsimänsä paidan Ikebukurosta. Otettiin sit juna kohti Odaibaa.

Odaibassa mietittiin mihin meijän oikein täytyy lähtee ja selvis et Zepp Tokyo on ihan ton maailmanpyörän alla. Suunnattiin sinne ostamaan tavaraan myyntipöydiltä.

Siellä se digimon-rakennus taas on.

Mentiin sit tosiaan Palette town -nimiseen ostoskeskukseen. Täällä mun ei tullu viimekerralla käyty ollenkaan.


Ihmiset jonottikin edelleen myyntipöydille.Jono oli paljon pidempi kun odotettiin, mut se edisty mukavasti ja meni ehkä vaan 40min. Kaikki osti lähinnä chekejä niin jono eteni nopeasti. Seisoskeltiin siinä joku vartin verran, kun minä etsin ihmisiä, kenen kanssa saisin vaihdeltua mun chekejä. Sain taas kolme chamua... oon ihan varma et ne piruuttaan ottaa chamusta eniten chekejä ja nauraa kun kaikki kiroo et miks chamuja on näin paljon?! Sain onneks vaihettua mukavasti(en tosin chamuja, koska kaikki yritti vaihtaa chamun chekejä...) ja mentiin sit Palette towniin katselemaan. Ja vitsi se oli upee :O


Toi katto oli matala niin tuntu kun noi pilvet olis liikkunu sun kanssa kun kävelet. Lisäks siä soi ihme taustamusiikki koko ajan. Löyty myös joku kirkko ja iso suihkulähde.Napattiin vähän evästä naamaan ja mentiin sit ZEPPin eteen ootteleen joskus viiden jälkeen. Ihmisiä riitti. Loppujen lopuks A-lippuja oli vaan 450 paikkeilla, mutta koska tällä keikalla oli "pari-liput" eli yhdellä lipulla sai mennä kaks, ihmisiä oli oikeesti paljon enemmän. A-lippujen jälkeen meni vielä B ja B+ liput ja meillä oli viimein C51 lippu.


Bändi oli saanu paljon kukkalähetyksiä onnitteluks sadannesta oneman-livestä.

Heitettiin sit kamat lokerikkoon ja siirryttiin lavan puolelle. Sali olikin tullu aika täyteen ja olin aika samalla paikalla kun Zepp Fukuokassa. Näin lavalla aivan loistavasti, ketään ei ollu eessä ja T:llä tais myös olla hyvät näkymät. Keikka lähti käyntiin aika raskailla biiseillä ja tukkaa sai heiluttaa vaikka kuinka. Tuli vähän harvinaisempiakin biisejä joita en ite ollu kuullu kun vaan kerran ja sit tuli muutama biisi mitä en muista kuulleeni ollenkaan livenä. Ja ihan kun ois tullu biisi mitä en ois kuullu ollenkaan?! Olin hyvin hämmentynyt, että voiko olla?! Nyt kun katson settilistaa niin kyllä, siellä on yks biisi, mitä en oo kuullu. Uskomatonta. Tokion faneista sen verran, että ne on paljon parempia furitsukessa verrattuna Fukuokaan.. :DD  Codomo dragonilla on myös tapana tehdä keikka dvd aina kiertueen päätöskeikasta ja tällakin kertaa kamerat pyöri siä koko ajan. Keväällä varmaan ilmestyy kauppoihin, täytyy ehottomasti ostaa.

Tällä keikalla tajusin et tän biisin furi on aivan mahtavan hauska

En viitti kauheesti taas linkkailla just tein vähän aika sit postauksen, niin voitten klikata tästä jos kiinnostaa kuunnella lisää!

Laitan tähän muistoksi keikan settilistan, kun chamu viitti julkasta sen amebassa.

1.シリアルキラー
2.クロトアカ
3.FACE TO FAKE
4.アリア
5.Can't Stop MAD Teen's
6.TETRA
7.修羅
8.アネモネ
9.i'm crying alone on the battle field
10.DIVA
11.FOX7
12.RAD MUSIC‼︎
13.ヒューマンエラー
14.ISOLATION
15.Sick!?
16.御礼参り
17.WARUAGAKI
<アンコール>
1.RIGHT EVIL
2.64
3.NEPENTHES.

Mutta keikka eteni tosiaan aika raskaasti ja sit 7 biisin jälkeen Hayato oli et "pidetäänkö pieni breikki?" ja se piti välispeakin, jonka aikana se puhu kuinka codomo dragon on nyt just keskellä unelmansa toteuttamista, koska he pystyivät itse pitämään keikan Zepp Tokiolla. Se puhu kuinka sillon kun ne alotti ne ei haaveili, mutta ei ikinä uskonu pääsenvänsä näin pitkälle, tänne asti tuleminen oli vaan unelma. He ei tienny mitä heidän ois pitäny tehny, jotta ne pääsis näin pitkälle. Ne yritti tehdä hyviä biisejä ja musiikkia, mutta ne tajus että yksin ne ei pysty siihen, vaan tarvitaan myös faneja ja muita ihmisiä tukeen heitä. Sit heitä onnisti kun ne pääsi B.P.Recodsin kirjoille ja pysty seuraan senpaitten toimintaa ja että kuinka ne on oikeesti niin kiitollisia niille. Se oli selkeesti hyvin henkilökohtanen puhe. Se päätti tän puheen, että pitäkää tekin kiinni unelmistanne ja ei oo mitään syytä luovuttaa, vaikka tällä hetkellä tuntuu, että ei tiedä miten sen muka ikinä onnistuis toteuttaan. Et jos ootte hukassa, niin kuunnelkaa mun ääntä ja antakaa mun auttaa teitä löytää se tie, jotta pääsisitte etenee sillä matkalla. Tän puheen jälkeen ne soittikin sit anemonen.

Anemone tuli pitkästä aikaa livejä. Tykkään tästä paljon ja oon kuullu sen vaan kerran livenä mielestäni.

Heti tän yhden rauhallisemman biisin jälkeen bändi kuitenkin jatko samaan tahtiin kun aikasemmin ja se oli taas menoo :D. Kun tuli sit seuraavien mc:ttein vuoro, jokainen jäsen puhu kerrallaan. Chamu alotti ja tapansa mukaan kiitteli kaikesta ja sitä nimitettiinkin しっかり者 eli tällanen järkevä tyyppi, joka aina hoitaa hommansa. Seuraavaks vuorossa tais olla men-men..? Se taas tapansa mukaan hölmöili siellä jotain ja sit se puhu myös kuinka se pikkusisko oli tullu tänään ekaa kertaa kattomaan isoveljensä keikkaa. Kaikki alko sit kuikuileen yläkertaa ja se pikkusisko heilutteli sieltä (en nähny kun käden) ja men-men oli et "HEI!! Älkää kuikuilko sinne ja ettikö mun siskoo! Teidän kuuluu kattoo meitä, älkää kattoko muualle!! Me ollaan se ketä te haluutte nähdä!" Hahah. Se jatko sit et kuinka se on aina vähän pitäny salassa millasta musiikkia se soittaa ja ei oo kauheesti puhunu siittä, koska no, v-kei, "isoveli vähän meikkailee ja soittelee musaa tällasissa erikoisissa vaatteissa muttein poikien kanssa" lol jotenkin noin se sano. Men-men yllytettiin sit tekeen encore-call ja se huudatti meitä sit siinä ja kun se sai sen tehtyä Hayato oli et "ooksää noin hermostunu?" ja muut naureskeli vähän siinä. Seuraavaks olikin sit Kana, joka oli et "kuulitteks te hei ton Hayaton puheen aikasemmin, ennen anemonee? Siis ihan hirveetä!" Tää oli siks koska Kana oli kieltäny nimenomaan pitämästä mitään koskettavia puheita ennen biisejä, joissa sillä on kitarasoolo. Blogista luin, että se oli sit alkanu vetisteleen siä lavalla sen biisin aikana. Mää en huomannu mitään, todennäkösesti ehkä siks et tuijotin Hayatoo ehkä sellaset 70% keikasta hehehehe... Mutta joo se ei tykänny yhtää ja usko et Hayato teki sen varmaa tarkotuksella. Tais se siinä jotain muutakin puhua, mutta toi jäi mieleen. Yume puolestaan sit.. mitähän se puhu. Ainii ja Yume ja Kana oli tällä keikalla vaihtanu paikkoja. Kana oli lavan vasemmalla puolella ja Yume oikeella. Ihmettelin aluks et hetkonen, eikös Kana oo se ykköskitaristi..? Mitähän täälä tapahtuu. Mutta sekin selvis sit keikan aikana. Mutta mitähän se Yume höpötti.. Sen puhe oli aika lyhyt ja se sano puheen lopussaan, et pidetään tänään hauskaa ja Hayato oli siihen et "onks sulle oikeesti ok lopettaa tohon? lol" ja se oli et juuuu jonka jälkeen vaihtu sit taas Hayaton puheenvuoroon. Se oli et näytetään nyt meijän senpaille kuinka me saadaa aikaseks mahtavin keikka, et mennään loppuun asti näyttävästi ja yritti saada meitä innostuun siinä.

