torstai 14. tammikuuta 2016

Koti kutsuu


Sunnuntai aamuna heräiltiin superväsyneinä. Pakkailtiin ja kirjauduttiin ulos hotellista ja sanottiin T:n kanssa heipat sit Shinagawan asemalla. T jatko matkaansa Shinkansenilla Osakaan ja minä Tokion asemalle, josta jälleen Naritalle. Tokion asemalla oli vilskettä, ja bussipysäkillä äänekkäitä aasialaisia, jotka alko siinä hetken aikaa seisomisen jälkeen ärsyttää.


Pääsin siittä bussin kyytiin helposti ja koko matkan Naritalle tutkistelin yahoo auctionsia, jos sieltä löytyis yks codomo dragonin dvd edullisesti. Naritalla jäin pois kyydistä terminaali 1:llä. Tällä terminaalilla en ollu käyny koskaan kunnolla. Mulla on jonkin verran aikaa ennen lentokoneen lähtöö niin kiertelin kauppoja ja kattelin lentokoneitten nousua.

Löysin jälleen uusia kitkat makuja, mitä en ollu nähny ennen ja sorruin ostamaan.


Tää uji matcha on ihan parasta vihree tee tyyppisen makusia kitkatteja mitä oon ikinä syöny. Tai no, matcha on kuitenkin vähän erilainen kun vihree tee, joka on rokucha japaniks. Tää olikin vähän makeempi kun vihree tee ja ei niin karvas maku. Harmi, etten tajunnu ostaa kun tällasen yhen pienen paketin. Täytyy kattoo, jos joskus jossai näkyy niin ostaa lisää.


Tässä sit muut maut: hazelnut, azuki piirakka ja Kumamoto tee. 

Menin sit viimein turvatarkastuksen läpi ja oottelin lentokoneeseen pääsemistä. Lento meni mukavasti nukkuessa ja Fukuokaan kun pääsin otin suoraan metron kotiin. Menin tosin supermarketin kautta kotiin ja olin kamalaa kantaa kaikki laukkuja, ne oli niin painavia. Kotona olin että "täällä taas" ja purin laukkuni ja rentouduin vaan kotona loppupäivän.

Tässä vielä koottuna Tokion ostokset + sit tulaiset, mitkä ei näy tässä.

Tää oli tuliainen töihin FujiQ:sta.

Tässä on sit taas käyty töissä ja arkeen on palattu. Vielä on muutama viikko jäljellä harkkaa ja sen jälkeen täytyykin kirjottaa raportti ja pitäis myös tehdä täältä etänä oppariin liittyviä juttuja. Täyttä rentoutumista ei siis tiedossa..! Oppari alkaa stressaa pikkuhiljaa, mut eiköhän siittä selviä kun ottaa askel kerrallaan.

Nyt on viikonloppuna gazeten keikka täällä Fukuokassa ja ajattelin mennä kattomaan, millasta on meno Japanin keikalla. Tosin mullon surkee paikkanumero, ihan taaimmaisena, mutta silti varmaan niin paljon mukavempaa kun Suomessa. Rakastan oikeesti keikkoja Japanissa! Kaikki se furitsuke ja se fiilis, Suomessa kaikki on hirveetä ahtautumista ja änkemistä ja vaan nyrkin heiluttamista. Mutta joo, sitten kun Suomeen palaa, kyllä sitä taas Suomessa tulee keikoille mentyä, mutta haikailen mielessäni Japanin keikkojen tunnelmaa. Gazettehan tulee kanssa Suomeen ja sinne ostinkin jo lipun. Sillain vähän kauhistuttaa, kun tuun kyllä niin heti automaattisesti vertaan sitä menoo. Mutta eipä voi mitään. Sellasta se on erimaissa.

Mutta tässäpä nämä päivät kulkee ja niin se Japanissa asuminenkin alkaa kohta käymään kohti loppuaan..!

Milla ☆


4 kommenttia:

 1. Tuleeks Gazette Suomeen!? Milloin ja minne? Mun kaveri on niin haaveillu niitten keikasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä tulevat jälleen. Kesäkuussa 10. päivä, Helsingin the circus keikkapaikalle. Liput tuli myyntiin maanantaina, mutta vielä näyttää löytyvän ainakin normilippuja keikalle, joten ei kun ostamaan :)
   http://www.lippupalvelu.fi/event/the-gazette-lippuja/172201

   Poista
  2. Kiitti vastauksesta! Liput varattu! Ei tarvinnu kahta kertaa kysyä kaverilta et "lähekkö mun kaa Gazettea kattomaan kesäkuussa" :D

   Tykkään sun blogista tosi paljon! Kävin itte Japanissa ekaa kertaa viime keväänä ja koko ajan haaveilen/suunnittelen et millon taas pääsis. Tän blogin kautta on kiva aina fiilistellä Japania! Tsemppiä opparin tekoon!

   T:A-L

   Poista
  3. Kiitos, kiva kuulla! Toivottavasti pääset käymään taas pian.
   Kiitos, sitä tarvitaan, opparin teko on vielä niin harmaan pilven takana et ehkä pikkuhiljaa alkaa kauhistuttaa..

   Poista