sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Äärimmäistä säätä


Fukuokaan on nyt luvattu "äärimmäistä säätä". Täällä sataa lunta kolmena päivänä :D Ihmisiä kehotettiin välttään ulos menemistä ja et hamstratkaa ruokaa viikonlopuks. No jaa, eilen ei juuri tullu kyllä mitään. Pari iltaista kuvaa. Vähän sateli, mutta hetihän se suli.
Menin käymään jumble storessa ja kokelin ison kasan vaatteita, mut päädyin ostaan ittelleni vaan housut. Ne oli aika hyvä löyty, osu sattumalta silmään. Olis ollu myös yhdet toiset aivan ihanat sellaset kukkakuviolliset housut ja just sen väriset, mitä oon hakenu, mut niissä oli mittasuhteet ihan oudot. Meni päälle mut ei niitä ois ollu mukava käyttää.

Miks nää näyttää joltain skeittaajan housuilta tässä hahah

Löysin kaverille marvelin hamoisen.


Japanissa on isoissa risteyksissä mistä menee koululaisia tällasia lippuja, joita sit vanhemmat tmv. voi heilutella et nyt on lapsia liikenteessä. Vaikka liikennevalot siis myös löytyy.Ei paljon lunta näy, vaikka luvattiin.
Löysin donkista taas jänniä kitkatteja! Nää oli hyviä.


Hermoilin eilen sen kurssin ekan tehtävän kanssa ja sain sen valmiiks, aahh ihanaa. 4 jäljellä. Nyt oon lueskellu toisen tehtävän teoriaa ja sitähän riittää.. 80 sivua tai jotainko sitä oli ja sit tentti siihen, aina yhtä mukavaa.

Tänään kun aamulla sit heräsin ja kattoin ulos niin ulkona on lumimyrsky! Ohho. Hirvee tuuli ja lumi menee sen mukana minne sattuu. Lunta on jopa kasaantunu. Tuuli piiskaa edelleenkin jotain kaiteita ja rakenteita, vinkuminen ja kolistelu vaan käy vähän väliä.

Sitä oikeesti on tullu! Nyt tuntuu mukavalta talvelta.Mun oli tarkotus käydä aamusta Tenjinissä, mut totesin että ehkä on parempi etten lähe tällä säälle pyöräilee. Löydän itteni vaan jostain ensiavusta kuitenkin. Kävin kuitenkin sit konbinissa kävellen.


Täällä autoilla ei oo siis mitää talvirenkaita, että kaikki menee kesärenkailla. Nopeus oli selkeesti hitaampaa, ihmettelin kui joku oli uskaltanu lähtee moottoripuörällä liikenteeseen. Yhdessä autossa kuulu olevan ketjut. Lisäks busseissa oli myös takarenkaissa ketjut, empä oo ikinä ennen nähny sellasta. Hyvä että on silti jotain mitä laittaa.Ostin uutta kylpypulveria kun vanha loppuu ihan just. Tää oli joku vaniljan kukkaistuoksuinen. Toivottavasti on hyvän tuoksunen, koska mun se aiempi oli tosi miellyttävä. Aiempi oli makea kukkaistuoksu. Nykyään on menny siihen, et otan kylvyn joka ilta, koska se lämmittää niin hyvin. Minä, joka kävi aina suihkussa aamusin, käyn nyt illalla.. enpä olis ikinä uskonu. No varmaan kun Suomeen pääsee takas se palaa entiselleen, koska ei oo mitää syytä enää ottaa iltasin.


Tällasta goudajuustoo mää ostan joskus täällä, kun ei oikein muuta löydy, ellei mee sit erikoiskauppaan ja ne on kalliita. Mut en kyl usein, oiskohan tää joku 4-5 kerta.


Mun jääkaappi näyttää kauppakäynnin jälkeen tältä...


Ruokakomero, jota tyhjentelen tällä hetkellä ja syön varastoa poies.. ei saa ostaa sitä ennen uutta ruokaa ruokaa. Tietty tulee hedelmiä ja ainesosia noihin ruokiin ostettua.Mun minikeittiö. Kun on riisinkeitin pärjää yhellä liedellä.Täällä kolosessa mää opiskelen. Näyttääpä sotkuselta, vaikka ei täällä kyllä oo. Ehkä johtuu ky sänky ja pöytä vähän mullinmallin. Verhoja en usein pidä auki, koska vastapäätä oleva talo ja koska lämpö karkaa nopeemmin.


Sit uutisiin: ostin viimein tänään lennot Tokioon, juhhuu! Siksi menin myös konbiniin. Parille keikalle tuli liput myyntiin tänään niin menin ostamaan. B-lippuja, numerot 3 ja 10. 3 päivää Tokiossa ja yhtenä päivänä meen Yokohamaan. Mulla ois yks päivä Tokiolle, millon ei oo mitään ohjelmaa.. ei kellään ois mitään suosituksia, missä ois kiva käydä? Itellä vähän ideat hukassa. Yokohamalle myös, siellä kun en oo koskaan käyny. En oo tajunnu, et Yokohama on nii lähellä esim Shinjukua, pääsee ihan 30min junalla. Kiva nähdä vähän miltä sekin näyttää. Mutta ihanaa päästä viä kerran Tokioon. Okinawakin ois ollu ihan mielenkiintonen, mut enemmin se ois ollu kiva syksyllä nähä kun tällain talvella.


Loppuun biisi, johon ihastuin tässä lähiaikoina.Minä jatkan jälleen opiskelun pariin.. tai ehkä katon star warssin leffan loppuun ensin. Oon viimein sivistäny itteeni ja kattonu niitä. Nyt on vika leffa, III osa. Sit vois käydä vaikka leffassa kattomassa sen uusimman. Kun kattoin muuten sitä II osaa niin pisti tää silmään. Eikö näytäkkin ihan How'ls moving castle leffasta sillä linnalta? Onkohan Miyazaki fani hehTäytyy kyllä viä käydä illalla kävelyllä, koska lunta! Siä Suomessa sitä varmaan riittää jo kyllästymiseen.

Milla ☆

2 kommenttia:

  1. Muuten hauska huomio, mutta Episodi II ilmestyi kaksi vuotta ennen Liikkuvaa Linnaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin niin, nimenomaan. Että onkohan Miyazaki star wars fani, jos vaikka inspiroitu tosta... :D

      Poista