Tää biisi tuli sit aika loppupuolella ja tää on niin mahtava livenä, rakasta sitä furia. T sano että se niin kuoli tän aikana, ihan kamalaa kuulemma. 


Pian olikin sit encore-huudon aika. Jäsenet palas suhtkoht nopeesti takas lavalle ja ne veti viä 3 biisiä loppuun. Encoren loputtua tuli kuulutus että "keikka on nyt loppunut", mutta suurin osa faneista jäi edelleen huutaan toiseen kertaan encoree. Kattottiin hetken, mutta kun se kuulutus tuli uudestaan oltiin et joo, eiköhän tää ollu tässä, ja lähettiin hakee kamoja lokerikosta, joka oli ihan salin oven vastapäätä. No otetaan kamoja ja saan just puettua takin päälle ja T katoo vessaan korjaan tukkaansa kun yhtäkkiä kuuluu kiljahtelua salista. Sali on jo puolityhjä, koska keikan jälkeen sai two-shot kuvan haluamansa jäsenen kanssa, jos osti keikka dvd:n, niin ihmiset oli menny sinne jonottaa. T kurkkaa ulos vessasta ja oon et "tuu äkkiä, ota kamas!" ja oltiinkin siinä puolessa välissä salia. Meidän edessäkin oli paljon tyhjää ja Hayato oli et "mitä hittoo!! Mihin nää kaikki katos??!! Siis mihin tää kato kävi, eihän tässä oo mitää järkee! Tulkaa nyt hei eteenpäin, täyttäkää nää tyhjät välit" ja osa ihmisistä liikkukin sit lähemmäs lavaa. Hayato viä jatko et "tää on sit tosi harvinaista ja melkein ennenkuulumatonta et tällasta tapahtuu, et älkää sit ajateltko et näin käy aina et tullaan viä toisen kerran." Ne veti sit loppuun viä waruagakin (eka video) tokaan kertaan ja siinä on kyl nii hauska furi. Jos jäsenet ei aiemmin nähny meitä hyvin, niin nyt ainakin näki. Oltiin muuten ainoot ulkkarit T:n kanssa. Tän biisin jälkeen keikka oli sit oikeesti ohi ja hetken ihmeteltiin ulkona olevaa menoo T:n kanssa ennen kun jatkettiin sit matkaa.Nappasin nämä twitteristä. Me ollaan tua oikeelle takana, tunnistan meijän pyyhkeet.

Keikan alkuvaiheessa Hayato vähän kun ois osottanu sinne meihin et "heeeeyy!" tyyliin, mut voi olla et se osotti vaan kakkoskerrokseen joillekkin kavereilleen? Lähetin vaan sille aikasemmin viestin amebassa, et Fukuokan keikka oli mahtava ja pääsen muuten tuleen myös Tokioon ja tuon myös blondin kaverini paikan päälle tällä kertaa. Joten ehkä voin mielessäni aatella, että se osotti meihin lol.
Oltiin haluttu käydä ennen keikkaa ottaa purikura, muttei löydetty niitä mistään. Keikan jälkeen katottiin et hei, mitäs ton maailmanpyörän jälkeen on ja siellähän se pelihalli sit oli, jossa myös purikurat. Päästiin sit ottaan vielä sellanenkin, jee! Tosin tein typon tai unohdin pienen osan merkkiä, kun kirjotin codomo dragonin katakanoilla ja vähän raivostuttaa ja hävettää ja naurattaa ja itkettää että kuinka voin olla niin tyhmä.Tässä mitä keikalta tarttui käteen. Chekit, flaikut ja välkkelehtivät sormukset, joita käytetään keikalla. T oli aika vaikuttunu sen ilmeestä päätelleen, kun keikka alko ja kaikki laitto päälle niitten sormukset ja sali oli muuten pimeenä :DOstin kaiken kaikkiaan 8 chekiä, mut myin sit yhden T:lle. Jälkeenpäin mietin, kuinka kehtasin myydä Hayaton poies?!!?!?!?! Mutta sit muistan, että mulla on lähes samanlainen cheki jo, että ainii, siksi se oli. Annoin myös yhden Chamu chekin T:lle synttärilahjaks, joten loppujen lopuksi siis 6 chekiä.

Tässä hylkäämäni Hayato. Forgive me.

Keikan loputtu käveltiin sit asemalle ja saatiinkin useempi flaikku bändimiehiltä, ketkä oli jakamassa flaikkuja keikan jälkeen Odaibassa. Mietin kuinka ne tunnisti et ollaan tulossa keikalta, mut tunnistin sit ite et hei, toi äijä oli siä keikalla kanssa. Ja nii, eiköhän me oltu T:n kanssa aika silmiin pistävä näkemys kaikkien niitten japanilaisten keskellä. Otettiin sit juna takasin hotellille ja hengattiin hetki hotellilla, kunnes lähettiin käveleen Shinagawan keskustaan päin ruoan toiveessa. Ei oltu syöty viä kunnon ruokaa ja kello oli joku yli 22, huui.. Olin sillon heti Shinagawaan saavuttuani huomannu et sieltä saa lehmän kieltä ja houkutti vähän. Kierrettiin ja päädyttiin kattoo niitten menua ja mentiinkin sit sinne syömään. Mun pettymykseks mun liha oli vähän sitkeetä, toi mikä oli grillattua :( Viimeks kun söin lehmän kieltä se oli niin taivaallista. Mut toi kastike, siinä oli niin mureeta lihaa että ai että, herkkua. Oltiin ihan täynnä ja mietittiin josko oltais menty karaokeen, mut tsekattiin hintoja ja ne oli pirun kalliita, hyi.


Kaduilla pyöri kuitenkin paljon karaoken sisäänheittäjiä ja yks niistä kysy meiltä, että miten ois karaoke ja kysyin et no paljon maksain jos menis tunniks ja se anto meille vähän alennusta ja päädyttiin sit meneen. Joysoundin karaokepaikka ja vähänkö se oli upein karaokehuone missä oon ollu! Kuvat on kamalia, mutta se huone oli upee. T:kin oli ihan et ei hitto!


Pakko ostaa kyl uus puhelin, järkyttävä kuvanlaatu. Kateus iski kun näin T:n iphonen kuvanlaadun lol. Ja mun puhelin jumittaa taas jälleen aivan saakelisti, menee hermo aina kun sitä käyttää. 

Laulettiin sit tunnin verran, kunnes palattiin takasin hotellille melkein pissa housussa, kun unohettiin käydä vessassa, Kello tuli jo puol kaks ja oltiin et hehheh, tässähän pitää jo kaheksan maissa herätä, et ehtii aamulla lennolla. Loppujen lopuks nukuin ehkä 4h.

Viimeinen osa huomenna!

Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti