sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Lähimaisemia


Eilen illalla oli tosiaan izakaya ilta. Päiväsemmällä poikkesin Nishijinin Book offiin ja mukaan tarttu pari cd:tä. Kuuntelin kaikki jo läpi ja lolita23 levy ei kyllä iskeny yhtää ja vähän harmittaa et tuhlasin sihen 280yen. Saas nähä mitä sille käy sit kun on takasin tulo aika. Viimekskin jätin pari levyä dormille, kun palasin Suomeen. No se on sen ajan murhe.


Odottelin iltaa tulevaks K:n kämpillä ja sanoin sille heipat seittemän jälkeen. Sillä oli pitkä työpäivä eessä nii se ei päässy tulee. Ilmotin sille kyllä tästä izakayasta jo aikasemmin, mut ehkä sit ei sit kiinnostanu tulla... mitä lie. Ennen muitten tapaamista poikkesin Jumble storeen. Ei tarttunu mitään mukaan kun siinä kiirehtien kattoin. Täytyy joskus käydä uudestaan. Nyt ei oo sillain mitään tarvettakaan millekkään vaatteille niin eipä haitannukkaa. Tapasin sit viimein kaverit ja oli niin ihanaa nähdä pitkästä aikaa! Yritettiin ensin nipachiin, mutta meidän käännytettiin heti ulos, kun paikka oli kuulemma täynnä. Mentiin sit katteleen josko löytyis joku toinen paikka ja päädyttiin sit olikohan se uotani(?) nimiseen paikkaan. Siellä oli tilaa ja ruoka oli hyvää. Istuskeltiin siinä se vähän päälle pari tuntia ja juteltiin kaikkee. Mulle tuli kauheen väsyny olo sen jälkeen kun olin saanu syötyä ja tunnelma ei sit jotenkin noussu ihan niin korkeelle kun ois toivonu ja en jaksanu oikein innostua puhuun sen kummemmin kenenkään kanssa. Joskus puol yhdentoista aikoihin alettiin sit tekeen lähtöö ja satoi edelleenkin oikein mukavasti. Olin tullu pyörällä niin sain sit mukavasti kolmisen kilometriä pyöräillä sateenvarjon kanssa kämpille. Onneks sen nyt menee suhtkoht nopeesti, joku n.10min. Yritin kuivatella itteeni ja istuskelin täällä lämpimässä kämpässä. En tiiä onko mun keho nyt jotenkin tottunu tähän säähän jo vähän, koska ei mun tartte enää pitää ilmastointiakaan päällä täällä huoneessa. Ainoostaan jos käyn aamulla suihkussa niin tulee sellanen hikee pukkaa fiilis, mutta muuten ihan mukavasti täällä voi olla. Kun olin K:lla käymässä eilen sillä oli koko ajan ilmastointi päällä hiljasella ja musta siä oli kylmä?? Tämähän menee erikoiseksi.


W toille meille tuliaisia Hiroshimasta.


Tänään heräilin sit kymmenen maissa mut makailin sängyssä 12 asti, hupsista. Jumittelin koneella, kattoin sarjoja ja kuuntelin musiikkia. Sain sit lähettyä ulos kiertään vähän lähimaisemia. Tältä näyttää tässä lähistöllä.


Tässä on se kyltti et mun lähi supermarket on kiinni, ymmärtäisin et tän kuun loppuun asti. Ennen se oli Gourmet City mut sit se muuttu MaxValue kaupaks. Sellasesta en oo ennen kuullukaan. Toivottavasti aukee pian!


Tässä lähellä on kanssa joku satama. Se on tossa heti oikeella. En tajunnu siittä näköjään ottaa kuvaa. Siinä oli myös pieni puisto.


Tässä kerrotaan että hiljennä vauhtia.

Löysin jonkun tällasen aluekartan.

Tässä ihan lähellä on myös joku temppeli tai pyhäkkö ja iso puistoalue siinä ympärillä. En oo vielä poikennu siinä. Nyt ihmettelen muuten, että miks ihmeessä en. Jos oisin vuos sit tässä asunu, olisin menny varmaan heti ekojen päivien sisällä haha. Kai se kertoo sit siittä, että on tottunu jo sen verran Japanissa elämiseen, kun kaikki ei oo niin hienoo, eksoottista ja uutta. "No joku temppeli tai joku siin on" haha. Enköhän siinä kuitenkin varmasti jossain vaiheessa käy uteliaisuudestani.


Poikkesin pariin konbiniin ja löysin viimein Fantan melonsoodaa eli siis melon limsaa. Tää on niiiiin hyvää, toispa Fanta tän Suomeenkin. Siis ette oikeesti usko. Täällä on muittenkin brändien melonsoodaa, mutta ne ei vaan oo ollenkaan sama juttu kun tää. Ai että.


Ostin myös näitä, koska tuli sellanen fiilis, että pakko saada maistaa taas pitkästä aikaa. Kyuushun erikoisuuksia. Saa siis vaan Kyuushulta.


Huomenna mulla onkin sit ensimmäinen työpaivä. Apuaaa. Pitäis miettiä mitä laittaa päälle. Mitähän kaikkee pääsen tekeen. Veikkaan etten kyllä huomenna tee viä kauheesti mitään..? Tai no mistä sitä tietää. Ainakin puhutaan mun aikataulusta. Viimeinkin saan tietää millon on töitä ja millon vapaata. Nyt täytyy yrittää rentoutua ja olla hermoilematta huomisesta!

Milla ☆Ei kommentteja:

Lähetä kommentti