keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Loppu lähenee


Nyt on koulu ohi. Tai no huomenna on vielä sellanen loppujuhla päivällä koulun tiloissa meille vaihtareille. Japanilaisiakin sinne pitäis muutamia tulla, mutta vaan ilmottautuneet pääsee. Mut eipä niitä sitä nyt ikinä hurjasti oo ollu. Kokeet meni ihan ok, onneks. Sain muuten viimein yhteyttä harkkapaikkaan ja mulla on sinne nyt sit ens viikolla haastattelu! Piti olla aluks jo viime viikolla, mutta se siirty sit niitten ohjelman vuoks. Mutta ens viikolla! Onneks on aikaa valmistautua nyt rauhassa.

Tänään menin käymään itekseni Dazaifussa. Oli tarkotus mennä K:n kanssa, mut ei sitä oikeesti kiinnosta mikään "japanilainen kulttuuri", jota se sanoo myös vihaavansa välillä?, joten niinhän siinä sit kävi, et lähin sit itekseen käymään.

Pari kuvaa dormilta metrolle.Sitten viimein Dazaifussa. Onneks oli helppo mennä. Junassa oli jokseenkin ällö turisti, joka katteli mua välillä. Hyi. Kui sattu et se tuli ja lähti samalla junalla ja tuli viä aika lähellä oleville paikoilla. Se ei siis matkustanu yksin vaan porukassa, että ei se mua mitenkään stalkkaillu.
Täällä oli hirvee ryysis yläastelaisia veikkaisin. Koko ajan tuli uusia.
Ostin omikujin ja sain ittelleeni normaali "onnea". Se oli musta kuitenkin aika hyvä niin pidin sen.

Lähdin sit tekemään sitä minkä vuoksi Dazaifuun menin! Tuliaisten shoppailu. Aika hyvin löyty melkein kaikki. Viä pitää tehä reissu Canal cityyn ostaa loputkin jutut. Toivottavasti sit riittää.


Hurja määrä erilaisia jäätelöitä. Ostin valkoinen-persikka maun.Ostin myös korokken itselleni. Sit kun söin sen olin tosin vähän et miks ostin tän? Se oli muistissa jotenkin paremman makunen. Nää oli jotenkin rasvasia nyt vaan. En oo mikään uppopaistetun ja leivitetyn ruoan fani niin...

Kävin sit Tenjinissä vielä Tsutayassa ja Book offissa kattelemassa muutamia levyjä. Sattu mukaan sit pari.Weaver on kyllä niin hyvä bändi. Jos tykkää vähän tällasesti rock-tyylisesti musiikista, jossa piano on myös pääosassa niin tykkäät varmasti! Myös yks Himuron levy tuli ostettua.Tässä muutama biisi weaveriltä. Suosittelen!Jos joku kattonu 素直になれなくて draaman niin tää biisi on sen tunnari.


Lisäks ostin Dazaifusta ittelleni omamorin, eli tällasen suojelusriipuksen. Tää on tarkotettu pääasiassa terveyteen ja myös kai lisäks onnellisuuteen. Mulla on yks terveyden omamori, mutta ostin nyt sit uuden kun täällä sairastellu koko ajan. Nytkin oon itseasiassa tässä jo viikon verran kärsiny korvasta, joka on lukossa. Sain siihen viime viikolla antibiootteja, et ne on syöty, mutta se on edelleen lukossa. Käyny jo 3 kertaa lääkärillä, et se puhaltaa ilmaa sinne et se aukeis. Samalla putsassa nenäontelot. Ei vaan meinaa aukee sit niin millää. Edelleen se on jokseenkin lukossa, mutta ei läheskää niin pahasti kun viikonloppuna esim. Toivon niin että se palautuu nyt normaaliks tässä tän viikon aikana, koska ens viikon lopulla lennän takasin Suomeen. Mitähän lentokoneessa käy tällaselle korvalle... kauhistuttaa ajatus.


Harvinaisesti näissä oli tekstiä jopa enkuks. Yleensä ei kyllä.


Vaihtarikaveri syksyltä lähetti mulle kortin! Vitsi, kaipaan nii niitä kavereita. Jos pääsen takasin tänne syksyllä, teen kyllä joku kerta matkan Taiwaniin tapaan kavereita.


Kohta meillä alkaa täällä dormin party. Viimenen juhla ennen kun ihmiset alkaa lähtee kotiin täältä. Jo huomenna yks kaveri suuntaa Tokioon. Dormin juhlat on kyl yleensä niin tylsiä, niin niistä lähtee yleensä poies jonkun 30min kuluttua. Sinne menee syömään hahaha ilmasta ruokaa. Sit meillä on suunnitelmissa mennä rannalle juhlimaan muutaman juoman kanssa. Toivottavasti tulee kiva ilta *\(^o^)/*

Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti