torstai 24. syyskuuta 2015

BlogipostausSain kirjottaa ekan postaukseni harkkapaikan blogiin. Postaus on kirjotettu niin englanniksi kuin japaniksi. Varmaan saan myös jatkossa kirjoitella silloin tällöin juttuja. Periaatteessa homma toimi niin, että ensin ohjaaja kertoi mistä kirjottaisin ja kirjotin ensin enkuks jutut ylös. Sit sain vähän lisä infoo ja sain nähdä aikasempien harjottelijoiden postauksia ja muokkailin vähän tekstiä. Lopuks käänsin parhaani mukaan tekstin japaniks. Latasin tekstin ja kuvat blogiin ja tallensin ohjaajan tarkastettavaks. Hän sit muokkaili jotain virheitä mun japanista normaalimmaks ja siinäpä se! Ohjaaja kehu et vähänkö sun japani oli hyvää. Kai sitä jotain on sit oppinu, mut tiedän et kauheesti olis lisää opittavaa. Joskus se masentaa, että ei tätä kieltä opi ikinä! Olkoon, turhaan opiskelen. Mutta silti ei halua täysin luovuttaa. Mut jotenkin tuntuu ettei oo motivaatioo opiskella esim. lähelle jotain natiivi tasoa sitten nii ollenkaa.

Blogi postaus löytyy täältä klik


Kattelin tänään riisinkeittimiä biccameralta ja aattelin, et jos saisin huomenna tohon Tenjiniin kauppaan raahattua itteni ostamaan sellasen. Just yks malli, mistä kiinnostuin niitten nettikaupassa, on kaikkialla muualla loppu paitsi tossa yhessä myymälässä, missä kävin aikasemmin. Kun mietin, et jos oisin ostanu netistä ja ei ois tarttenu raahata sitä tänne ite, vaan olis tullu ilmasilla postareilla kotiin asti. Mut sitä mallia ei sit just saanu netistä heti, tuuria. No, käympä sit muutenkin kaupassa kattomassa, onko hyllyssä muita malleja ja kattella hintoja ihan hyllyssä olevista. Et päädynkö sen huomenna ostamaan vai sittenkin myöhemmin netistä on vielä kysymysmerkki. Pari kertaa oon nyt riisiä tehny hellalla, mut ei se oo nii hyvää. Plus ei oo kattilaan kantta niin on vähän et joo o, näinhän sitä ei kuuluis tehdä, mut minkäs teet. Kattelin et ne keittimien painot on joku 3,5kg et jos Suomeen lähettäis menis varmaan johki 5kg pakettien ja pehmusteitten kanssa. Pitäis kattella vähän, et paljonhan sit postitus maksais, jos se lähettäis Suomeen.


Tänään aamulla kun heräsin, näin just sitä ennen unta ja siinä pyöri ihme sellanen räppibiisi taustalla. Sanat oli jotenkin hyvin mielessä kertosäkeestä niin googlasin sit huvikseni sen kun se jäi pyöriin päähän. Ja sellanen biisi oli oikeesti olemassa just niillä sanoilla, mut ihan eri tyylinen, joku dance biisi. Olin et oho. Ikinä en muista kuulleeni mitään sen tyylistä biisiä kuitenkaan.


Ei mulla siis oikeestaan mitään järkevää sanottavaa ollu. Kunhan aattelin jakaa ton blogin tänne.

Laitetaan nyt loppuun vielä muutama kaktuskuva, kun mulle lähetettiin niitä lisää. Heh.
Kattelin kanssa, että umi no nakamichillä on syksyn ruusuja kukkimassa ens kuun loppuvaiheessa! Haluun niin mennä käymään siä sillon, se ruusutarha oli niin upee keväällä. Laitoin jo kalenteriin ylös, että muista!


Milla ☆Ei kommentteja:

Lähetä kommentti