lauantai 3. lokakuuta 2015

Osaka②: Kylpyankka!


Keskiviikkona mulla oli suunnitelmissa käydä aamulla pienellä kävelyllä ennen töihin menoo. Otin mukaan tän mun uuden paidan. Sitä voi pitää monella tavalla!Jotenkin erilainen kun mun vaatteet yleensä. Mietin pitkään voinko lähtee tällain oikeesti ulos.


Kävin muuten hotellin aamupalalla, koska se oli ilmanen. Se oli muka "buffet", mutta siis siinä oli oli joku ehkä 7 ruokalajia, että se sit buffet? Selevä. Ja siis muutenkin... pullaleipää, oikeesti niin makeeta ja toisessa jo valmiiks jotain hilloo? Sit oli japanilaisia salaatteja. Niistä yks oli ehkä ok. Toisenä päivän oli pastaa aamulla??? Ja myös jotain lihapullasalaattia?? Mitä ihmeen aamupaloja ne on? Sit oli tietty misokeittoo. Että joo, en ollu sitten nii yhtään vakuuttunu. 

Lähin sit käveleen ja tarkotus oli mennä Nakanoshimaan. Siellä piti olla iso kylpyankka. Se oli onneks ihan 5min kävelymatkan päässä hotellilta ja vielä matkanvarrella töihin, tuuria. Kävelin ja kun pääsin joelle saakka...! Siellä se pilkistää!


Tää alue oli jotenkin tosi hienostoalueen tuntusta.
Siinä oli samassa yhteydessä ruusupuutarha. Vielä on vaan vähän aikasta syksyn ruusujen kukkimiselle, niin niitä ei kauheesti vielä näkyny.
Tosi rentouttava paikka käydä aamusta. Jatkoin sit matkaa Osakan asemalla päin. Sadetta vähän ripotteli, mutta ei haitannu yhtään.


Tosi tällasen hienon näköset ravintolat ja terassit moottoritien alla.


Mulla oli siinä vähän aikaa ennen töitten alkua niin kiertelin vaan ympäriinsä. Päädyinkin sit yhtäkkiä jollekkin tällaselle rakkauden pyhäkölle mm.Kävelin tällasta illalla varmasti viihtysää ja kiireistä ostoskatua.

Menin sit tosiaan taas Hankyuulle ja tänään mulla oli pisin työpäivä siellä. Oltiin oltu parituntia siinä kun selvis et työkaverin lentokone oli myöhässä. Sen oli tarkotus tulla ennen kahta, koska mun ohjaajalla oli sovittuna lounas asiakkaan kanssa kahdeks. No siinä kävi sit niin, että työkaveri pääsis vasta vähän ennen kolmee tuleen Hankyuulle ja ohjaajan oli pakko lähtee paikalta, eli wohhoo, minä jäin yksin tunniks siihen. Olin että kyllä mää uskon että pärjään, mutta mitään rahastusta en tosiaan osaa tehä. Ohjaaja sanokin et joo, ei haittaa vaikka et myiskään mitään. Se jätti mulle puhelimensa varmuuden vuoks, että jos jotain tulee niin voin soittaa sen asiakkaan puhelimeen (se oli sen ystävä). Viä kun mulla ei ollu sitä nimilappua oli vähän sellanen ha ha mukavaa olla täällä yksin.. onneks se meni ihan suhtnopsaan se aika siinä ja en puhunu kun muutamalle asiakkaalle ja sit vähän ennen kolmee se mun työkaveri tulikin jo siinä. Mulla loppu päivä neljän jälkeen ja menin heti syömään. Päädyin okonomiyaki ravintolaan. Okonomiyaki on Osakan toinen suosittu ruoka. Mää päädyin tosin tilaan vähän erikoisemman version, tomaatti-avokado-juusto version :DD eli ei yhtään sellanen mitä okonomiyaki yleensä.


Se ei myöskään näyttäny ollenkaan okonomiyakilta. Mietin hetken et mitä ihme kastiketta mää tilasin? Mut tää oli ihan mahtihyvää.
Lähin sit käppäileen kohti Amemuraa, Otin metron Shinsaibashille. Halusin käydä puresoundissa kattomassa löytyiskö hyviä levyjä tai muuta tavaraa halvalla. En meinannu ensin löytää puresoundia, koska kävelin sen ohitte, mutta onneks sit tajusin missä se on. Aikani siitä kattelin, mutta Osakan valikoima ei oo kyllä mikään hurjan halpa. Tokiossa on paljon edullisempaa. Joten kävelin pois tyhjin käsin ja jatkoin matkaa Shinsaibashille. Halloween koristeita näkyy jo nyt paljon kaikkialla.


Shinsaibashilla riitti taas ihmisiä ruuhkaks asti.Glico mies oli pimennetty.


Tää oli sellanen paikka, minkä halusin käydä kattomassa. Se oli niin tunnelmallinen ja oli ihan hiljasta, vaikka ruuhkanen katu oli ihan lähellä. Kuvat on kyllä yhtä mömmöö kun niitä kattoo nyt, ei edusta sit nii ollenkaa.

Kävelin ja kävelin ja kävelin. Vähän kattelin muutamia kauppoja, mutta ei oikein ollu sillain mitään ostettavaa mielessä niin ei jaksanu kauheesti kierrellä. Joku hiton jeesustelijakin tuli yhtäkkiä puhuun mulle ja tarjos jotain raamattulippusiaan mut kieltäydyin vaan suoraan et emmää tartte.Glico mies oli taas loisteessaan.
Kävelin Nambasta saakka Yodoyabashille. Se on 3 metropysäkkiä ja menihän siinä aikansa... oli ihanaa päästä takasin hotellille ja vaan tuijottaa telkkaa. Sain kyllä tässä heti kolmessa päivässä tarpeekseni japanilaisesta telkasta.

Ainoo ostos mikä jäi käteen tältä päivältä oli Penta no koto volume 2! Tätä oon ettiny, mut Fukuokasta ei ikinä löydy Book offeista. Tää on nii ihana ;A; siittä on tullu ainakin vielä 3 osa, se täytyy ostaa kanssa.


Lueskelin tätä sit illalla ja menin nukkumaan väsyneenä. Tyyny oli edelleen epämukavan kova ja käytävällä huusi jotkut korealaiset täyttä kurkkua. Onneks sain silti paremmin unta kun ekana yönä.


Milla ☆


3 kommenttia:

 1. Toi paita o nii ihana! Vähä haluun tollase kans, käy sulle ku nakutettu *A*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kun käyn F21 ajattelin että tää ois niin perfect A:lle! Oisitpa täällä shoppailemassa mun kanssa.

   Poista
  2. Haluun sinne shoppaileeen!! miksei tääl oo F21...

   Poista