sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Hakata Toumyo watching


Eilen oli tosiaan Hakata Toumyo watching -tapahtuma. Kävin viime vuonnakin, siitä on juttua täällä. Tää oli tehty hyvin samaan kaavaan kun viimeksin. Tosi nättiä oli kaikkialla ja ihmisiäkin aika paljon liikkeellä.
Noissä lyhtypaikoissa oli oikeesti ihan pilkkopimeetä, se vielä korosti sitä tunnelmaa. Joillakin kaduilla sai kyllä olla tarkkana ettei kävelly päin ihmisiä.Varmaan käyttäneet näihin isoihin kuvioihin samoja lyhtyjä kun viime vuonna. Noi kadun varsilla olleet lyhdyt oli musta uusia. Ainakaan niitä en muista nähneeni. (yhh huono kamera)
Tätä paikkaa etin koko illan.


Täällä oli näitä erikoisia isoja lyhtyjä. Oli kaikkia mielenkiintosia taas.
Sit pari kuvaa niistä kadunvarrella olleista lyhdyistä. Niissä oli kaikki erilaisia kuvia.
Tän paikan vieressä oli myös sellanen tapahtumalava, mutta siinä ei just sillon ollu ketään. Kauheesti oli kyl ihmisiä oottamassa. Siinä oli myös ruokakojuja ja monet olikin istuneet alas syömään.


Viimesenä Hakatan asema. Tää on jostain animesta kuulemma.

 Sain tässä aamulla nättejä kuvia Tampereella olleesta auringonlaskusta! Aika hienoja. 
Lisäks sain tämän. Pakko päästä aina sinne korkeimmille hyllyille haha.


Milla ☆

P.s. Just loppu joku tapahtuma(?) tossa läheisessä satamassa D: Kuulu vaan ilotulitusta jonkin aikaa sit ja mietin, et jokkut varmaa ampuu, mut se alko taas vähän aikaa sit ja menin kattoo rappuun ja hurjan isoja ja upeita ilotulituksia ammuttiin tuolla satamassa. Sit kuulu jotain sellasta ihmeen festivaalihuilujen tmv. ääntä ja ihmisiä alko valuun pois päin kun vein roskat sen jälkeen kun ilotulitus oli loppunu. Hitsi, oisimpa tienny tai tajunnu mennä aikasemmin kuikuileen. Ois ollu kiva nähdä, mitähän siä oli.

2 kommenttia:

 1. Mu on pitäny jo monet kerrat tänne kommentoida, mut jos sitä ei heti tee ku lukee nii sen unohtaa.... ^^; Noi jotku lyhdyt on nii upeita, tulee vähä mielee valovirtaa tapahtuma tääl, mut vaa tuhat kertaa hienompana ja isompana :D

  Ja vähän upeita kuvia saaneet su porukat auringolaskusta!!! *0*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän saman tyyppinen! Olispa jkl:n tapahtumakin enemmän koko kaupunkialueella, eikä vaan siä Tourulassa (oletan et kyseessä se siis..? :D)

   Poista