tiistai 12. tammikuuta 2016

Raha katoaa


Perjantai aamuna nukuttiin vähän pitempään, kun yöunet jäi vähille edellisyönä. Päästiin sit lähteen joskus puolen päivän jälkeen ja otettiin suunnaks Shinjuku. Me mentiin tänään viimeinkin shoppaileen ja ensin oli tiedossa levykaupat. Voi hitto oikeesti. Oltiin kun lapset karkkikaupassa.

Naurettiin tälle näkymälle Shinagawassa. Joku oli laittanu futoninsa ikkunasta tuulettuun :DD Käyhän se niinkin.Viimein Shinjuku! Levyjä, chekejä, oheiskamaa....!!!!! T hämmästeli et tältäkö Shinjuku näyttää päivällä. Se ei ollu käyny siä kun pimeellä näemmä.Poikettiin konbiniin ja ostettiin lisäaamupalaa. Sit shoppailtiin ahkerasti. Levykaupat oli Shinjukussakin muuttanu molemmat uusiin tiloihin. Onneks ne sattu osuun silmään, muuten oltais oltu hukassa. Ai että sitä valikoimaa. Ja alennusmyynnit! Ihanaa. Voiko paremmin mennä.

Shinjukun jälkeen jatkettiin matkaamme Harajukuun. Harajukussa oli vaatteiden shoppailun lisäks myös yksi levykauppa. Tokio, oot kyllä ihana. Harajukussa oli onneks vähän väljempää tänään, oli mukava kulkee ympäriinsä. Sain tuliaisiakin ostettua, jes! Mietin vaan, et kuinka raahaan kaikki kamat Fukuokaan?Ja Harajuku on tietenkin crepejen maailma! Harajukussa on ehottomasti parhaat crepet. Viime kerralla Tokiossa käydessä en tajunnu ostaa, mut nyt en tehny sitä virhettä. Oli hyvää.Harajukussa on myös tällanen upee kattoterassi, joka oli valaistu jouluvaloilla. En ois tienny tän olemassa olosta, ellen ois kattonu jotain videoo aikoinaan Rachel&Junin youtubesta. Ne kävi täällä joskus kesällä ja olin et mitä, onko siä talon katolla tollanen paikka. Varmasti aivan ihana terassa kesällä.


Täällä oli kaikkee kori- ja aurinkotuoleja ja penkkejä, joissa istuskella. Oli paljon pariskuntia liikkeellä treffeillä.
Harajukun jälkeen käveltiin tota vasemman puoleista tietä pitkin sit Shibuyaan. Haluttiin käydä Ikebukuron levykaupassa, mutta luultiin et se menee kiinni 20 kuten muutkin myymälät. Kello tuli just 19:15 niin oltiin et ei ihan keretä kiireettä sinne. Ikebukuro on aika kaukana Shinagawasta, mut päätettiin et no mennään sit huomen aamulla. Mut myöhemmin illalla meille sit selvis, et just se liike olikin auki 21 asti, vähänkö kirottiin... Mutta suunnattiin siis kohti Shinjukua. Katteltiin matkalla löytyiskö jotain paikkaa, missä syödä ja päädyttiin yhteen soba-paikkaan, jossa kävin kun ekan kerran kävin Japanissa. Edelleen se oli siä pystyssä. Käveltiin vähän ympäriinsä ja päädyttiin sit Starbucksiin. Saatiin superhyvät paikat ja katteltiin tän risteyksen menoo joku tunnin verran ja istuskeltiin ihan rauhassa.Meillä alko tulee väsy kaikesta kävelystä ja kamojen raahaamisesta ja lähettiinkin sit kymmenen maissa kohti Shinagawaa.


Hachikolla oli tollanen uuden vuoden juttu kaulassaan :D


Hotellille kun päästiin alettiin katteleen päivän ostoksia ja tuijotettiin tv:tä. T alko myös värjään hiuksiaan keskellä yötä. Tässä mun levyostokset. Niitä tuli ostettua aika paljon. Mut edullisesti sain kaikki, oisko ollu tyyliin 60e yhteishinta levyille + chekeille. Osa näistä levyistä oli myös ihan uusia ja avaamattomia, vaan 100yen hinta.
Lisäks Harajukusta tarttu mukaan tällanen huivi. Kattelin näitä huiveja jo vuos sit, mut en raaskinu ostaa. Tällä kertaa olin et jos nään niitä viä nii ostan ehottomasti. Mulla oli hirveen vaikee valita kahden värin välillä, mut päädyin sit tähän. Tää on niin ihanan pehmee ja lämmin.


Minä aloin sit koisimaan kun T vielä värjäili tukkaansa. 

Lauantaina oli myös tiedossa oikein mukavaa ohjelmaa, tuskinpa maltoin oottaa..!

Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti