keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

桜イルミネーション


Maanantaina oli koulua sit kymmenen maissa ja kun herätyskello soi, mietin hetken aikaa että nukkuakko vaiko mennä tunnille. No kun olen niin tunnollinen, tietenkin löysin itseni tunnilta. Luulin, että myöhästyn joku 10min, mutta muistin tunnin alkamisajan 10min aikasemmaks, niin olinkin sit tyyliin ihan ekojen joukossa, mites se sillain. Tunnin jälkeen pinkasin supermarkettiin ja ostin vaadittavat ainesosat pizzan tekoo varten. Illalla olis tulossa käymään A ja R, jotka oli aikaemmin Suomessa vaihossa, niin ens vuonna vaihtoon lähtevien tyttöjen kanssa dormille. A halus tehä pizzaa niin sitä sitten tehtiin. Pizzaa en oo kaipaamassa tässä vähään aikaan nyt kyllä... Tein siinä sit lounaan ittelleni ennen seuraavan tunnin alkuja, lohisalaatin, nam. Toisen tunnin jälken kiiruhdin sit takas dormille ja istahdin ehkä noin puoleks tunniks kunnes aloin vääntämään sit pizzataikinaa. Samalla tein valmisteluja kun taikina kohos ja T tuli kanssa helppimään sit yhdessä vaiheessa. Kaverit saapu sit dormille, tehtiin pizzaa ja oli oikein mukavaa, aika meni tosi nopeesti. Mukavan tuntusia tyttöjä lähdössä vaihtoon ens vuodeks. Oli kiva puhua taas pelkästään japania! Saatiin syötyä ja lähettiin sit illasta kattomaan viimein niitä valaistuksia, mitä sakuroissa nyt on. Mukaan liitty pari muutakin vaihtarikaveri. Kun päästiin paikanpäälle niin ihmisiä oli edelleen hurjasti liikenteessä! Japanilaiset kyllä sit rakastaa sakuroita.

Jotkut valot vaihteli aina välillä.
Päästiin sit viimein alueelle, jolle oli pieni pääsymaksu, 300yen. Erikoisesti valaistuja alueita oli 3 ja kaikkialle ois päässy 800yen, mutta me oltiin et eiköhän yks riitä... Se paikka oli sellasen mäen päällä ja vitsi oli kyllä nättiä! Jatkettiin sit taas matkaa. Aateltiin kävellä vielä Fukuoka linnan raunioitten läpi ja kattella miltä siellä näyttää illalla.

Ihan hirveesti ihmisiä ja hanamillakin paljon tyyppejä.

Toi alla oleva kuva on mun suosikki näistä. Sen jälkeen toi punanen!Tässä puussa vaihtu niin upeesti värit, mutta se oli melki koko ajan sininen. Just kun luovutettiin niin se vaihtu taas punaseks ja kiirehdettiin ottaa kuvaa ja tietty siittä tuli ihan sumee ja samalla kameran akku kuoli! On taas tuuria.


Sanottiin sitten heipat kaikille ja että nähdään taas ja me lähettiin sit takasin dormille päin vaihtareitten kesken. Saavuin takasin dormille varmaan 22 aikoihin ja olin et "aaa viä läksyt..".
Kiirettä pitäny muutamana päivänä.


Jaanpas viä tähän loppuu tälläsen nätin sakura biisin, joka välillä pyöriny nyt päässä.


Samalla törmäsin tähän biisiin samalta artistilta ja tykästyin tähän heti!Nyt on muutamisen päivä vähän lepposampi meininki, ihanaa. Huomenna mennään hanamille japanin tunnilta.. mulle riittäis kyl jo hanamit haha. Viikonloppuna sit jälleen yks keikka, sitä ootan innolla!


Milla ☆


P.s. Lisäsin pari kuvaa noihin kahteen aikasempaan postaukseen. Ja nyt alan työstään ehkäpä tätä layouttia. Jos alkaisin luovaksi hyvää musiikkia kuunnellen.
2 kommenttia:

 1. VOI MITE UPEA NÄKÖSTÄ! *0*

  Ikimono Gakari on tosi hyvä, suosittelen sen muitaki kappaleita ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Tosi nättiä oli, harmi et moni kuva vähän tärähdi kun yövalaistus.
   Ja joo, pari biisiä kuullu aikasemmin, mut ne ei oikein iskeny, mutta ehkä voisin ton löytämäni biisin perusteella kokeillakin kuunnella enemmän.

   Poista