perjantai 30. lokakuuta 2015

Uminaka kukkia♥


Eilen menin tosiaan seikkailemaan taas Umi no nakamichille. Tällä kertaa kattoin tarkasti valmiiks millon menee veneet sun muut ajat. Mietin ensin, että josko oisin menny junalla ja säästäny joku 600yen yhteensä, mutta junalla matkaan ois menny vähintään 1,5h ja veneellä vaan 20min, niin mietin että ehkä maksan vaan vähän enemmän ja ei tarvii jotain yli 3h matkustella junalla. Suuntasin sit heti aamusta Momochin rannalla. Siellä oli hääpari ottamassa kuvia.Vene meni mukavasti vastakkaiselle rannalla ja kävelin sit satamasta puistoon.
Puistossa ei mitään hirveetä ruuhkaa näkyny, mut enemmän ihmisiä oli verrattuna kun kävin keväällä. Sit pääsinkin ihaileen kaikenlaisia kukkia. Ja siis näitä kuvia on PALJON. Ehkä tylsistyt.

Tällasen jonkun tähystystornin missasin viimeks kokonaan.Se maailmanpyörä oli viety poies! Siinä luki et ostetaan maailmanpyörä, et ehkä se oli hajonnu.

Pääsin sit viimein tälle alueelle, missä haluisin eniten käydä: kukkamuseo ja ruusutarha! Ai että, niin upeita kukkaasetelmia. Tosi monet ruusut oli jotenkin kuolleita jo, en tiedä oliko ne sit kukkinu aikaseen vai vasta tulossa. Se vähän harmitti mut täällä olikin sit tällakertaa tällasia lehtimaisia kukkia(?), jotka oli osa niin ihania *-*
Tässä portilla oli tällanen boksi että "sinun ruusunetsintä korttisi -laatikko". Eli tosta boksista sai valita kortin ja se oli sit sun tän päivän ruusu. Sit sait ettiä sen ruusun sieltä kukkien joukosta.Mulle tuli tällanen moon sprite -ruusu. En oikein heti ihastunu siihen, kun se näytti jotenkin nuutuneelta. Mut otin sen mukaan kuitenkin ja kattelin, et missähän se ois.

Verratkaa ny kevääseen. Ihan erilaista!


Ruusujen sijaan oli sit tosiaan paljon näitä!Olisin halunnu tehä tästä kuvasta headerin, mutta koska oon ottanu kameralla kaikki kuvat pienikokosina en voi T^T nyt harmittaa. Yks kuva on kännykällä, mut et tiiä saako siittä mitään aikaseks...

Sit päästiin viimein ruusutarhaan!


Tässä ruusutarhan sisäänkäynnillä oli taas sellanen boksi. Päätin kokeille uudestaan, koska en ollu 100% tyytyväinen. Ja siis mikä hiton tuuri! Kaikkien korttien joukosta sain täysin saman kortin hahahah hitto nauroin siinä ja olin että okei, pakko tää on olla mun ruusu sit.Lähinpä sit etsimään sitä.
Tää ruusu oli niin upeen värinen *-*
Tässäpä se sit oli. Ainakin se oli täydessä kukassaan nyt!
Ja mitäs, olihan se kaunis! Oli valkosia ja sit vähän sellasia oranssihtavia.Jatkoin sit matkaa, kun olin aikani ihaillu niitä.
Nää kaikki ruusut oli siis ihan valtavia. Suomessa on tottunu niihin pieniin ruusuihin, mut nää on tyylii melki käden kokosia.


Sain sit ruusut kierrettyä niin jatkoin eläintarhaan.


Varokaa variksia. Varikset täällä on nii paljon isompia kun Suomessa.
Musta joutsen!
Täälläkin oli tällanen tähystyspaikka. Sitäkään en huomannu viimeks.
Lähdin sit katsomaan eläimiä viimein.Melki kaikki marsut nukku tuolla takaseinällä rivissä hahaha


Tää oli kaunis lintu :O


Kaikki nää linnut nosti päänsä ylös kun lähestyin. "Kuka tulee? Ruokaa?"


Apinoita! Niin söpöjä. Ihan kun Sampo, siskon kissa. Valotus on aika kamalaa, koska paisto aurinko ja sillain.Sit löysin lisää apinoita! Näitä en nähny viimeks. Ei vitsi, nää oli niin pieniä ja söpöjä. Variksetkin oli isompia kun nää. Ja täällä aitauksessa oli kauheesti variksia ja ne seuras noita apinoita ja ootteli niitten ruokahäkkien luona. Mut varikset silti jotenkin pelkäs niitä, koska ne hyppi ja lensi pakoon jos ne tuli liian lähelle.
Lisää apinoita. Viimeks nää oli ihan leikkisinä täällä, mut nyt ne vaan kaikki makas maassa ja loikoili.


Tällä kertaa menin myös tänne aitaukseen.

Kenguruita myös. Kaikki ihan kuolleina. Olikohan ne saanu ruokaa ja nyt nukkumaan sit.


Tuolla pussissa näky sen poikanen.


Joskus vessoissa on ulkopuolella tällanen vessakartta, mistä näät missä kohtaa on länsimaalaiset ja missä japanilaiset vessat.Sit suuntansin kukkapellolle. Niin paljon cosmoksia.

Joku on mokannu.
Minigolffikin löytyy.
heh kellehän tullu älynväläys

Jos meen joskus naimisiin haluun jotain tällasia kukka-asetelmia. Nää värit on myös aivan ihanat.Hauska keinu.Lapsille löytyy kyllä paljon kaikkee hauskaa täällä puistossa. Ja täällähän on myös sellanen valtava vesipuisto, jossa on uima-altaita ja vesiliukumäkiä. Mää en siä oo käyny kertaakaan, mutta kaveri kävi viime vuonna ja sano et oli kiva paikka. Varmasti suosittu kesällä.


Istahdin sit alas ja tilasin jätskin itelleni. Vanilja-matcha sekotuspehmis. Empä oo pitkään aikaa syöny matcha-juttuja.Kun sain tän syötyä aurinko meni yhtäkkiä piiloon ja sit mulle tuli hirveen kylmä ja täyty laittaa huivi ja takki päälle. Tähän asti olin ollu puoliks hikisenä kuumuudesta.

Lähdin sit takasin satamaan päin. Päätin ottaa veneen takasin Momochin rannalle, koska mun pyörä oli siä ja aattelin käydä koulussa syömässä :D Sinne ruokalaan kun pääsee kuka vaan ja se on aina ilta kaheksaan asti auki. Kätevää. Olin halunnu käydä siä syömässä butamisodonin, koska se on hyvääää. Haluun oppia tekee sitä ite.

Pari kuvaa Momochista. Niin nostalgista.


Cross plazassa, koulunruokalassa, sattu oleen yks tuttu syömässä jonkun vaihtarin kanssa niin menin sit niitten kanssa istuun. Juteltiin siinä kaikkee ja ja se vaihtari ties et oon K:n tyttöystävä hahah ei hitto! Olin et mistä tiiät ja K oli kuulemma näyttäny sille mun kuvan, et tässä on mun tyttöystävä. Myöhemmin yks toinen vaihtari liitty meijän seuraan ja ne lähti sit molemmat vielä tunnille. Jäin jutteleen sen kaverin kanssa siihen vielä tyyliin puolekstoista tunniks. Jännä, koska ei me ikinä kunnolla juteltu vaihdon aikana. Mutta oli ihanaa olla sosiaalinen jonkun tutun kanssa. Joskus kuuden jälkeen lähin sit Jumble storeen ja päädyin ostaan kengät, hupsista.. nää oli about 10e.


Shoppailun jälkeen menin käymään K:n luona. Ei oltu nähty varmaan.. kahtee ja puoleen viikkoo. Kaiken näköstä ollu sinä aikana. Oli tarkotus nähä, mutta joo o. Ei sittenkään. Katteltiin sit baseballin finaali ottelua, Fukuokan Softbanksit oli taas finaalissa. Ja tietty voitettiin! Softbank Hawks on nyt sit toista vuotta peräkkäin Japanin paras joukkue. Nyt on sit varmasti taas koko kaupungissa alennusmyynnit sen takia ja niitten teemabiisi soi taukoomatta kaikkialla. Pelin jälkeen katottiin joku suomi-dokkari. Sen jälkeen mulle tuli kauhee himo mennä käymään Lapissa syksyllä, koska vähänkö ne revontulet oli upeet! Ite vaan kerran joskus nähny epämääräset revontulet ihan sattumalta kun ajoin skootterilla ja ne katos tosi nopeesti.


Tänään oli sit normisti töitä. Huomenna on K:n synttärit niin sen porukat tuli käymään täällä tänään ja huomisenkin ne on varmaan täällä. Mentiin töitten jälkeen syömään yhessä kaikki. Olipas jännä nähä niitäkin taas. Ja dundundun, huomenna on keikka! Pitkästä aikaa! Mut vähän erilainen keikka taas, WEAVERin nimittäin. Keikkapaikka on sama kun sillon Noriyuki Makiharan keikka. Eli siis tällanen Tampere-talon tyylinen konserttisali. Huomista odotellessa~


Ostin tällasen Doven persikka vartalosuihkusaippua. Vielä en oo päässy käyttään, mut kohta toi vanha saippua loppuun, niin viimein pääsen kokeileen tätä! Halusin ostaa tätä jo viimeks, mutta en löytäny näitä purkkeja mistään, ainoostaan niitä uudelleen täyttöpusseja. Siis kyllä. Täällä myydään kaikki pesuaineet sellasissa pusseissa. Shampoot, hoitoaineet, vaatteenpesuaineet. Joskus kun yrität sit löytää PAKETTIA niin on kun neulaa ettis heinien seasta. Sillai no mihis tunget sen täytepussin kun purkkia oo?


Ens kerralla sit juttua keikasta.

Milla ☆Ei kommentteja:

Lähetä kommentti