sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kagoshima①: Matkanäkymiä


Torstaina tieni kävi Kagoshimaan. Otin ensimmäistä kertaa bussin Fukuokasta. Tää bussiterminaali on yhden tavaralon kolmannessa kerroksessa. Aika tyylikäs paikka oli.Bussi oli yllättävän tyhjä. Mutta penkit niin leveitä! Suomen ehkä joku n.1,5 penkin kokosia. Mukavasti tilaa. Toisella puolella käytävää oli 2 paikkaa ja toisella puolella vaan 1. Mää istun siinä 1 penkin paikalla. Ja kattokaa nyt muutenkin mitä "luksusta". On tollanen jalkojen alle nouseva teline tossa penkissä, jokaisen penkin kohalla on kuuloke liitäntä, jos haluu kattoo leffaa, mikä pyörii suht isolla ruudulla joka oli bussin etuosassa. Lisäks bussihan siis tarjoo kuulokkeet niinkun joku lentokone konsanaan.


Nappailin matkan aikana muutamia kuvia ikkunasta. Oli tosi nätti sää ja mukava kattella maisemia. Matka Kagoshimaan kestää n.4h bussilla. Pysähdyksiä on 2 kertaa erilaisille huoltoasemille, mutta bussista löyty myös vessa. Tosin en kyllä ymmärrä miks kun pysähdyksiäkin on ihan mukavasti.

I lohasilta tuli uus persikanmakunen vesi. Tää on ihan hyvää.


Kagoshimaan saavuttuania menin syömään lounasta. Söin saraudonin. Noi rapeet nuudelit on hyviä, mutta en kyllä tykkää tosta limasesta kastikkeesta :(


Oottelin sit asemalle harkkapaikan ohjaajia hakeen mut. Mentiin Yamakataya tavaraloon valmisteleen myymälä seuraavaa päivää varten. Käytiin samalla Yamakatayan ylimmässä kerroksessa haukkaan välipalaa. Tässä oli erilaisia japanilaisia herkkuja. Ravintolan ikkunasta oli myös hieno näkymä Sakurajimalle. En tajunnu, että se oli ihan näin lähellä Kagoshimaa.Siinä myymälää pystyttäessä huomas, et jos ois vaan itestä kiinni, niin sen sais aika nopeesti valmiiks, mutta kun pitää ootella muita tyyppejä siinä niin sit kestää heti joku tunti-pari enemmän. Toinen ohjaaja moitti myöhemmin, et ne oli jotenkin velttoja ne työntekijät siinä, että kauheen hitaasti tekivät työnsä. Se oli toivonu, et pääsis tänään lähteen vähän aikasemmin, mut menikin sit myöhäkseks.

Kagoshiman kadut oli täynnä tällasia lyhtyjä, jotka sytytettiin illaks. Siellä on tulossa marraskuun alussa Ohara festivaali, joka on Kagoshiman suurin festivaali. Sillon Kagoshima on kuulemma ihan täynnä ihmisiä.Ajeltiin sit toisen ohjaajan äidin kotiin, jossa me yövyttäis. Jännitti vähän, että mitähän tästäkin tulee, mutta ohjaajan äiti oli ihan supermahtava ja niin mukava ja hauska :D Se oli tehny meille illallista ja vitsi se oli niin hyvää ;A; Osaispa itekkin kokkaa sellasia ruokia. Oli chirashi sushia, eli iso sellanen riisipeti erilaisilla mausteilla ja lisukkeilla, salaattia ja sit kalaa, joka oli keitetty jossain makeessa liemessä + misokeittoo. Ai että, niin hyvää. Harmikseni en ottanu kuvaa kun ei ollu kameraa siinä lähettyvillä. Niitten talo oli myös niin viihtysä, tuntu ihan kodilta. Höpöteltiin kaikkee siinä illanmittaan, kunnes sit joskus 22 jälkeen mää siirryin yläkertaa mun huoneeseen. Sain ittelleni ohjaajan vanhan huoneen. Se sänky oli niin pehmee! Mutta siä oli aika lämmin siä huoneessa, vaikka ikkuna oli kokonaan auki. Kagoshimassa oli kyl selkeesti lämpimämpi kun Fukuokassa. Unta sain onneks jotenkin siinä ja seuraavana päivänä olikin sit taas töitä...Milla ☆

P.s. Aloin pelaa tällasta kissapelia hahah tosin ei siinä niin kauheesti pelattavaa oo, mutta ihan hauska.


P.p.s. Sain mun keikkalipun siittä arvonnasta!!!! Mun numero on viä alle kympissä, jes!! Tosin mun lippu on C-lippu, et kaikki joku 1500 A-lipullista menee mua ennen, mut hei ainakin pääsen ennen suurinta osaa C-lippuja ja D-lippuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti