sunnuntai 28. helmikuuta 2016

On jo ikävä


Perjantaina ilta hurahti baarissa ja oli kyllä hauskaa! Juttelin monien ihmisten kanssa ja kaikkee mielenkiintosta tapahtu.. :DD


Nacchan on nii söpö ;A;

Ehkä jo vähän humaltuneena.

Lähdin sit neljän maissa taas kotiin kun alko väsy iskeen. Lauantai päivä meni sit pakkaamisessa lähinnä. Olin tyhmä ja poikkesin Jumble storeen ja menin viä ostaan paidan??? Siis mun laukut on jo nyt ihan pursuamassa, mitä hittoo oikein aattelin?! En varmaa mitää. Kun sain aikani sumplittua laukkujen kanssa, totesin, että pakko lähettää vielä pieni paketti varmuuden vuoks kotiin. Olisimpa tunkenu enemmän tavaraa siihen pakettiin, jonka lähetin jo kuukaus sit, hitto.. 

Nishijin. Vilpoinen kevätilma.


Tänään onkin jo sit sunnuntai ja aamusta poikkesin Tenjiniin lähettää sen mun paketin. Onneks oli muutamat postit ympäri kaupunkia auki näin sunnuntaina. Tenjinissä riitti ruuhkaa. Oli ihana lämmin kevätilma. Vähän paahduin kyllä ja tuli hiki, vaikka ei ollu ees paljoo vaatetta. Aurinko lämmittää heti tällasena päivänä paljon.
Kävin nyt vielä illalla herkutteemassa sushilla ja nyt täytyy pakata loput kamat laukkuun. Onneks on jo 90% kaikki pakattuna. Roskiin pitää kanssa heittää viä hirveesti tavaraa, aamulla saa vasta viimiset laitettua. Ja aamulla onkin aikanen herätys 4 maissa, jotta ehtii puol seittemäks lentokentälle. Siittä se kotimatka sit alkaa ._.


Tein taas pienen videon mun kämpästä. Sotkusta on, hui.


Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti