sunnuntai 7. helmikuuta 2016

girugamesh福岡


Heipparallaa. Helmikuu on jo löytänyt tiensä ajankirjoihin, kohtahan sitäkin on jo viikko kulunu! Eihän tässä ala olee kun joku 3 viikkoo enää jäljellä täällä, apua.. mihin se aika katoaa, en oo valmis palaan Suomeen vaikka toisaalta oon, mutta silti, jos ymmärrätte mitä tarkotan. On taas nii tottunu eleleen täällä ja asuu yksikseen ja sit kun palaa taas Suomeen oottaa oppari todenteolla ja sit majotuskin taas porukoilla. Tulee taas käänne elämään.

Viime vuonna näin näitä, mut jäi ostamatta ja harmitti. Oli sit taas tullu tällai uudenvuoden jälkeen uudestaan ja nyt pääsin kokeileen. Nää on niin perus et ostin vaan itelle tänne mutusteltavaks. Sorry guys.Oon käyny parina iltana Ohori puistossa iltakävelyllä. Siellä on kyl nii nättiä.


Olin alkuviikosta pari päivää harkkapaikassa auttelemassa, kun siä on puutetta henkilökunnasta. Tästä eteenpäin saan osallistua myös lounaalle, hihii. Vitsi ne tekee hyvää ruokaa. Quantizen ateljee on siis ihan normi asunto, et sieltä löytyy hyvän kokonen keittiä ja ne kokkaa siä joka päivä lounaan.


Unohin ottaa tiistain ruoasta kuvan. Keskiviikkona oli sit makisusheja, koska oli setsubun. Setsubun on 3.2. ja se on talven päättymisen päivä ja siittä eteenpäin alkaa kevät. Setsubuniin kuuluu sanonta 鬼は外、福は内 eli oni wa soto, fuku wa uchi, eli suomeksi "pahat henget/demonit ulos, onni sisään". Pavut on myös osa tätä päivää, niillä kuuluu heitellä demoneiks pukeutuneita henkilöitä. Setsubun näkyykin monilla temppeleillä ja jopa useet näyttelijät jmv. kuuluisat henkilöt osallistuu setsubuniin ja tähän papujen heittoo. Tosin ihmiset haluaa näitä heitettyjä papuja itelleen, koska ne tuo kait hyvää onnee.
Viime postauksessa kun laitoin sen häämekon kuvan, niin tässä on se sama yläosa, mutta alaosa on sit eri. Tää on tosi yleistä Quantizelle kun morsiammet tilaa mekkoja, kun ne haluu kaks mekkoo. Tehdään erillinen yläosa, johon sit kaks alaosaa, jollon voi helposti vaihtaa. Nyt en hetkee mee ateljeelle, mutta viä meen pariks päiväks sinne kuun loppupuolella autteleen.


Oon tosiaan huomenna aikasin aamulla lähdössä Tokioon, wohhoo! Taas, Huomenna on heti keikka, siks aikaisen aamulennon otin. Mietin pitkään et saisinko sumplittua asiat niin et pääsisin tälle keikalle, koska tänään oli pakko olla Fukuokassa, koska täällä oli tänää keikka haha. Mutta kyllä, aamulennon ansiosta se onnistui. Laittelin eilen sit itelleni nätit kynnet. Tää on mun viiminen kynsitarrapakkaus parin vuoden takaa. Tässä on se mun ostama nyanko-sensei muuten kunnolla kuvattuna. Nyt se nököttää tossa mun levyjen päällä.


Tässä muuten mun tän hetkinen levykokoelma tältä harkka-ajalta, hupsista keikkaa.. Ja nyt kun vika reissu Tokioon varmaan vielä jotain tarttuu mukaan ja ostoslistalta löytyy myös viä pari levyä, Miten näitä kertyykin, hullua.Bongasin näitä konbinista tässä eilen ja pakkohan mun oli ostaa. Inhoon sakee, mutta aattelin et no tuleepahan hauska tuliainen.


Pelotti maistaa näitä ja oli syystäkin, hyi hele... Haistee niin sakelle ja maistuu myös, yök. Joo, kyllä mää näitä jollekkin saan annettua, heh.Mutta sit viimein tämän päiväiseen aiheeseen, nimittäin girugamesshin keikkaan! Jee! Ostin tammikuun alussa lipun vähän sillä meiningillä et "no oon nähny jo pari kertaa Suomessa, mutta kai sitä ois kiva nähdä Japanissa keikka ja kun ei oikein muuta keikkaa oo nyt tarjolla". Keikkapäivä koitti sit viimein ja ihanaa päästä taas keikalle vähään aikaan. Menin käymään myyntipöydillä heti niitten auetessa 15:30, luulin et ois jonoo, mut oho, ei ollu kettää, pari ihmistä näin et tuli poies myyntipöydiltä, mutta ei ruuhkaa näkyvissäkään. Olin kattellu jo etukäteen netistä mitä haluun, huppari ja pyyhe. T-paita houkutti, mut mietin et huppari vois olla kivempi kun kaikilta muilta bändeiltä on aina t-paita. No kattelin siinä hetken aikaa ja yhtäkkiä tulikin pari tyyppiä mut taakseni jonottaa, joten pitikin kiireellä ostaa. Päädyin mustaan huppariin ja lisäks ostin pyyhkeen. Ja vähänkö mulla kävi superhyvä tuuri, siinä kun lähin poies myyntipöydiltä, mun takana ollu tyttö ois kanssa halunnu ostaa pyyhkee, mut ne loppu! Sain viimisen, kerrankin näin.

No, kun ei kerta aikaa menny sen enempää, keikan alkuun, tai sisällepääsyyn, oli joku 50min, joten olin et no minä poljen takasin kotiin kun ei mee kun vajaa 10min. Kokeilimpa heti hupparia päälle ja vähänkö tää on hyvälaatunen, yllätyin ihan sikana. Mut pelästyin sitä kui pieneltä se näytti kun otin sen paketista vaikka M-koko. Puin sit päälle ja olin ensin et "eeeiii ois pitäny ostaa L! Japanilaiset koot... prkl.." mut sit kun sain sen asettua kunnolla päälle olin et täähän on just aika perfect kokonen, näyttää hyvältä. Ja siis tän hupparin laatu on oikeesti niin hyvä, ei sellasta höllyvää kangasta vaan vähän napakampaa ja tuntuu hyvältä päällä.Joo en oo ikinä saanu aikaseks siivottua tätä peiliä. Ei noi moskat näy kun kuvia ottaessa heh.

Tässä sit tää pyyhkeinen.

Kävin myös Skull rosessa, joka on näitten keikkapaikkojen yhteydessä oleva v-kei levykauppa ja nappasin kaikki mielenkiintoset flaikut mukaa ja niitä tulikin yllättävän iso pino. Kun kävin muuten siinä liikkeessä, niin sinne kuulu niin hyvin, et niillä oli keikkaharjotukset menossa. Mua alko naurattaa ihan sikana, kun Satoshi uivelsi jotain biisiä tosi sillai epämääräsen korkeelta ja välillä ihan nenästää :DDD Sit välillä kuulu normisti. Olin et niillä on varmaan hauskaa siä.

Suuntasin sit takasin Tenjiniin ja istahdin vajaaks 5min alas ennen kun menin seisoskeleen Drum sonin eteen.


Drum son on kaikista pienin keikkasali, joka tässä alueella on. Yllätyin kun ei tullu kun ehkä vähän yli puoliks keikkasali täyteen. No onneks oli hyvin tilaa ja siis kerrankin tuli kaks muutakin ulkkaria keikalle, nainen ja mies. olin et oho! Mut girut kun on kiertäny Eurooppaa niin empä ihmettele. Muistaakseni girut tuli kans Fukuokaan sillon kun olin vaihossa, mut en käyny kattoo, kun siihen aikaa oli just paljon muitakin keikkoja.. nyt harmittaa. Näin sillosia tuotteita, mitä oli myynnissä, ne oli hienoja. Varmasti ois ollu hyvä keikkakin.

