keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Quantize, see you again someday!


Tiistai iltana meillä oli farewell party mulle harkkapaikassa. Mentiin syömään töitten jälkeen illallista yhteen ranvintolaan. Oli tosi mukava ilta ja superhyvää ruokaa. Sain sit jäähyväislahjoja ;A;


Tää oli ohjaajilta. Quantizen huivi, niitten omasta kankaasta. Tykkään tosta kankaasta tosi paljon. Tää huivi on aika kallis viä niin olin ihan silmät pyöreinä, että saanko oikeesti tän lahjaks?!


Lisäks sain sit kortin, johon jokainen oli kirjottanu pienen viestin.


Ompa söpöö.

Yks työntekijä, joka lähti Pariisiin vähän päälle kuukaus sit tuli viime viikolla takas ja nähtiin se nyt täällä illallisella. Se toi kaikille tuliaisia ja määkin sain tällasen. Noin teet tuoksuu niin hyvältä.Yhdeltä työntekijältä sain sit tällasen katsuo mison makusen.. mikähän tää on? :D Mut tätä syödään ihan tällasenaan esim. riisin kanssa tai salaattiin tai vaikka vaan naposteltavana alkoholin kanssa. Voi vitsi, en malta oottaa et pääsen maistaan. Uskoisin et tän saa Suomeen tuoda, kun tää on tyhjiöpakattu?


Tänään oli sit tosiaan vika työpäivä ja hirvee kiire. Kauheesti hommaa ja jäi ihan keskenkin.. tuli jotenkin uupumus jo puolessa välissä päivää ja tehokkuus laski kauheesti D: Mutta nyt on sitten tämä taipale Quantizella ohitse. He ottaa mielellään harkkareita, että jos jotakuta kiinnostaa niin rohkeesti vaan sähköpostilla viestiä heille. Ostin sit vielä parit sukkikset itelleni, koska tykkään tästä designista.


Huomenna käyn vähän shoppailemassa ja toivottavasti saan viimiset tuliaiset ostettua. Meen myös syömään jännää ruokaa, jota en oo koskaan ennen syöny kunnolla..! Kirjottelen huomenna siittä lisää.

Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti