perjantai 22. toukokuuta 2015

Valmistujaiset


Toissapäivänen dormin party oli tosi kiva. Oli ruokaa, vähän ohjelmaa ja siinä samalla sit jutustella ihmisten kanssa. Sen jälkeinen after party sit izakayassa oli aika... mielenkiintonen. Oli hauskaa, mutta myös ei ollu hauskaa. Viimeaikoina draamaa riittää.

Eilen meillä oli sit valmistujaisjuhla. Ensin oli perus höpinätylsyys-seremonia, jonka jälkeen sit tällanen after party, jossa saatiin ruokaa ja muutamia japanilaisia oli kutsuttu. Se oli tosi kiva ja oli hyvää ruokaa myös. Saatiin todistukset ja tuli sanottua jo heipat osalle kavereista.


Tänään menin sit käymään kaupungilla katteleen loppuja tuliaisia ja kierteleen vähän. Kävin myös päättää mun pankkisopimuksen.Menin ensin Hakataan. Kattelin pari kauppaa, ja tajusin sit myöhemmin, että unohin sit täysin kattoo vielä pari kauppaa sieltä, damn. Kattelin aiemmin kartasta, että oisko Hakatan aseman luona mitään jännää, ja siinä ihan lähellä oli pyhäkkö, niin päätin käydä kurkistaan nopeesti.
Ja joo, aika iso pyhäkkö vielä.

Lähin sit käveleen siittä Canal citylle päin. Aattelin, että sieltä ois löytyny loput omiyaget, mut eei.. ei se ollukkaa yhtää niin kiva kun muistin. Täytyy viä kattella sit.
Tässä Canal city. Niin jännä ostoskeskus.


Mietin, että jos oisin ostanu bubble tean tästä, mut päädyin sit kuitenkin ostaan myöhemmin jäätelön konbinista. Suklaa-juustokakku makunen.
Kävelin sit Nakasun kautta, kun aattelin jos sieltä lyötyis omiyageja, ja no, siellä oli yks ihan potentiaalinen vaihtoehto, et jos ei parempaa löydy, täytyy se käydä ostaan. Täytyy kattella tässä vielä, kun tulee käytyä muualla. Nakasun kukkakaupassa oli myynnissä ajisaita! Nää on niin nättejä, tykkään näistä kauheesti. Toivottavasti niitä alkais näkyä ens viikon aikana ihan luonnossakin.

Kiertelin sit vähän vielä Tenjiniä. Menin Junkudoon, koska haluan ostaa vielä pari japaninkielen oppikirjaa. En kuitenkaan sit osannu päättää ja en ostanu mitää. Tekstailin sit kaverien kanssa siinä, että mentäiskö yksille terassille, kun oli niin kiva sää. No yks kaveri tuli sit ja mentiin K:n työpaikalle, koska sillä oli töitä tänään. Syötiin siinä samalla sit vähän. Tuli tosi sellanen fiilis, et ois Suomessa terassilla. Se on kyllä kiva paikka alkuillasta. Lisäks oli vielä happyhour, jollon kaikki cocktailit on 50% alessa! Ois kiva käydä vielä kerran, ennen kun lähtee.

Sain pitää tän pankin tilikirjan. Nää oikeesti käyttää näitä täällä Japanissa ihan normaalisti. Suomessa nää varmaa ikinä. 


Poikkesin tosiaan Etude Houseen ja löysin viimein yhden lip tintin, minkä oon halunnu ostaa. Kokeilin sitä ja ihan kiva. Toisaalta, oon tottunu käyttää paljon tummempia värejä, et sinänsä vähän outo. Mut tykkään, kun on matta lopputulos ja ei tartu mihkään. Ehkä käyn viä ostaan toisen, joka on tummempi väri.


Book offissa tuli mukaan taas 2 cd:tä, voi hitto... ne oli vaan 280yeniä niin oli pakko. Cd:tä on mukavasti kyl kertyny täällä.. :D


Nyt mennään vielä kohta puoliin istuun hetkeks aikaa rannalle parin tyypin kanssa. Haluun syödä toisen jätskin. Aika monta tyyppiä jo lähteny ja huomennakin taas seuraavat sit. Niin ne vaan katoo kaikki. Huomenna meillä on tiedossa buyo esitys, jonka osa vaihtareista esittää. Illasta sit viimeinen izakaya!

Milla ☆


2 kommenttia:

 1. Toivottavasti sun bloggailu jatkuu ja saat sen harkkapaikan! Olis tosi harmi jos tätä ei vois enää lukea =(
  Voisitko muuten tehdä sellaisen room - tour postauksen? :)

  Sunlaiseen ihmiseen ois mukava tutustua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkinlainen video on tarkotus tässä ottaa, jotta ihmiset vähän näkee minkälainen tää dormi täällä on. Mutta se tulee varmaan oleen aika simppeli kävelykierros musiikit taustalla vaan :D

   Poista