Keikka lähti sit käyntiin uusimmilla biiseillä, veikkaa et ne oli chimeralta. En tunnista uusia biisejä viä kunnolla. Mut meininki oli aivan mahtava, v-kei keikkoihin verrattuna tuli paljon enemmän Suomen keikkojen tyyli mieleen mut japanilaisella kohteliaisuudella. Sulla on oma tila ja sit kaikki tekee nätisti yhessä. Fureja ei myöskään läheskään yhtä paljon, ihan kiva vaihteeks. Tuli moshattua vähän uudenlaisella tavalla, jonka koin jotenkin vaikeeks haha, Oli moshpittiä ja mosshua yms. Settilistaan oli laitettu myös vähän vanhempia suosittuja biisejä, se oli kiva yllätys.
Tää biisi on nii hyvä.

Tän biisin ja tätä edeltävän biisin aikana oli "tauko", eli ei hurjasti mitää fureja. Vähän hintaampia kun muut, mut en nyt tästä kuitenkaan niin sanois :D

Tää biisi tuli sit loppupuolella ja tää on nii mahtava livenä.

Tuli sit encofe huutojen vuoro. Mc:tä oli pariin otteeseen ennenkin, mut niissä ei mitään erikoisempaa puheltu ja Satoshi oli vaan äänessä. Se vaan piti meijät hyväntuulisina ja huudatti meitä lähinnä. Encoren jälkeen sit oli pieni mc hetki ja Nii puheli jotain, minkä nyt tässä unohdin.. Sit alettiin kiusaa Shuuta. Eilen oli Hiroshimassa keikka ja siä selvis et Shuu ei osaa kuulemma tehdä sellasta hyppelehtivää kävelyä (kickstep). Ja Shu oli nii kiusaantunu, se oli menny siinä Satoshin ja Niin juttelujen aikana sinne lavan takaosaan jutteleen jonkun niitten bändin tyypin kanssa, joka käytti siä vahvistimen takana tietokonetta. Satoshi oli et tuu ny hittoo sieltä, puhutaan nyt jokainen vähän jotain. Siittä sit päädyttiin siihen että Shuu heitti bassonsa poies olaltaan ja hyppylehti ees taas lavaa lol. Shuu oli et "mää oon jo 31v, eiks se oo ihan ok jos en osaa" puolusteluiks ennen kun se laitettiin suorittaa tää. Mutta se siis osas kuitenkin. Viimiseks Nii oli et "puhu ny meijän pikkulveljen (Ryon) kanssa myös" johon Satoshi et "ton kanssa on aina nii vaikee keksiä mitään..ja se on jotenkin pelottava" ja Ryo nousee seisoon ja heiluttelee yleisöön. Sillä oli punaruskee tukka! Ja se oli jotenkin nii aikuistuneen näkönen, kattoin et nii erilainen kun millasena sen muistan. Ehkä se oli käyny myös bodaamassa vähän siittä kun mitä viimeks sen näin. Mut se oli aika komee, kattelin et huh.. :DD Viä sen löysän toppinsa kanssa, mikä sillä oli päällä. Heh heh heh. Harmi kun koko keikan aikana jonkun pää oli mun eessä niin en kauheesti nähny sitä :( Yhessä vaiheessa se nousi seisoon sieltä puoliks kyl ja heilutteli rumpukapuloitaan ilmassa ja kaikki alko naureskeleen sille. Mut nii, takas asiaan. Ryo alko sit puhuu et "no mitäs me nyt sit" ja Satoshi oli et "kato ny, ei tästä tuu mitää, Ryo aina auttaa enemmänkin mua puhuun näillä sen kysymyksillä" ja ne siinä palloili hetken kunnes ne kysy et no mitäs haluut syödä tänään ja Ryo vastan et se haluu käydä jossai yamchan, yamacha..? Joku sellanen paikka se oli, en muista ikinä kuulleeni ja mietin et mikähän se on. Sit ne pääty siihen tulokseen et "sori, ei me nyt enää voida mennä sinne, kun nää kaikkihan tulee kanssa sinne sit, nyt kun ne tietää mihin haluun mennä" johon Ryo on sit "mennään kaikki yhessä syömää!" Sellaset encorepuhelut. Satoshi kiitteli kauheesti et kiitos kun kuuntelette meijän musaa ja et on aika pitkä aika kun ollaan pidetty oneman viimeks täällä, olkaa meidän tukena myös tästä eteenpäin ja et me tullaan takas Fukuoka. 


Yllätyin kun tää biisi tuli.


Satoshin twitteristä nää kaks kuvaa.

Mää olin Niin (kitaristin nimi on siis Nii) eessä, alussa 3-4 rivissä, mut keikan lopussa 5 rivissä. Olisin päässy keikan alussa ihan 2 rivii, mut en halunnu. Kun on pari riviä vähän taaempana näkee millasia furejakin on tarkotus tehdä. Mutta hyvin oli tilaa, mutta silti mahtava meininki. Oli myös hyvin miehet edustettana keikalla, mikä on aina positiivinen yllätys. V-kei keikat on lähes aina tyttöjä. Näkee heti kun on enemmän perus rock-henkisempi bändi niin miehetkin uskaltautuu paikalle.

Tässä otettu varmaa keikan jälkee (tai ennen) kuva.

Joku on saanu settilistan nettii, niin laitampa sen tähän. Lähde

1. 鵺-chimera-
2. wither mind
3. お前に捧げる醜い声
4. VOLTAGE
5. CRAZY-FLAG
6. Dance Rock Night
7. ROCKER'S
8. slip out
9. 曖昧な味覚
10. Resolution
11.終わりと未来
12.Drain
13. Horizon
14. DIRTY STORY
15. Another way
16. evolution
17. END

EN

1. patchwork
2. Go ahead
3. 遮断
4.driving time
5. Break Down

Nyt kun jäi youtbesta pyörii girut taustalle, olishan sitä ollu kiva kuulla ihan joku tällanen balladikin.


Keikan jälkeen suuntasin sit suoraan kotiin, koska oli kauhee nälkä ja Tokiomatkaus mielessä. Tässä on tosiaan vajaa 6h päästä herätys.. Joskus 11 maissa mun pitäis olla Naritalla, siittä sit Tokiota kohti. Huomenna on tosiaan DIVin keikka ja sit pari päivää shoppailua ja keskiviikkona Kameleon keikka. Saas nähdä jääkö viimikseks keikaks. A9 olis ollu keikka torstaina, mut se oli loppuunmyyty ja ei kiinnostanu alkaa ettiin lippua. UNiTElla ois myös ollu 15. päivä keikka ja ne oisin halunnu nähdä :( Harmittaa, mut ei voi venyä nii moneks päiväks. Kun alussa mietin et "enhän mää pääse ollenkaan keikoille!" nii onhan tässä loppujen lopuks ihan mukavasti päässy käytyä, onneksi! 

Giruthan on muuten kanssa tulossa taas EU-kiertueelle, mut ne skippaa Suomen tällä kertaa ;A; harmittaa.. onneks olin tälle keikalle ostanu lipun.


Milla ☆

P.s. Vaikuttaa siltä, että umepuut, eli luumupuut, on alkanu kukkiin tässä kait jo :O Täytyy mennä kun tuun Tokiosta takasin katteleen Fukuokan linnan pihalle, josko ne kukkis siellä. Ne on nimittäin nii kauniita. Tässä viime vuotisia kuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti