maanantai 14. syyskuuta 2015

Luonnon helmassa


Eilen illasta tein tosiaan tutkimusmatkan tohon mun läheiseen puisto alueeseen. Eniten mua sinne houkutti siellä olevat pyhäköt, mutta aattelimpa käydä muutenkin tutustumassa. Oli mukava alkuilta aurinko ja lämmin ilma. Kun siinä käveli ympäriinsä niin huomas, että osa lehdistä alkanu kellastuun. Kai syksy on sit tosiaan tulossa, vaikka ei kauheesti siltä tunnu.
Nää penkit.. :D pyhäkköalueella. Selevä.


Lähit sit vaan randomisti kiipeemään jotakin tällasta polkua pitkin...Mäen päältä löyty vaan sellanen aukio, missä voi pitä piknikkiä yms. Mietin, että onkohan täällä sakuran kukkimisten aikaa paljon ihmisiä.
Päädyin sit jollekkin tällaselle meri-kaupunki näkymä alueelle.
Käännyin sit et lähtisin käveleen poies, kun yhtäkkiä kaikkialla oli ympärillä kissoja! Näyttivät tosi hyvä kuntosilta, mutta veikkaa, että ovat silti vaan ihan puistokissoja. Monet rapsutteli niitä ohi mennessä.Ei mulla oo sulla ruokaa TT^TTAurinko alko laskemaan pikkuhiljaa.


"Älä kaada alkoholia. Sakurat kuihtuvat." Tää oli kanssa sellasella aukiolla.
Päätin sit läntisen puiston jälkeen mennä vielä Ohori puistoon. Siellä oli kaunis auringonlasku ja paljon ihmisiä liikkumassa. Istuskelin varmaan jonkun noin tunnin verran. Olis varmasti viihtyny kauemminkin, mutta oli aika viilee tuuli niin tuli vilu ja lähdin hakeen pyörää. Kiersin vielä pyörällä puiston toisen puolen, missä en ollu ikinä käyny.


Illasta kattelin sit ohjelmia ja rentouduin vaan. Tänään oli sit taas työpäivä ja jatkoin edelleen niitten koristeitten tekoo ja kuulemma vielä jatketaan huominen ja ylihuominen. Sen jälkeen ei ehkä huvita tehä niitä palloja kauheesta hahaha. Onneks keskiviikko aamusta on vähän muutakin ohjelmaa. Käydään yhden tavaratalon ohjeistuksessa, missä tulee oleen ensimmäinen pop-up myymälä. Käyn aamusta siellä ja sit meen sen jälkeen ateljeelle vielä iltapäiväks. Perjantaina mulla on sit eka työpäivä siellä tavaratalossa. Se on viä sellanen kallis tavaratalo, kauhistuttaa vähän. No, toivotaan et menee hyvin. Tänään poikkesin töitten jälkeen Nishijinille. Ostin yhdestä mukavasta hedelmäkaupasta omenoita ja poikkesin Jumble storeen ja ostin yhden paidan, hitto!!! Kokeilin kanssa paria hametta, mut totesin ettei kantsi ostaa, kun sen tyylisiä jo löytyy. No onneks toi paita oli edullinen ja se on sellanen, mitä voi just nyt käyttää ja kun tulee viä vähän viileempi niin ainakin tulee käyttöön. Selityksiä, selityksiä.

Ainii muuten. Tänään aamulla Aso vuori purkautu vähän ennen klo10. Se on Kumamotossa sijaitseva tulivuori. Eihän siitä kukaan kyllä tiedä mitään, ellei uutisia oo kattonu. Mutta sillä et mikä tää ajotus on, kun just ens viikolla on pari päivää vapaata niin aattelin et "nyt käyn siä kun on viä lämmintä" niin sit tänään tällasia uutisia et sille vuorelle pääsy on suljettu kokonaan. Hemmetti. Sit viime vuonna elokuussa, siihen vuorelle laitettiin "rajoitus alue 2", koska se näytti just vähän aktiivisuutta, niin 1km säteella ei päässy kraatereille. Mut nyt sit koko vuori karanteenissa. Vähänkö harmittaa. Jotenkin tuntuu, ettei se tuu tässä lähiakoina laskemaan. Olisin siellä halunnu käydä kattomassa, miltä näyttää.


Loppuun vielä randomisti kaunis, mutta hieman surullinen biisi. Myös hyvä animaatio kyseinen leffa, jos joku miettii katsomista.  Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti