perjantai 15. toukokuuta 2015

Itoshima


Tänään me käytiin pienellä reissulla Itoshimassa. Ensin suunnattii Shiraito vesiputoukselle. Päivä alko tosi kuumana, mutta sit aurinko meni siinä automatkalla piiloon ja jäljelle jäi vaan hiostavan lämmin ilma.

Tälläset oli näkymät sit parkkialueelta.
Täällä vesiputouksilla voi myös syödä soumen nuudeleita ja mehän haluttiin kokeilla!

Nuudelit kuuluu siis laittaa tähän bambuun juoksevaan veteen ja nappaa ne sit siittä puikoilla.
Ne mitkä livahti ohitte tippu sit onneks siivilään, et ei menny hukkaan vaan pysty viä syömään.
Siinä ois ollu lähellä tällanen vaijeriluontopuisto. Vähän ois siisti. Ei kuitenkaan nyt päädytty sinne.


Mentiin sit lounaalle. 


Kun oltiin syömässä niin sillä välin oli alkanu sataan. Ajettiin sit kuitenkin tälle yhelle rannalle, missä on torii.


Oli tullu myös tosi sumusta. Oli niin nihkee ilma. Luulin että tällanen ilma tulis vasta kesäkuussa Japaniin. Kuinka väärässä olinkaan. Kesä on täällä. Ihan oikeesti siis. Täällä on kesä nyt.Lähettiin sit ajeleen takasin Fukuokaan päin. Matkalla poikettiin yhteen farmers' markettiin, joka oli niinkun supermarkettityylinen, mutta siellä oli vaan paikallisia tuotteita. Ostin sit itelleni mandariinejä ja kurkkuja. Niin edullisesti. Ostettiin lisäks tällaset jäätelöt. Tää maku oli maitomansikka. Maistu ihan siltä, kun joskus tehny kermavaahtoo ja survonu mansikoita ja sekottanu ne sit yhteen.


Palattiin sit takasin dormille ja nukuin vahingossa 2,5h päikkärit. Oli tarkotus nukkua vaan 30min, mutta torkutin sit 2h? Luulin, että torkutin ehkä 40min, hupsista.. Huomenna matkustellaan kanssa tässä lähistöllä. Siittä lisää sit myöhemmin. Nyt täytyy lukee kokeisiin. Maanantaina vikat kokeet ja sit päättäjäisjuhla torstaina. Niin se aika katoo.

Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti