lauantai 12. syyskuuta 2015

Ensimmäinen työviikko


Heei taas vähään aikaan! Tässä on saatu ensimmäinen työviikko tehtyä, jee! Harkkapaikka on ihan mahtavan mukava, tykkään todella paljon. Ensimmäisenä päivänä sovittiin mun aikataulu marraskuun alkuun saakka ja katotaan loput sit lähempänä. Nyt tolla mun harkkapaikalla on paljon pop-up myymälöitä ympäri Japania tiedossa, niin on vähän erilaisempaa hommaa tiedossa, kun sit harkan loppuosa. Oon nyt tän viikon tehny erilaisia koristeita yhteen niitä pop-up myymälöistä. Oon saanu leikkiä kankailla ja askarrella paljon. Ens viikolla on vielä pari päivää normi töitä, jollon varmaan teen loput askartelut ja sit viikon loppupuolella on täällä Fukuokassa yks pop-uppi niin meen sinne mukaan sitten. Mua vähän pelottaa, että se tulee oleen tylsää... jos siä ei oo mitään hommaa. No, sen näkee sit. Kävin myös tässä viikolla illalla yhdessä talk showssa, jossa harkkapaikan omistajat oli yhdet puhujista. Työaika mulla on vähän vaihteleva ja työpäivät myös. Mutta tosi rento ja mukava paikka, ei tuu mitään sellasta kauhun kankeutta siellä. On joustavaa. Näillä näkymin siis näyttää, että kaikki menee hyvin. Vakituisia työntekijöitä siellä näyttää olevan 5 ihmistä ja sit siä käy lisäks välillä pari assistanttia lisää ja muutama muukin harjottelija on amiksesta, joka on täällä Fukuokssa. Pikku hiljaa alkaa muistaan kaikkien nimet. Mukava ympäristö. Tällä hetkelle oon ainoo ulkomaalainen harjoittelija, mutta mistä sitä ikinä tietää, jos jossain vaiheessa joku tulis myöhemmin syksyllä. Sit voisin olla senpai, hehe.

Meen aina pyörällä töihin. Matkaan kuuluu aika pyöräily Ohori puiston läpitte. Tää on kyllä niin ihana paikka. Otin tänään teille vähän kuvia mun matkasta. Tänään oli vielä upee sää.

Noi vuoret näky niin kauniisti tuolla takana, mutta kun otin kuvia samalla kun pyöräilin (ehkä ei niin turvallista) niin ne meni jo tonne puitten taakse ;A;


Matkalle kuuluu myös tällanen iso pyhäkkö alue.Sit kun pääsen perille asti naama on aina ihan hiessä ja kuolen. Sit meen istuun ateljeella olevan tuulettimen eteen ja odotan että viilennyn, kunnes alotan työt. Tässä on kuva yhdestä työstä minkä tein. Tein myös noi tähdet tuolla takana.


Tänään väkertelin näitä palloja. Niitä pitää tehä lisää maanantaina. Eipä oo ikinä tullu askarreltua mitään tällasia.


Tällanen kiva kaveri oli pyöräalueen seinällä. Onneks aika kaukana. En ookkaa parina päivänä muistanu seurata, onko se liikkunu siittä johkin.


Tässä väkerrän näitä palloja. Kuvan on Kiharun instagramista. Seurailkaa ihmeessä!Tänään illalla poikettiin harkkapaikan tyyppien kanssa Nakasu Jazz tapahtumaan. Siellä oli yks omistajien tuntema jazz laulaja, Sen nimi oli EMILY ja sillä piti olla youtubessa videoita, mut en nyt nopeasti kattomalla löytäny. Sillä oli kyllä hyvä ääni. Kuunneltiin myös jota tosi kuuluisaa jazz laulajaa ja siellä oli ihan hirveesti ihmisiä. 

Huomenna mulla on tiedossa sit mulle mielenkiintonen keikka, nimittäin SID!!!!!!!!! Ehkä päivittelen siittä sit huomenna lisää. Nyt vois ehkä mennä nukkumaan.

Milla ☆


2 kommenttia:

 1. Qu-Quantize?!?! Omg Poupees oli niiden vaatteita ja munkin nukke omisti muutaman! :D Tunnistin heti logon et ei perkele... hehe
  Mutta hyvä, että on ollu mukavaa! :D

  PS. Japanin pyöräilylait on aika tiukkoja nykyään joten watch out! Musiikkiakaan ei sais kuunnella ku pyöräilee...

  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juurikin se :D
   Ja joo, määkin oon kuullu et pitäis sitä ja tätä olla mutta et kukaan ei oikein noudata mitään. Pitäis kuulemma ajaakin autotiellä mut sit tyyliin jos poliisi näkee ne ohjaa sut kävelytielle, et vaarallista ajaa autotiellä. Että seelvä, mut toivottavasti ei tuu mitään.
   (vihaan kun painan vahingossa kirjaudu ulos julkaise sijaan prkl)

   Poista