lauantai 16. toukokuuta 2015

Makaava Buddha


  |
  / ̄ ̄ ̄\
  / ∧  \
   │ / 川\  │
    \/┏┻┓ \/
  。゛#┃お┃゛。
  ゛,。┃め┃#。゛
  。゜#┃で┃゛。゛
,*。┃と┃゜。#
  #゜。┃う┃゜*。
     ┃☆┃
    ┗┯┛
  ∧∧ │
    (*゚▽゚)│
  / ⊃Φ

✧*。*\(^o^)/*✧*。 100 postaus mun blogissa! Ehti sekin tulla täyteen, vau.

Aamupäivästä lähdettiin kahden kaverin kanssa kattoon Japanin suurinta makaavaa Buddha patsasta. Otettiin metro Hakataan ja vaihdettiin JR linjaan. Ulkona oli sellanen vilponen kesäsää.


Päästiin sit viimein asemalle mihin meijän piti mennä (unohin nimen). Se oli tosi maaseutua ja niin pieni, söpö asema.


Aseman viereisellä sillalla oli tällanen lyömäsoitin, mitä pysty soittaa. M meni sit heti kokeileen. Sit kun ne kaikki palikat soitti järjestyksessä, siittä tuli laulu,
Luulin, että täällä paikassa ois ollu vaan se iso Buddha, mutta siellähän oli vaikka mitä sen lisäks. Tosi upeen näkönen paikka. Yllätyin positiivisesti.
Tää oli ihan valtava tää patsas. Siinä vierellä meni sit tonne metsään polkuja ja mentiin tutkiin niitä. Ei vitsi, niin upee paikka.

Tän sillan päässä pääsi kiipeen tän kallion päälle sit.
Oli tollanen pieni kolo, minkä alta sun piti mennä. Sit sinne oli kiveen hakattu pieniä askelmia, johon voi astua ja lisäks sinne oli hakattu metalliketju, et voi ottaa kiinni. Ja siis hitto kun yöllä oli satanu nii ne kivet oli ihan liukkaita nii vähän oli pelottava mennä siinä. Olis voinu vaikka pudota vaan sieltä kalliolta alas sinne vesiputoukseen. M kaatukin kuulemma siinä kun se yritti tulla jostain syystä alas ja sen sateenvarjo lensi sinne rotkoon. Hyiii. Onneks sille ei käyny mitään.
Oli kanssa upeet maisemat taas. Tuun niin kaipaan vuoria.
Saketynnyri.Ja vitsi, täällä oli tällanen upee pyhäkkökin vielä. Siinä oli kuulemma 108 porrasta, joka kuvastaa ihmisen jotain pahaa karmaa vähän kun ja kun ne kävelee ja sit voi halutessaan rukoilla siä pyhäköllä vielä, niin sit sen pitäis nollaantua.Varsinkin tää kuva on nii upee *-*


Siellä oli myös lihavia karppeja.Tää metsä oli kanssa jotenkin niin kivan näkönen.

Tää paikka oli kanssa täynnä tällasia houkuttelevan näkösiä pieniä polkuja.Viimein sit päästiin sen Buddhan luo! Ja olihan se valtava.Sen jalkapohjissa oli tällasia kuvioita.


Niihin oli laitettu rahaa.


Palattiin sit takasin asemalle ja jouduttiin ekaa kertaa ikinä ostaan siltä aseman työntekijältä lippu automaatin sijaan. Myös Y, joka on japanilainen, sano että ekaa kertaa näki sellasen lipun.
Meillä oli kaikilla kiljuva nälkä niin mentiinkin sit syömään. Korealaista ruokaa. Oli hyvää.Mentiin sit jälkkäriks syömään cremepuffit sieltä Beard papa's leipomosta. Niin hyvää *-* Sit M huomas siinä, että siinä on Nyanko-sensei gacha. Kattoin niitä ja totesin, että haluun ton kotatsu sensein! No päätin sit kokeilla...
Kuinka ollakkaan sain just sen?! Olin ihan et vähän hyvä tuuri! Nyt kun tota paperi kattelen, niin toi nukkuvan nyanko-sensei ton sammakon kanssa olis kanssa söpö.


Sanottiin sit heipat siinä, koska mää lähin kiertaa pari kauppaa vielä ja M meni katteleen jotain korttipeliä sen veljelle. Menin käymään mm. Etude housessa katteleen meikkejä, mut just kaikki mitä halusin kattoo, oli loppuunmyyny, tai niillä ees ollu niitä.. justjust. 

Nyt pitäis taas kerrata kokeisiin tässä. Alotin eilen lukee muuten historian kokeisiin ja ope anto meille sen powerpointit ja olin et noniin alotetaan ja katoin et about 600 diaa.. jaa, taidampas vaan pysyä omissa muistiinpanoissani. Nyt pitäis vähän kertailla tänään myös japanin koetta varten. Huominen on kanssa omistettu kokeiden lukemiselle. Ehkä sitä päätyy vähän tossa Nishijinillä poikkeen, ettei homehdu koko päivää sisällä.


Milla ☆


2 kommenttia:

 1. Oon sun blogin salainen ihailija :D On vaan niin kiva kun kirjoitat niin paljon kaikesta, helpottaa tämmösen matka kuumeilijan oloa ha.

  Tuli mieleen että ootko huomannu mitään ns kulttuuri eroja sun ja K:n välillä, mitkä jotenkin vaikuttais jotenkin teidän suhteeseen? :) ja ootko/ootteko harkinnu tehä boyfriend /& girlfriend tag videota? ; - ; ootte niin söpö pari!

  jatkathan vielä bloggailua vaikka vaihtoloppuiskin? tsemppiä harkkapaikan saamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! :D Kaverit aina valittelee, että kirjotat liian pitkästi haha
   Eiköhän niitä eroja aivan varmasti löydy. Jotain et tyyliin kun menin ekoja kertoja sen kämpille se oli jo tyylii heti et "et viittis siivoo tätä mun kämppää?" johon mää katon sitä että "ootko tosissas? siivo ite omat jälkes". Kieli on tietty yks isoin ja tapa kommunikoida. Joskus japanilaisten tapa sanoo "ei" ei vaan aina tuu perille asti mulle ja myös se että tajuaako se oikeesti mistä nyt puhun. Muitakin varmaan löytyy.
   Ei oo kyllä käyny mielessä, että mitään videoita tehtäis. Eli ei ainakaan näillä näkymin. Hihi, kiitos ( *´•ω•`*)
   Oon miettinyt, että jos saan harkkapaikan, niin sit bloggailen ehkä kerran pari Suomesta, miten nyt viittii, ja sit jatkaa taas kun tulee takas Japaniin. Peukkuja sille!

   Poista