tiistai 31. maaliskuuta 2015

花見や居酒屋


Sunnuntai aamuna oli sit suhtkoht aikanen herätys. Lähettiin dormilta 10 jälkeen kävellen Ohori puistoon. Siellä olis aamusta "soldiers in armor parade" ja haluttiin nähä se. Ihana kevätpäivä! Tuli ihan kuuma kun käveli ja ei voinu pitää takkia ees päällä.Oohori puistossa riitti ihmisiä.

Sakurat oli ihan täydessä kukassaan viimein! Tosi nättiä! Satoja kuvia sakuroista tulossa, varoitan..Näitä pinkkejä sakuroita on vaan ihan muutama puu. Lähes kaikki noita vaaleita.


Ooteltiin sit sitä paraatia siinä saapuvaks.
Lähettiin sit ettiin paikkaa mihin istua. Vielä ei ollu niin hurjasti ihmisiä liikkeellä, niin oli tilaakin.


Ostettiin ruokaa yataista ja syötiin. Oli niin lämmin! Varmaa yli 20 astetta.

Ihmisten määrä lisäänty hurjasti siinä päivän mittaa.


Sit kun oltiin joku noin kolmisen tuntia istuskeltu, lähettiin kattoo Fukuoka linnan raunioissa olevia sakuroita. Päämääränä meillä oli Tenjin, mutta mentiin sen kautta. Siinä lähellä oli parkkipaikka, niin siinä risteyksessä seiso mies, joka piti lappua että "jonotusaika 90min". Siis sinne parkkipaikalle vaan! Olin että huhhuh.Vaalenanpunainen meri.


Ihmisiä riitti ihan hullusti täälläkin! Muutama kuva on puhelimella otettu.. puhelimessakin taitaa olla parempi kamera, kun mun digikamera... Jos jaksais värejä muokata kaikista 100:sta kuvasta, niistäkin sais yhtä kivan näkösiä paremmalla kontrastilla.

Sakurat on tosiaan valaistu iltasin, niin siellä oli sit tällasia kaikki koristeita laitettu niitä varten.


Tää oli niin upee näkymä! Sakurameri.


Taas söpö kuva jostain pariskunnasta!! Tällä kertaa sakuroitten alla. いいねー

Sieltä löyty sit lisää yatai-kojuja. Päädyttiin jonottaan sakura-pehmistä. Tässä vaiheessa huomasin, että oon polttanu vähän nenäni ja päänahkani jakauksen kohdalta.. Maanantaina kun heräsin mun nenä oli nii jäätävän näkönen! Onneks se punotus on jo nyt vähän laskenu. Yritin vaihtaa kanssa vähän jakauksen paikkaa, vähän se on yhestä kohtaa kyllä kipee :/ toivottavasti paranee tässä parin päivän sisää. Onneks ei oo oikein aurinkoisia päiviä niin hurjasti nyt tulossa.


Lähestyttiin viimein Tenjiniä. Oltiin kaikki ihan kuolleita, koska oltiin kävelty niin paljon.
Tenjinissä poikettiin sit ottaan purikura! Tässä muutama kuva.


Purikuran jälkeen kierrettiin muuten vaan pelihalleja. Ne siis on oikeesti 5 kerroksisia rakennuksia, joista löytyy erilaista peliä pelin perään. Otin yhessä kerroksessa muutaman kuvan. Kaikenlaisia kyl löytyy ja ihan hullua kui hyvin ne osaa pelata niitä!

Palattiin sit dormille hetkeks lepään ja illasta meillä olis sit varaus izakayaan! Mentiin kerrankin uuteen paikkaan, kukaan ei ollu käyny täällä. Löysin sen sattumalta netistä ja ehdotin et miten ois? Oli suht edullinen paikkakin. Mukaan kuulu tällanen ruokakurssi(? course) ja sit nomihoudai.Oli kyllä niin hyvää ruokaa ja tuli ihan täyteen, ettei jaksanu ees syödä kaikkee. Kaikki myös joi sen verran, että oli kyl niin hauskaa... :DDM sai sit hyvän idean että "nää täytyy solmia ketjuksi... tehdään siitä sydän.." ja kaikkee :DDMeijän izakaya aika loppu sit kymmenen maissa ja lähettiin vielä noin tunniks istuun rannalle. Fukuoka tornissa on tällä hetkellä sakurateema. Tosin musta siinä oli aikasemmin erilainen kuva..


Rannalla juteltiin siinä jotain ja joku ihme outo ulkkari seuras meitä ja istu siihen meijän viereen, mutta ei sanonu mitään. Mut selvis myöhemmin, että se oli yhelle meistä puhunu aikasemminen että "ei kai oo creepyä että seurasin teitä? Aattelin vaan, että ootte menossa johkin hauskaan paikkaan.." Kun mentiin kaikki sinne vedenrajaan katteleen, se lähti siittä sit omille teilleen. Se oli niin pimee D:

Lähettiin sit viimein takasin dormille päin ja Fukuoka torniin oli muuttunu erilainen kuva! Tää ei oo kyllä siltikään se minkä muistan. 


Ja ärsyttää kun puhelin laimentaa noi värit, oikeesti ne on näin kirkkaat, kun tossa alla olevassa sumentuneessa kuvassa.


Päästiin sit viimein dormille ja sanottiin heipat kavereille. T palais takasin Tokioon sen koululle ;A; Lisäks aamulla ois tunti 10:40 ja mietin, että kuinkahan sitä herätään aamulla. Lisäks maanantaillekkin oli tiedossa vielä suhtkoht kiireinen aikataulu..!


Milla ☆


P.s. Haluan taas vaihtaa tän layoutin, ja tietenkin sakura teemaseks..! Täytyy työstää sitä tässä kun ehtii.2 kommenttia:

 1. Voi ei mite lämpöse näköstä ja kaunista~ Täällä vaa sataa räntää, o kylmää ja ja harmaata ;A;

  Ja nii hyvä näköstä ruokaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä alkaa oleen kyl jo lämmin! Takkiakaan enää oikein tartte. Toivottavasti sinnekkin tulis ees viimeistään vapuks hyvät ilmat

   Poista