maanantai 25. toukokuuta 2015

Buyo & klubitusta


Lauantaina meillä oli tiedossa buyo esitys, jossa muutama meijän kaveri esiinty. Lähettiin sinne sit kahentoista maissa ja ooteltiin esitystä alkavaks. Aulassa oli paljon kukkatoimituksia. Lisäks toisella seinällä oli paljon erilaisia maskeja. Tykkään niin tosta hannya maskista. Varmaankin Kagrra,n syytä.

Esitys lähti sit käyntiin ja ensin esiinty tällanen miekkonen.

Kaikki nää buyo ja myöhemmin tulevat izakaya kuvat on mun kaverin M:n ottamia! Eli ei mun kuvia.


Sen jälkeen tuli sit vaihtareitten vuoro. Vaihtareita oli 3 eri koulusta. Kaikki tanssi tosi kauniisti.Sit tuli kaks vaihtaria, ketkä soitti kotoo, japanilaista kanteletta. Myöhemmin oli sellanen kysymysnurkkaus, nii selvis, et ne oli harjotellu vaan 2 viikkoo, ihan hullua. Ne soitti nimittäin nii hyvin, et vois luulla et ne on opiskellu kotoo jo vaikka kuinka kauan,

  
Sit tuli viimein meijän koulun vuoro.

Tässä sit vielä lopuks kuinka kaikkien vaihtareitten esitykset suli yhdeks esityks.


Sit tuli tosiaan kysymysnurkkaus. M ja P ihastu ja tähän juontajaan.Heti näkee, että länsimaiset piirteet erottuu kyllä niin hyvin kun on toi valkonen meikki. Ois jännä nähä, miltä sitä ite oikein näyttäis.Luultiin, että buyo ei ois kauheen pitkä, mut sit alko seuraava esitys. Se oli tosi erilainen ja enemmän komediatyylinen. Kello alko tulee jo 15 ja oltiin et lähetäänkö menee? Selvis, että vielä olis nimittäin 4 esitystä jäljellä. Me haluttiin käydä parissa kauppaa ja syödä pari sushia nälkään. No livahdettiin sit ulos. Monet muut lähti jo vaihtareitten esityksen jälkeen.Kierrettiin sit M:n kanssa vähän Parcoo. Parcossa ostin ittelleni toisen lip tintin joka oli tummemman värinen. Se olikin sit tosi jees, sitä tulee varmasti käytettyä. Samalla meille selvis sit et Fukuokan mugiwara store on auennu. Myymälään oli jopa jono siinä ja mietin, että kauanhan tässä saa jonottaa?Onneks jono meni tosi nopeesti ja päästiin kauppaan sisälle. Oli kyllä hirvee ruuhka silti.


Kerättiin sit meijän vähäiset ostokset ja mentiin jonoon. Oltiin ensin et no onneks ei oo hurjan pitkä jono, mut se jatkukin tänne johkin ihme portaikkoon ja oltiin, et kui pitkä tää oikein on?! Saatiin joku 20min varmaan jonottaa kassalle.Mulle iski silmään tää Law avaimenperä ja mietin, että pitäiskö ostaa. Tuli vähän sellanen olo, että nyt palaan takasin animuaikaisille juurilleni ostamalla tän haha. Viime vuosina ostellu kuitenkaan oikeen mitään sen kummempaa. Japanissa muutaman nyanko-sensei jutun, mut muuten oheistavaran ostaminen ihan nollassa. Mut tää oli sen verran söpö, et se tarttu sit mukaan.


Mentiin sit metrolla Hakataan. Käytiin parissa kauppaa ennen kun palattiin sit takasin Nishijinille kuuden maissa ja meillä oli siinä joku vajaa 30min ennen kun kokoonnuttais meijän izakayaan varten. Meillä oli tosiaan vuorossa viiminen izakaya kaveriporukalla! Hengailtiin M:n kanssa Nishijinin asemalla, koska siellä on ilmanen wi-fi. Mentiin sit tapaan kaverit ja ooteltiin kaikki saapuaks. Otettiin suunta kohti izakayaan ja hauskanpito sai jatkua. Meillä oli 2h tabenomihoudai, eli syö ja juo niin paljon kun jaksat teemalla mentiin. Ja juomathan oli tietty alkoholia.

Izakaya meni tosi hauskoissa merkeissä. Oli hyvää ruokaa ja juomaa. (HUOM! Lisään kuvia, heti kun kaveri lähettää! Ne oli aika huvittavia viä, mut M on nyt tosiaan Kyotossa, mutta toivon, että saan ne tässä tänään tai huomenna)

Tosin taas jostain syystä jäi muutamat viimiset juomat ja pari jälkkäriä tulematta täällä izakayassa, mut muuten onnistunu ilta. Sit lähettiin izakayan jälkeen donkiin ostaan ilotulitteita! Japanissa ilotulitteet on kesän juttu. Niitä saa melkeimpä mistä tahansa kaupasta ja kaikki ammuskelee niitä. Talvisin niitä ei oo myynnissä. Oon ymmärtäny et se on sen takia koska Japanissa on niin kuivaa talvella ja kaikki syttyy helpommin tuleen. Oleskeltiin rannalla joku vajaa tunti, ja päätettiin sit et lähetään hei klubittaan! Oon halunnu aikasemminkin käydä, mut ei oo vaa tullu oikein mentyä. Izakayatkin on jo sen verran hauskoja kuitenkin, et yleensä vaan niissä viettäny iltaa. Ja loppujen lopuks kovin moni kaveri innostunu klubeista koskaan täällä, syksyllä yritin muutamaa saada lähtee mukaan, mutta ei se sit onnistunu.

No mentiin sit dormin kautta metrolle. M:n piti tulla kanssa mukaan, mutta se sit kuitenkin loppujen lopuks Tenjinissä jänisti ja lähti menee. Näytin sille monta kertaa pettynyttä naamaa kun se epäili, että emmää tuu. Damn sitä! Sen viiminen ilta, ois sen pitäny tulla. No otettiin metro ja suunnattiin sit klubeille päin. Olin aika mukavissa koko illan, vähän pätkäsee siellä täällä haha mut ei onneks mitään pahempaa. Onneks oli aina kavereita ympärillä. Pohdin just kuinka esim. se koko matka dormilta sinne clubille meni. Muistan kun tultiin klubille, mut se matka on vähän ???. No mut oli kuitenkin sellanen hauska, mukava humala. Paikat joissa käytiin oli ensin CC cafe, joka on enemmän tällanen istuskelupaikka. Siellä ei oo tanssilattiaa. Istuttiin hetkeks ja meille tuotiin sipseja pöytään. Syötiin ne ja todettiin et jatketaan matkaa. Siirryttiin sit tosiaan siittä Fubariin, joka on sit ihan klubi. Sinne on sit pääsymaksu ja naiset ja miehet maksaa tosiaan eri summan. Naiset 2000yen, vajaa 20e, miehet 3000yen, vajaa 30e. Pääsymaksu on sen takia eri, jotta naisia saatais houkuteltua enemmän sinne (näin joku joskus kertoi?) ja koska naiset myös sit toisaaalta juo vähemmän. Tohon hintaan kuuluu sit tosiaan nomihoudai, eli cocktaileja ja tällasia sekotusdrinkkeja saa juoda niin paljon kun haluaa. Olutkin saattaa kuulua siihen, en tiiä, kun en olutta juo. Shotit sit maksaa jonkin verran. Baaritiskillä oli tikkareita, joita sai syödä ilmaseks. Söin vadelman makusen. Tosin aluks ihmettelin pitkään, että ne on ilmasia, ohho.

Oli hauskaa, tuli tanssittua, juteltua joittenkin randomien kanssa ja joittenkin kanssa en pystyny jutteleen, koska ne sano jotain ja muistan etten vaan ymmärtäny ollenkaan, mitä ne puhuu. Katoin jopa mun kaveriin A:han, joka oli kanssa olkia kohauttaen että jaa a. Tai sit se oli musiikin takia, että ei kuullu tarpeks hyvin. Se oli vaan hämmentävä hetki. Juttelin myös yhden Al:n kanssa, joka kuulemma käy joskus K:n työpaikalla, niin ne on sitä kautta tutustunu. Se on Saksasta ja se on täällä opiskelemassa Japania kait. 3kk ajan se tais olla. Baarin yks hämmentävä hetki oli myös se, joka on aika utusena kyl muistissa, mutta jossain vaiheessa vaihdoin yhtäkkiä kiihkeitä suudelmia K:n kanssa tanssilattialla ja joku taputti ja vihelteli taustalla, ei saakeli... Miten siihen tilaan päädyin, en sit niin yhtään tiiä. K myös esitteli mut monelle sen tutulle että "tässä on mun tyttöystävä", joka on oikeesti tyyliin varmaan eka kerta kun oon kuullu sen esittelevän mua kellekkään niin. Ei niin kovin yleistä japanilaiselle sanoisin.

Ensimmäinen juna meni siinä joskus 5:30 aikoihin, joten meijän oli pakko olla liikenteessä siihen asti. Jossain vaiheessa siirryttiin two dogsiin. En muista miks se me sinne siirryttiin, varmaan kun siellä oli sit rauhallisempaa. Se on sellanen tosi moderni, avoin baari, pubityylinen enemmän, pystyy kattoo jalkkista, baseballia yms isoista ruuduista. Kaveri toi mulle monta lasia vettä sit siinä vaiheessa haha. Siinä alko sit vähän selviään pää pikkuhiljaa, kello oli joku aamuyö neljän paikkeilla. Juteltiin kaikkee kaverin kanssa ja välillä siinä kävi piipahtamassa muitakin kavereita. Juttelin myös yhen vaihtarin kanssa joka on Ruotsista, kenen kanssa oikein aiemmin jutellu ollenkaan. Se sano, että K näyttää aina niin iloselta, kun se vaan menee paikasta toiseen ihan innoissaan ja aina hymy naamallaan. Se oli kivasti sanottu, mutta toisaalta tuli samalla itelle sellanen aahhhhhhhhhhhhh fiilis. No joo. Oli mukavaa ja sit meille tuli A:n kanssa kauheen väsyny olo ja piti ootella vielä joku puoltuntia, ennen kun viitti lähtee siittä. K oli tässä vaiheessa jossain kadoksissa, yhessä vaiheessa se piipahti siinä, mut huikkelehti sit creamiin, toiseen klubiin, joka oli auki 5 asti. A kysy haluunko mennä sinne, mut siellä ois juomat kait maksanu, niin istuskeltiin sit two dogsissa. Selvis muuten, että two dogs oli yks baari, jota olin monta kertaa kattonu, että "tää näyttää tosi kivalta baarilta" kun olin tullu keikoilta. Ne livehousit, missä aina kävin, oli siis ihan siinä lähellä. 

Loppujen lopuks lähettiin sit viiden maissa ja poikettiin konbiniin ostaan syötävää. Oli pakko saada jotain suolasta. Käveltiin asemalle päin, vaan nähdäksemme että prkl, portit oli viä kiinni! Käveltiin sit eteenpäin ja katteltiin muita sisäänkäyntejä ja ne oli jo alkanu lähempänä aukaseen portteja ja oltiin et jes, päästään asemalle istuun ja lämpimään. Yöllä oli kuitenkin vähän vilponen. Syötiin ruokamme ja ootettiin ensimmäistä metroo. Tekstailin K:n kanssa, ja se oli päätyny syömään udonia ja sano mulle, et oottaa sitä. No sanoin sit A:lle heipat Fujisakin asemalla ja oottelin K:ta saapuvaks. Mun oli pakko viä ostaa jotain syötäväks ja onneks aseman konbini aukes justiinsa siinä.

Nukkuun päästiin varmaan joskus siinä aamu seittemän jälkeen. Olin niin kuollu.


Sunnuntaina heräsin joskus 12 ennen eli superlyhyillä unilla. Olin väsyny kuten voitte arvata. M olis lähössä iltapäivästä ja meillä oli suunnitelmissa mennä syömään kaveriporukan kesken sit. Jumitettiin K:n kanssa vaan koko päivä ja sit tietty kun meillä oli aika tavata oltiin nukahdettu, hups.. Oltiin joku 40min myöhässä, mut onneks ehittiin silti ihan hyvin ja kaikki oli just vasta ehtiny tilaan ruokansa, koska ne oli ettiny ruokapaikkaa jonkin aikaa. Menin elämäni ensimmäistä kertaa syömään intialaista ruokaa. Oli tosi hyvää, mutta harmikseni en ottanu kuvaa. Se naanleipä oli aika herkkua ja se curry oli niin kermasta, ai että. Tosin sain jonkun sellanen perinteisen intialaisen jogurttijuoman ja se oli aika kamalaa. No onneks se maistu sit siittä tykkääville. Mentiin sit dormille ja istuskeltiin aulassa. Oli oudon hiljasta, kun tosi moni palannu takasin kotiin, niin eipä täällä kauheesti enää elämää oo. Juteltiin siinä ja välillä istuttiin hiljaa. Kaheksan jälkeen M lähti sit matkaan kohti Kyotoo. Parin päivän päästä se suuntaa kohti Taiwania sen tyttöystävän luo, jonka se tapas täällä syksyllä. Se oli kanssa täällä siis vaihtarina. Joskus taisin kertoo, kuinka ne kuukausien flirttailujen jälkeen viimein myönsi, että ne seurustelee. Aika kiitää.


Tänään lähti viiminen viikko käyntiin Fukuokassa. Siihen liittyen tuntemuksia taidan kirjotella omaan postaukseensa. Ehkä tänä iltana vielä, jos tässä jaksan raapustella.

Milla ☆

4 kommenttia:

 1. Äkkiä se on vaihtarielämä vilahtanut ohi. Kun tulin Koreasta tai Japanista kotiin, oli jotenkin ihan hirveetä, kun kaikki tuntui melkein unelta. Niin kauan oli elänyt elämää muualla, mutta silti ei ollut varma, onko se kaikki ollut totta. Tosi hämmentävä fiilis. Nyt monet muistot on alkaneet haihtua pois... Onneksi sinäkin olet blogia kirjoittanut, niin voit palata tuntemuksiin tätä kautta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän kyllä pelottaa sinänsä, että miltähän se Suomessa asuminen sit taas tuntuu. Toivottavasti kaikki menee suhthyvin.

   Poista
 2. Tosi ihana toi banneri! niin kesäinen, oispa Suomessaki noin isoja kukkia :D
  Pakko taas nostaa hattua sille miten pitkästi sä jaksat kirjoittaa, niin harvinaista herkkua lukea blogia jossa kirjoittaja oikeasti PANOSTAA siihen blogin pitoon, eikä se ole sitä "menin kauppaan ja sitte nukkumaan." tyyliä (tarkoitan siis niitä jotka postaa vain yhden tai kaksi lausetta ja siinä kaikki).

  Mitä asioita sulla tulee eniten ikävä kun kotiin päin tulon aika koittaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noita taitaa Suomessaki saada ainakin kukkakaupoista, et voi istuttaa kesäsin, mut nyt en muista oonko muuten nähny. Hydragea se on kait suomeks.
   Kiitos kiitos :) Ite tykkään kirjotella ja sit jos haluu mennä joskus takasin päin kertaa juttuja, muistuu just mieleen hauskoja episoodeja kun niitä on vähän laitellu ylös.

   Eniten ikävä? Hmm, mikähän ois eniten. Tuntuu, että tulee niin montaa asiaa. Tietty K jää tänne, sit japanilainen ruoka, se et voi mennä syömään vaan 100yen sushia ja se on tosi hyvää, vuoret joka puolella, book off.. varmaan huomaa tarkemmin sit et mikä on iskeny päähän, kun on takasin Suomessa.

   Poista